Hamileyim:(

Yahu ben tek bir mesaj yazdim en basta. Onun da muhattabi konu sahibi. Kendisi cevap yazar veya yazmaz, ki yazmamayi tercih etti. Incir çekirdegini doldurmayacak bir mevzuda bana muhalefet olmayi secerek ne elde ettiniz bilemiyorum . Ilk mesajim nukteli veya degil o sizi baglamaz. Bu konudan da gercekten cok sıkıldım artık.

Şu erkekler ne rahat varlıklar :) yaparken yapar düşünmez. Olunca düşünmez aldır der kapatır konuyu.. hakkınızda hayırlısı olsun

Kadın şimdi intihar edecek siz onun katili olacaksınız. Allah aşkına ya dini ve vicdani baskı yapmayın. Bunları o zaten düşünüyor. Bizim faydacı yorumlar yapmamızı, durumu analiz etmemizi bekliyor
Bu bir gerçek zaten ben öyle yorumu muda yaptım biz müslüman olduğumuz için bunu yapmam gerek tabi sizin fikrinizi bilemem dşni açıdan çocuğunun katilisin bu bir gerçek bunu anlaması gerek herkes nasibi ile gelir aldırmasını istemem çünkü o kadar bebek bekleyen var ki bu benim düşüncem istediğimi söylerim

Biri 'biz bulamıyoruzçular gelir birazdan' yazmış arkadaşlardan.
acaba yazdığının 'evet biz bulamayanları' ne kadar üzdüğünün farkında mı?
ben sana aldır ya da doğur diyemem konu sahibi.
bu kararı vermek çocuğu yapan iki kişiye aittir.
lakin şunu bil başlığına koyduğun üzgün işareti bile 'biz bulamıyoruzçuları' çok üzüyor.

Demek ki iflas etseler, birilerinin ölmesi gerekecek.

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Çok özürdilerim hemen degistiriyorum.

Arkadaşım banlanacaksın ona yanmıyorum, konu kapatılacak bu gidişle ona yanıyorum. Binlerce kez uyarıldık bu konuda. Din, siyaset vs konularında kesin iddialarda bulunmak ve ötekileştirme yapmak yasak. Çocuk katili falan gibi klişe ithamları bırakın. Biz de biliyoruz bebeğin yaşamsal haklarını. Ama bu kelime konu sahibini kötü hissettiriyor. Kürtaj olmuş tonla kadın okuyor bunları şu an. Biraz anlayışlı olun rica ediyorum. Yoksa kimse çocuk aldırdığı için parti vermemiştir eminim.

Demek ki iflas etseler, birilenin ölmesi gerekecek.

Aynen evdeki boğaz azalmış olur böylelikle külfet kalkar ortadan...

Nasıl mantık anlamış değilim
Çocuğa bu kadar katı bakıyorsa niye hamileyse
Hamileysen nasıl bu kadar rahat aldır gitsin der gibi yazıyor tuhaf...

Ben aldırın ya da aldırmayın diyemem ama size tek tavsiyem lütfen yarın bir doktora gidip bebeğin ve kendi durumunuzu öğrenin. Ona göre kararınızı verirsiniz.
Umarım en doğru karar neyse onu verirsiniz.

Sorsanız en anlayışlı, merhametli kendileridir ama.

B
ben istiyorum ama maddi yönünu düşününce olmaz diyorum dağılırız
Dağılmazsınız ama toparlanmanız için bebeğiniz bir şans olabilir. Bende oğluma hamile kaldığımda yeni evliydik, evimiz eşyamız bir çöpümüz bile yoktu, üstüne de borç ödüyorduk ki eşim işten çıkarıldı... ekmek alacak paramızın olmadığı günleri yaşadık ve oğlum doğana kadar evimiz eşyamız işimiz gücümüz herşeyimiz oldu... resmen bereketiyle geldi yavrum iğneden ipliğe herşeyini tek başımıza en iyi şekilde aldık ve hazırladık çok şükür... oğlumuz bizim dönüm noktamız oldu... sizde kıymayın yavrunuza.

Geçmişte burada bir kere korunurken hamile kaldım diye bir cümle ettim, burnumdan getirdiler.neden bu şekilde bir alaya alma ile boğuşturuyorlar insanı bilmiyorum, üstelik çocuğa filanda laf etmeye kadar götürüyorlar işi.Bende emziriyordum hem cerezetta kullanıyordum hem de geri çekilme ama kaldım işte.İnandıramıyorsunuz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…