- Konu Sahibi cokmutsuzuz
-
girme sende o zaman bu günaha. olan olmuş artık hata korumasız yaşanan cinsel ilişkide bunun bedelinide Allahın verdiği cana ödetmeyin. ben olsam çocuğuma sahip çıkardım o adamından burnundan fitil fitil getirirdim bunu.ne demek'' evliyim 3 çocuğum var'' bak sen! bunu gizlemeninde bir bedeli var. dağ başında yaşamıyoruz... karısına yazık, çocuklarına yazık, karnındakine yazık...altı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
gecen cuma günü test yapıp hamile oldugumu soyledim hemen benimle konusmak için bana geleceğini beklememi soyledi cok heyecanlı bana gelip ben evliyim eşimi sevmiyordum bu yuzden seninle gorusuyordum yataklarımız ayrı demeye basladı itiraf etti sonra eğer boyle bir sey varsa bosanıp benimle evleneceğini soyledi hem inandı hem inanmadı ama cok telas yaptı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemeden beni sok içinde bırakıp gitti karısından 3 tane cocugu var ben de boyle bir gunaha girmek istemiyorum ne yapacağım ben
girme sende o zaman bu günaha. olan olmuş artık hata korumasız yaşanan cinsel ilişkide bunun bedelinide Allahın verdiği cana ödetmeyin. ben olsam çocuğuma sahip çıkardım o adamından burnundan fitil fitil getirirdim bunu.ne demek'' evliyim 3 çocuğum var'' bak sen! bunu gizlemeninde bir bedeli var. dağ başında yaşamıyoruz... karısına yazık, çocuklarına yazık, karnındakine yazık...
Aaaaaaaaaaaaaahaha anlamadın kuzum sen.
asıl sorduğu adamı boşatıp evleneyim mi ?
buna karar verirse aldırıp aldırmamaya karar verecek.
adam boşanacak sanıyor yazık..
Karısından boşanıp bu genc kizla evlenmeli mi?Çok üzücü bir olay ya. Konu sahibi genceik bir kız, kandırılmış, hamile kalmış. Bu ülkede evlilik dışı bebek büyütmek zor, sosyal baskı çok ağır. Bence o evli adam soumluluğu almalı, karısından boşanıp bu genç kızla evlenmeli o bebeğin istikbali için. Sahip çıkmalı.
Karısından boşanıp bu genc kizla evlenmeli mi?
iyi hoşta adamın 3 çocuğu varmış onlara yazık olmayacak mı? böyle bir adamla da evlenilmez açıkçası. herkese herşeyi anlatmaya da gerek yok. babası ile anlaşamadık yolumuzu ayırdık der oldu bitti. herkeste herşeyi bilmesin. çocuğuna tabi babalık yapacak gerekirse kanuni yollarla olacak bu iş. ama öyle ama böyle yapacak herkes yaptığının bedelini ödeyecek... yoksa yüzünü görmediğin,sesini duymadığın,hiçbir anının olmadığı,ufacık et parçası dediğin cana kıymak çok kolay ama o bebeğin hiçbir suçu yok. iki taraflı yapılan bir hata var ortada onlarda bu yükü gögüslemek zorunda.Çok üzücü bir olay ya. Konu sahibi genceik bir kız, kandırılmış, hamile kalmış. Bu ülkede evlilik dışı bebek büyütmek zor, sosyal baskı çok ağır. Bence o evli adam soumluluğu almalı, karısından boşanıp bu genç kızla evlenmeli o bebeğin istikbali için. Sahip çıkmalı.
kaç yaşındasın ..daha önce evlilik geçti mi başından..çalışıyor musun..maddi imkanın nasıl..ve ailenaltı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
gecen cuma günü test yapıp hamile oldugumu soyledim hemen benimle konusmak için bana geleceğini beklememi soyledi cok heyecanlı bana gelip ben evliyim eşimi sevmiyordum bu yuzden seninle gorusuyordum yataklarımız ayrı demeye basladı itiraf etti sonra eğer boyle bir sey varsa bosanıp benimle evleneceğini soyledi hem inandı hem inanmadı ama cok telas yaptı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemeden beni sok içinde bırakıp gitti karısından 3 tane cocugu var ben de boyle bir gunaha girmek istemiyorum ne yapacağım ben
Ha iyi kendi karısından boşanacak,3 cocuk sahibi adam baska kadını hamile bıraktı diye ona nikah kıyacak. Siz ya erkekleri tanımıyorsunuz ya da cok safsiniz bu anlattığınız filmlerde olur. Gerci filmlerde bile olmuyor resmen sacmalik bu ne yaGencecik kızın günahına girmiş. Sahip çıkması gerekir. Evlilik dışı doğan çocuk dışlanıyor, o günahsız bebek için kıymalı o nikahı.
Smdi bu cocugun gunahi ne aldir asla denmez.ailen kabul ederse ve kendi basina buyutmeyi goze aliyosan dogur elbette o bir can senin caninaltı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
Yuva yıkanın yuvası olmaz....dene istersen..altı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
Ha iyi kendi karısından boşanacak,3 cocuk sahibi adam baska kadını hamile bıraktı diye ona nikah kıyacak. Siz ya erkekleri tanımıyorsunuz ya da cok safsiniz bu anlattığınız filmlerde olur. Gerci filmlerde bile olmuyor resmen sacmalik bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?