hamileyim :(

ne yapmalıyım

• aldır

OY: 54 57,4%
  • doğur

OY: 40 42,6%

• Ankete Katılan
    94

cokmutsuzuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
1
0
1
34
altı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
gecen cuma günü test yapıp hamile oldugumu soyledim hemen benimle konusmak için bana geleceğini beklememi soyledi cok heyecanlı bana gelip ben evliyim eşimi sevmiyordum bu yuzden seninle gorusuyordum yataklarımız ayrı demeye basladı itiraf etti sonra eğer boyle bir sey varsa bosanıp benimle evleneceğini soyledi hem inandı hem inanmadı ama cok telas yaptı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemeden beni sok içinde bırakıp gitti karısından 3 tane cocugu var ben de boyle bir gunaha girmek istemiyorum ne yapacağım ben

ailen ne tepki verir.babasiz çocuk doğurup buyutebilecekmisin.evli olduğunu gerçekten bilmiyirmuydun

Ohoooooooooo
Önce şunu söyleyim,karısından asla boşanmayacak
Diyelim ki sen cocugu doğurdun,karısının bundan haberi olacak
Olunca da boşanmayacak .Yani o kadar karakterlisini sadece kadinlar klubunde gordum genelde boyle oluyor.
Diyelim ki 1 2 sene gizledi karısından gizli gizli cocugu gormeye ya gelir ya da gelmez ayda yilda bir. Evet durum bu. Üzgünüm.

Tabiki aldırman en doğrusu şuanda ama anlamadığım olay şu ne cesaretle korunmadan birlikte oldunuz?Bu kadar mantıksız olursan tabiki sonuçları da böyle ağır olur.
Bebeği aldır ve o pisliğin eşine de durumu anlat.Hicbirsey olmamış gibi devam edemesin hayatına.Özellikle seni nasıl kandırdığını da söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…