Hamileyim😩

bademmelek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
695
755
103
35
Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...

Aynı durumdayız canım 3. Çocuğa hamileyim oğlum 5 kızım 3 yaşında ve karnimda 4 haftalık bir bebek kalp atışı yoktu geçen hafta dua ettim allahım olmasin aldırayım diye ama bugün gittim var hayırlısı olsun dedim hep napalim kısmeti varsa gelir

Allahım sağlıklı kararlar almanızı nasip eder inşallah...

Sizin durumunuzda olsam istenmeyen çocuğu doğurup üç çocuğa yıpranmış ve mutsuz bir anne olmaktansa iki çocuğuyla mutlu bir anne olmayı tercih ederdim. Ama bu kürtaja bakış açınızla ilgili, buradaki yorumları okuyup kafanızı iyice bulandırmayın, şimdi herkes ayrı telden çalmaya başlayacak.

o korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
vallaha bende korunacam artık öyle hasretim
Çok özür dilerim ben dalga geçtiğinizi düşünmüştüm korunarak çocuk olmaz falan diye söylüyorsunuz sandim hakkınızı helal edin rabbim inşallah sizin de kucağınıza doldurur kokusunu size de nasip eder

Prezervatif e güvenmediğim için doğum kontrol hapı içiyorum bendede 2 cocuk var biri 5 diğeri 2 yasında korkuyorum 3cü için.
Allahım yardımcınız olsun umarım sağlıklı bir karar verirsiniz büyük konuşmak gibi olmasında şahsen ben 3cüye hazır degilim maddi manevi allahım isteyenlere tez vakitte ver diyede hep duamı ederim

Hayırlısı olsun herşeyin eğer rızkı yoksa çok istesenizde olmazdı kendinizi birşeylere zorlamayın bir bebeği büyütmeye çalışmak ona güzel bir gelecek verebilmek çok zor.

Ne gibi planlarınız suya düştü mesela, çünkü 2 yaşında bir çocuk ne ayak bağı olursa 1 yaşında ki aynısı, belki de daha azı olacak.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Ne ile korunuyordunuz

Önce panik yok. Beklenmedik şekilde hamile kalan her kadında böyle bir şok etkisi yaratması normal. Yani kürtajı bile düşündüğünüz icin de kendinize kızmayın.bebeginiz küçük onun etkisi de büyük. Ilk sene en zoru. Ben oğlum 13 aylıkken (isteyerek) hamile kalmıştım. Bir kac kişi "erken değil mi" dedi. Tabi biraz erken, ama olsun şimdi ikisi çok iyi anlaşan iki kardeş. Kendinize biraz zaman verin. Önce şok etkisi geçsin. Ondan sonra eşinizle düşünüp taşının ona göre karar verin. Ani kararlar ardından pişmanlıklar getirebilir.

Ek not: Gönlüm bebek yana her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…