- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Anam nereye yazdi onu bekledigim cvpGeri çekilme de kürtaj da doğum kontrol yöntemi değildir konu sahibi
Millet burda seni afrikalilarla kıyasladı bezden pirinç unundan sen vuruldu sen şimdi eşim arabasını satmaz anası aldı diyosun
Olayin neresinden bakarsan bak canli bir varligin canina kiyiyorsun tabiki kimse aldirma fiyemez ama bana gore kedi kus karinca dahi olsa goz gore gore bir canliyi oldurmek katilliktir.. bu sadece cocuk icin gecerli kavram degil hic bir analyista bu gercegin ustunu kapatamaz ya olmamasi icin her turlu onlemi alorsin yada bir canliya kiyamazsinNasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Evet çok uzun bir süre beklemedim belki ama çocuk sahibi olman çok zor sözünü duydum doktordan.
Yanlış teşhis de değildi. Pko vardı, senede 2-3 kez adet görüyordum, hala daha öyle.
Ama eğer yıllardır çocuk sahibi olmak için uğraşıyor olsaydım da, gelip konu sahibine “ bak ben bulamıyorum, çocuk sahibi olamıyorum, sakın aldırma” demezdim.
Çünkü konu sahibi bu çocuğu doğurur da zor durumda kalırsa ben yanında olamayacağım, ona destek olamayacağım. O nedenle doğur ya da doğurma diyerek kimsenin vebaline girmem. Bak çocuk sahibi olamayanlar var diyerek vicdan yaptırmam...
Bu söylediklerim en hafifleri emin ol. Bu zamana kadarki konularda katil diyeni de gördük, cani diyeni de gördük. Çocuk sahibi olamayanlar anlayış bekliyorsa, konu sahibi gibi olup kürtaj yaptırmak zorunda kalanlar da anlayış bekliyor.
Bebek sahibi olamıyorcular lafıma alınanlar, karşı tarafı katillikle, canilikle, vicdansızlıkla, dinsizlikle suçlamamayı öğrensinler önce.
Evet isteyince her şey oluyor. 5 TL lık et alıp atardım çorbalarına bende hala daha çilek muz vs istediğinde sadece ona kadar alıyorum ama alıyorum mutlaka. Bazen beraber yiyelim diyor kuzum ben sevmem diyorum :)Çok içtenlikle birşey sormak istiyorum, bebek büyük külfet diyenlere.
Çünkü gerçekten merak ediyorum.
Nesi külfet ?
Hastalık masrafı dısında, Allah sağlık versin o konuda garantimiz Yok.
Kıyafet, bebek arabası, yatağı bunların hep uygun fiyatlı olanları var, anne güzelini istiyorsa kendi isteğindedir, el kadar bebek ikinci elde giyse, trilyonluk arabaya da binse anlamaz çünkü.
Dikkat edilecek tek şey yemeği olur, o da alınır, biz eşim asgari ücretliyken bile çocuğa meyvesini etini vs alabildik. Ama ona kadar aldık,ama aldık yani.
Cidden külfet ne..??
Geri çekilme de kürtaj da doğum kontrol yöntemi değildir konu sahibi
Millet burda seni afrikalilarla kıyasladı bezden pirinç unundan sen vuruldu sen şimdi eşim arabasını satmaz anası aldı diyosun
diğer söylediğinizde rabbim.verırse muhtac olmam dıyorsunuz. E işte verdi işe muhtacım dıyorsunuz. soylemek zorunda degılsınız hamıle oldugunuzu. Başka iş de bulunur hamıle bırcok arkadasım var calısan iş bulunur evlat hemen bulunmaz. o sözünüzün arkasında durun ozmanEvet zate b bu yüzden kararsizim ya kimseye muhtaç olmak tek başına ayakta dururum durmayacaksam da doğurmam diyorum bu çelişki değil ki
Pardon yanlış hatırlıyormuşum ben. Teşekkürler düzeltme için.Döllenmeden sonraki 21. günde atmaya başlar
Ohff ya annelerin pasta sevmedigi gibi .. : (Evet isteyince her şey oluyor. 5 TL lık et alıp atardım çorbalarına bende hala daha çilek muz vs istediğinde sadece ona kadar alıyorum ama alıyorum mutlaka. Bazen beraber yiyelim diyor kuzum ben sevmem diyorum :)
Keşke eşim yeteri kadar destek olsa ama o da kararsız o y7zden duramıyorum tek kişi olmuyor ki evlilikdiğer söylediğinizde rabbim.verırse muhtac olmam dıyorsunuz. E işte verdi işe muhtacım dıyorsunuz. soylemek zorunda degılsınız hamıle oldugunuzu. Başka iş de bulunur hamıle bırcok arkadasım var calısan iş bulunur evlat hemen bulunmaz. o sözünüzün arkasında durun ozman
Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Yaktın içimi gece geceEvet isteyince her şey oluyor. 5 TL lık et alıp atardım çorbalarına bende hala daha çilek muz vs istediğinde sadece ona kadar alıyorum ama alıyorum mutlaka. Bazen beraber yiyelim diyor kuzum ben sevmem diyorum :)
Evet isteyince her şey oluyor. 5 TL lık et alıp atardım çorbalarına bende hala daha çilek muz vs istediğinde sadece ona kadar alıyorum ama alıyorum mutlaka. Bazen beraber yiyelim diyor kuzum ben sevmem diyorum :)
Keşke eşim yeteri kadar destek olsa ama o da kararsız o y7zden duramıyorum tek kişi olmuyor ki evlilik
Demeyin öyle lütfen gerçekten üzülüyorumBi dahakine korunun bari ne diyelim Allah bi daha kısmet ederse tabi
Üç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Amin evladım yanımda sağlıklı mutlu çok zeki bir çocuk dünyanın en büyük serveti bu ben mutluyumYaktın içimi gece gecerabbim sana çok güzel günler göstersin evladına birlikte. Hiç darda koymasın.
Demeyin öyle lütfen gerçekten üzülüyorum
Ya kiz kacinci sorusum bu cvp versen artikDemeyin öyle lütfen gerçekten üzülüyorum
Neye ?Ya kiz kacinci sorusum bu cvp versen artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?