hamileyim :(

ne yapmalıyım

• aldır

OY: 54 57,4%
  • doğur

OY: 40 42,6%

• Ankete Katılan
    94
çocuğu babasız büyütmeye hazırlıklı olun..
böyle bir adamdan hayır gelmez zaten..
hatalar zinciri içindesiniz; korunmadan evlilik dışı ilişki, bebek oldu diye tam tanımadığınız karanlık bir adamla evlenme kararı, evdeki karısına çocuklarına yazık değil mi, hepsi çok yanlış..

girme sende o zaman bu günaha. olan olmuş artık hata korumasız yaşanan cinsel ilişkide bunun bedelinide Allahın verdiği cana ödetmeyin. ben olsam çocuğuma sahip çıkardım o adamından burnundan fitil fitil getirirdim bunu.ne demek'' evliyim 3 çocuğum var'' bak sen! bunu gizlemeninde bir bedeli var. dağ başında yaşamıyoruz... karısına yazık, çocuklarına yazık, karnındakine yazık...

Çok üzücü bir olay ya. Konu sahibi genceik bir kız, kandırılmış, hamile kalmış. Bu ülkede evlilik dışı bebek büyütmek zor, sosyal baskı çok ağır. Bence o evli adam soumluluğu almalı, karısından boşanıp bu genç kızla evlenmeli o bebeğin istikbali için. Sahip çıkmalı.

Karnındaki çocuk böyle bir karaktersiz babayı haketmiyor. Kimseye söylemem ama sen bu bebeği aldır. O pisliği de hayatından çıkar. Her yerden engelle.
Karnındakinin günahına girmeyeyim derken günahsız 3 yavrunun günahına girme.

ahaha anlamadın kuzum sen.
asıl sorduğu adamı boşatıp evleneyim mi ?
buna karar verirse aldırıp aldırmamaya karar verecek.
adam boşanacak sanıyor yazık..
Aaaaaaaaaaaaa
Ben onu anlamamışım cidden bende saniyorum ki cocugu dogurayimmi dogurmayim mi. Yazik gercekten. Konu sahibi sen cok yanlış sulardasin bil bunu

Karısından boşanıp bu genc kizla evlenmeli mi?

Böyle bi günaha girmek istemiyorum demissin de coktan girmissin bile.
Simdi senin ve bebegin icin en saglikli durumu düsünüp öyle karar vermen lazim

Tabikide aldirman gerekli.böyle bi sacmalik mi olur.adam evli.karisindan bosanmasini mi bekleyeceksin yuh artik karşıdaki kadina da cocuklarina da yazik gunah degil mi.

Babasiz cocuk buyutulmez.karsidan bosanmasini da bekleyemezsin.aldirmak en dogrusu.iyice tanimadan arastirmadan şöyle adamlarla birlikte oluyorsunuz ya ne diyim.bilmem kaçıncı yuzyildayiz hala gözü kapali inananlar var üzücü

Son düzenleme:
iyi hoşta adamın 3 çocuğu varmış onlara yazık olmayacak mı? böyle bir adamla da evlenilmez açıkçası. herkese herşeyi anlatmaya da gerek yok. babası ile anlaşamadık yolumuzu ayırdık der oldu bitti. herkeste herşeyi bilmesin. çocuğuna tabi babalık yapacak gerekirse kanuni yollarla olacak bu iş. ama öyle ama böyle yapacak herkes yaptığının bedelini ödeyecek... yoksa yüzünü görmediğin,sesini duymadığın,hiçbir anının olmadığı,ufacık et parçası dediğin cana kıymak çok kolay ama o bebeğin hiçbir suçu yok. iki taraflı yapılan bir hata var ortada onlarda bu yükü gögüslemek zorunda.

kaç yaşındasın ..daha önce evlilik geçti mi başından..çalışıyor musun..maddi imkanın nasıl..ve ailen

Ya gercekten benim anlamadigim birsey var hala. Yasi cok genc evli olan adamlar oluyor,cocugu olan hatta falan. Ya hadi anlamadınız evli oldugunu ilk görüşmede falan,ya sevgili olmussunuz cocuk yapacak kadar da samimisiniz malum ayni yataga giriliyor. Hic mi birsey farketmiyorsunuz hic mu suphelenmiyorsunuz adami hic mi stalkelamiyorsunuz hic mi arastirmiyorsunuz nesin necisin evin nerede barkin nerede ya ben boyle konularda bekarken cok kurnazdim
Evlendim hala da öyleyim gerci
Evet kandırılabiliyor bazi bekar kadınlar ama ne biliyim ya ALLAH düşmanımın başına vermesin. Gercekten kötü bir durum

Gencecik kızın günahına girmiş. Sahip çıkması gerekir. Evlilik dışı doğan çocuk dışlanıyor, o günahsız bebek için kıymalı o nikahı.
Ha iyi kendi karısından boşanacak,3 cocuk sahibi adam baska kadını hamile bıraktı diye ona nikah kıyacak. Siz ya erkekleri tanımıyorsunuz ya da cok safsiniz bu anlattığınız filmlerde olur. Gerci filmlerde bile olmuyor resmen sacmalik bu ne ya

Bu ülkede bekar anne olunmaz, ee o adamdan da bir cacık olmaz , o yüzden pek seçeneğin yok gibi

Smdi bu cocugun gunahi ne aldir asla denmez.ailen kabul ederse ve kendi basina buyutmeyi goze aliyosan dogur elbette o bir can senin canin

Yuva yıkanın yuvası olmaz....dene istersen..

O nikahı bebeğin hatrı için kıymalı diyorum. Çünkü o bebeğin günahı yok ama "evlilik dışı doğan çocuk" etiketiyle doğacak yazık günah. Ağır bir yükle neden doğsun ? Ben aldırsın ya da doğursun bişey diyemem, ama şunu biliyorum ki bir kadın için karnındaki bebeği aldırmak ondan vazgeçmek çok zor. Gerekirse formalite nikahı olur, ama o masum bebek de resmi nikah çatısı altında doğmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…