- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi bademmelek
-
Kıyamam...o korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
vallaha bende korunacam artık öyle hasretim
Allahım sağlıklı kararlar almanızı nasip eder inşallah...Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...
Valla kalınıyor eşim korunuyordu ama 4 haftalık hamileymişim demekki oluyormuşo korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
Korunma dediginiz geri cekilme mi?Valla kalınıyor eşim korunuyordu ama 4 haftalık hamileymişim demekki oluyormuş
Çok özür dilerim ben dalga geçtiğinizi düşünmüştüm korunarak çocuk olmaz falan diye söylüyorsunuz sandim hakkınızı helal edin rabbim inşallah sizin de kucağınıza doldurur kokusunu size de nasip edero korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
Genelde sadece erkek korunuyor böyle durumlarda pre.. var diye geri çekilmemek vso korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
Evet ona gore korunma ama yaşlanmışsın dedim kendine tutamıyorsun dedim alındı ben bilerek yaptım diyorKorunma dediginiz geri cekilme mi?
Hayırlısı olsun herşeyin eğer rızkı yoksa çok istesenizde olmazdı kendinizi birşeylere zorlamayın bir bebeği büyütmeye çalışmak ona güzel bir gelecek verebilmek çok zor.Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...
Ne gibi planlarınız suya düştü mesela, çünkü 2 yaşında bir çocuk ne ayak bağı olursa 1 yaşında ki aynısı, belki de daha azı olacak.Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...
Valla gülmeyin hiç. Kişisel de algılamayın ama sinirimiz bozuluyor. Takviyeler haplar iğneler ne varsa yapıp olduramıyoruz biz.Evet ona gore korunma ama yaşlanmışsın dedim kendine tutamıyorsun dedim alındı ben bilerek yaptım diyor
Ne ile korunuyordunuzRabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?