Hamileyim:(

Olayin neresinden bakarsan bak canli bir varligin canina kiyiyorsun tabiki kimse aldirma fiyemez ama bana gore kedi kus karinca dahi olsa goz gore gore bir canliyi oldurmek katilliktir.. bu sadece cocuk icin gecerli kavram degil hic bir analyista bu gercegin ustunu kapatamaz ya olmamasi icin her turlu onlemi alorsin yada bir canliya kiyamazsin

Evet isteyince her şey oluyor. 5 TL lık et alıp atardım çorbalarına bende hala daha çilek muz vs istediğinde sadece ona kadar alıyorum ama alıyorum mutlaka. Bazen beraber yiyelim diyor kuzum ben sevmem diyorum :)

Geri çekilme de kürtaj da doğum kontrol yöntemi değildir konu sahibi
Millet burda seni afrikalilarla kıyasladı bezden pirinç unundan sen vuruldu sen şimdi eşim arabasını satmaz anası aldı diyosun
doğru dedin vallahi. Arabalı afrikalı oldu konu sahibesi

Arabanın benzin, vergi ıvır zıvır masrafı geçer zaten bebeğin masrafını. Şaka gibi ya sinir oldum.

Evet zate b bu yüzden kararsizim ya kimseye muhtaç olmak tek başına ayakta dururum durmayacaksam da doğurmam diyorum bu çelişki değil ki
diğer söylediğinizde rabbim.verırse muhtac olmam dıyorsunuz. E işte verdi işe muhtacım dıyorsunuz. soylemek zorunda degılsınız hamıle oldugunuzu. Başka iş de bulunur hamıle bırcok arkadasım var calısan iş bulunur evlat hemen bulunmaz. o sözünüzün arkasında durun ozman

Evet isteyince her şey oluyor. 5 TL lık et alıp atardım çorbalarına bende hala daha çilek muz vs istediğinde sadece ona kadar alıyorum ama alıyorum mutlaka. Bazen beraber yiyelim diyor kuzum ben sevmem diyorum :)
Ohff ya annelerin pasta sevmedigi gibi .. : (

Keşke eşim yeteri kadar destek olsa ama o da kararsız o y7zden duramıyorum tek kişi olmuyor ki evlilik

Ben kürtaj yaptirmistim aradan 5 yil gecti hala icimde yaradir
Ama tbiki sana aldirma diyemem ona sen karar verebilirsin. Ama soyle bir ornek verebilirim. Evlendigimizde cok borcluyduk esimin isleri gecici oluyordu. Dogumu borclarimizin bitis zamanina denk getirmeye calisarak hamileligi planladik (borcu sadece benim maasimla odeyecegimizi hesaplayarak) 2 aylik hamileyken esim is buldu ve 2 yildir gayet de iyi gidiyor masallah. Yani eger inancli biriysen herseyin iyi olacagina inanirsan ne yaparsan yap hersey iyi olur.
Maddi olarak hazir degiliz diye dusunme, anne olmaya hazir miyim diye dusun.

Yaktın içimi gece gece rabbim sana çok güzel günler göstersin evladına birlikte. Hiç darda koymasın.

Siz ne güzel bir annesiniz böyle yaaa

Bende nisanliyken, korunmamiza ragmen hamile kaldim. Aldirmayi ahlaken dogru bulmadigimdan dolayi, aldirmak benim icin secenekte yoktu bile. Beklemedigim bir anda, hatta engellemeye calistigin bir anda insanin basina gelince cok bocaliyor. Tum planlar alt ust oluyor. Ama yine de bence bir can, buna deger. Belki hayattaki tek bebek sansiniz bu olacak. O size tutunmus, siz onu birakmayin derim. Herkes her turlu sartlarda cocuk buyutuyor. Rizkini verir Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…