hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

az canım wc gittikçe silince geliyor kahverengi kangibi değil
Agustos annelerin de de oyle olanlar vardi leke kanama bak cogu dogurdu kucagina aldi bile bol bol ayatel kursusu oku insallah sende dogurucakain leke olsa bile Allahin izniyle insallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razi olsun isteyen herkese nasib olsun amin
cok mutluyum inanin
bu mutlulugu herkes yasasin insallah

Ay inşallah ya beklemek te ne zormuş ben de 3 aylık evliyim bi bebegim olsun çok istiyorum geçen ay çok heveslendim bütün belirtiler vardı ama kismet degilmis bu ay inşallah allahım nasip eder isteyen herkese nasip etsin.

ay inşallah ya beklemek te ne zormuş ben de 3 aylık evliyim bi bebegim olsun çok istiyorum geçen ay çok heveslendim bütün belirtiler vardı ama kismet degilmis bu ay inşallah allahım nasip eder isteyen herkese nasip etsin.

:)) amın sen erkencısın ınsallah ıstedıgın gıbı erken cabucak gelsın mınıgın:16:

Agustos annelerin de de oyle olanlar vardi leke kanama bak cogu dogurdu kucagina aldi bile bol bol ayatel kursusu oku insallah sende dogurucakain leke olsa bile Allahin izniyle insallah

inşallah bişi olmaz canım duanı esirgeme kuzum yarın gidicem doktora bakalım

acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X