- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi cokmutsuzuz
-
Sinirlerim bozuldu ahlaksizliga bak o.kadin kimbilir neler.cekmis nasil üzülmüştür ilk eşi. Of yaMalesef kötüler her zaman kaybetmiyor. :/ üstelik 2.eş adamın evli olduğunu biliyordu, ilk eşle arkadaş sayılırdı, sofrasına oturmuşluğu var. Tencere kapak birbirlerini buldular.
Hayır her ne olursa olsun bir cana kıymamalısınız.altı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
gecen cuma günü test yapıp hamile oldugumu soyledim hemen benimle konusmak için bana geleceğini beklememi soyledi cok heyecanlı bana gelip ben evliyim eşimi sevmiyordum bu yuzden seninle gorusuyordum yataklarımız ayrı demeye basladı itiraf etti sonra eğer boyle bir sey varsa bosanıp benimle evleneceğini soyledi hem inandı hem inanmadı ama cok telas yaptı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemeden beni sok içinde bırakıp gitti karısından 3 tane cocugu var ben de boyle bir gunaha girmek istemiyorum ne yapacağım ben
altı once tanıstığım erkek arkadasımla evliliğe doğru ilerlediğini sandığım bir ilişkim vardı bunu hiç dillendirmese de o kadar mutluyduk ki beraber yaz tatiline gittik haftasonları yemekler yedik sinemaya gittik annesinin hasta oldugunu ve benimle kısıtlı zaman gecirebildiğini soyledi anlayıslı davrandım her zaman da telefonlarıma cevap verdi
gecen cuma günü test yapıp hamile oldugumu soyledim hemen benimle konusmak için bana geleceğini beklememi soyledi cok heyecanlı bana gelip ben evliyim eşimi sevmiyordum bu yuzden seninle gorusuyordum yataklarımız ayrı demeye basladı itiraf etti sonra eğer boyle bir sey varsa bosanıp benimle evleneceğini soyledi hem inandı hem inanmadı ama cok telas yaptı ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemeden beni sok içinde bırakıp gitti karısından 3 tane cocugu var ben de boyle bir gunaha girmek istemiyorum ne yapacağım ben
Zina boşa haram değil. Allah'ın koyduğu yasağı dinlememişsin, artık anket sonucunu dinler ona göre hareket edersin...
Allah'ın emrettiği herşeyin bir sebebi mutlaka vardır, en basitinden şimdiki içinde bulunduğun durumu önlemek gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?