Hamileyim😩

Yıl 2020 şu mesajı yazdığıma utanıyorum: Geri çekilme, takvim yöntemi, prezervatifi geç takmak, düzensiz doğum kontrol hapı kullanmak, antibiyotik kullanırken doğum kontrol hapı kullanmak, bebek emziriyor olmak korunma yöntemi değildir.

Bebeği kabul etmişsiniz ki nickiniz 5 kişilik ailem. İstemiyorum da kalbi atmasinda karnımda ki bebek falan diyince cool olduğunuzu mu falan mı düşünüyorsunuz.

Yorumsuz gercekten. Birde marifet gibi anlatanlar var. Benim içimden daha farklı birseyler yazmak geldi ama malum kk nında kuralları var

Çoğu insan korunuyoruz diyor ama korunmayı bilmiyor. Cidden üzülüyorum, burada korunuyoruz diyenlerin en az yarısı tam anlamıyla korunmuyor.

* Geri çekilme korunma yöntemi DEĞİL! Hamile kalmamış olmanız bunun doğru bir yöntem olduğu anlamına gelmiyor, o günlük şanslı olduğunuz anlamına geliyor. İlişki esnasında erkekten kayganlaştırıcı özellikte, şeffaf bir sıvı gelir ve bu sıvının içerisinde yaklaşık 100 bin sperm bulunur.
* Süt verirken gebe kalmak mümkün. Regl kanaması başlamadan önce gebe kalanlar çok mesela, buna çok güvenmeyin.
* Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız regl döneminin ilk günü alınmaya başlanıp, 21 gün boyunca aksatmadan almak, bitirdikten sonra 7 gün ara verip tekrar kullanmaya başlamak gerekir.
* Prezervatif kullanımında erkek erekte olduktan sonra prezervatifin takılması ve ilişkiye GİRMEDEN ÖNCE takılması gerekiyor. İlişki esnasında prezervatif takılırsa hamile kalma olasılığı yüksek. Genelde bu duruma "Korunduk ama oldu" deniyor, kimse kusura bakmasın.
* Ertesi gün hapı tecavüze uğrayanların hamile kalmasını engellemek için üretilmiş bir hap olup yine bir korunma yöntemi değildir. Yılda maksimum 2 kez, 6 ay aralıkla alınmalıdır. Çok mecbur kalmadıkça kullanmamalısınız çünkü sık kullanılması adet düzensizliği yapar ve metabolizmayı bozar. İlişkiden 12 saat sonra alınması maksimum korumayı sağlar ama 72 saate kadar alınabilir.

Bu konu çok ban aldırır benden demesi..
Burada korunuyorum / korunuyoruz diyenlere hiç inanmıyorum.
Tepki çekmemek için diyorlar.
Ya da geri çekilmeyi korunma sanıyorlar.
Tüm kadınlara evlenmeden doğum kontrol yöntemleri öğretilmeli bence..
Spiral, kondom ve hap / iğne ile korunsaydınız sittin sene hamile kalmazdınız. Olursa da mucize bebek derlerdi..

Yanı sizde korunmadınız. O yüzden korunuyorduk demeyin. Inandirici değil..

Hayirli olsun, boyle dusunme, nasibi varmiski geldi.. Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Spiral, kondom ve hap ile korundugun zaman hamile kalma riski hepsinde %2 dir. Bence once biraz arastir sonra insanlari elestir.. :)

Bebeği kabul etmişsiniz ki nickiniz 5 kişilik ailem. İstemiyorum da kalbi atmasinda karnımda ki bebek falan diyince cool olduğunuzu mu falan mı düşünüyorsunuz.
Hamile olduğumu duyduğum da istemedim ve bugüne randevu verildi kalp atışı için bugün gittik var üvey evlat değil o benim kanım canım benim bebeğim yani çocuğum niye saklayayım hazır değilim ama var yani sonuç olarak benim çocuğum hazır değildim sadece çöpe mı atayım yada kürtaj olacam demedim ki kalp atışı yoksa aldırmak gibi bir düşünceye girdim ayrıca istememek coolluk muymuş herhalde size göre diğer 5kisilik ailem yapmamın nedeni yeni üye olduğum içindi ve bu bebekle ilgiliydi sizin gibi bir kaç tane çıkıyor böyle araya hindik sokan fesatliginuza veriyorum

Ay gerçekten mi bayan çok bilmiş yazdın ve utandıysan seni kenara alabiliriz

Size göre fesatliksa öyle kalsın. Hiçbir kötü niyetim asla yoktu. Kabullendiginiz bir bebek için büyük konuşmaya gerek yok burada beğeni almak dikkat çekmek ugruna. Keşke kizimmm oglummmm dediğiniz gibi ona da bebeğim deseydiniz. İnsan bazen büyük konuştuğu herşey için pisman oluyor. İlerde pişmanlık yaşamayın diye yazdım. Yoksa naparsaniz yapın beni hiç ilgilendirmez. Hayırlı doğumlar size

Burda beğenilince para verilmiyor siz görüşünüzü yazıyorsunuz bende kendi gorusumu yazdım hurdacı elinde ne varsa onu satarmış amaclarinizi benimki gibi yandırmanizdan belli

Spiral, kondom ve hap ile korundugun zaman hamile kalma riski hepsinde %2 dir. Bence once biraz arastir sonra insanlari elestir.. :)
Ben korunmamasini eleştiriyorum.
Korunmadığı için hamile kaldı.
Risk yüzde 2 olduğu için değil. Burada risk mevzu değil.
Korunup kalsaydı yüzde 2 risk mevzu olurdu.
Sizde yorumları iyi okuyun sonra cevap yazın.

Söylediklerinize genel olarak katılıyorum Ama hiçbir korunma yöntemi %100 korumuyor. Alt kısmı komple kullanıma kapatmak dışında. =)) Spiralle hamile kalan arkadaşım var bu arada. Artık sperm zibidisi geçebilmek için spirali kenara mı ittirdi, ne yaptı orasını bilemiyoruz tabi.

Konu sahibi, bebeğiniz sağlıkla gelsin. Sanırım kürtaj gibi bir durum söz konusu değil, öyle anladım. O zaman hayırlısı olsun. Yalnız korunma işini daha ciddiye alıp, tek yöntemle yetinmeyin bundan sonra. Gerçi nasıl korunuyordunuz bilmiyoruz ama. Hap, prezervatif falan filan combo yapın gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…