- Konu Sahibi bademmelek
-
Bebeği kabul etmişsiniz ki nickiniz 5 kişilik ailem. İstemiyorum da kalbi atmasinda karnımda ki bebek falan diyince cool olduğunuzu mu falan mı düşünüyorsunuz.Aynı durumdayız canım 3. Çocuğa hamileyim oğlum 5 kızım 3 yaşında ve karnimda 4 haftalık bir bebekkalp atışı yoktu geçen hafta dua ettim allahım olmasin aldırayım diye ama bugün gittim var hayırlısı olsun dedim hep napalim kısmeti varsa gelir
Yorumsuz gercekten. Birde marifet gibi anlatanlar var. Benim içimden daha farklı birseyler yazmak geldi ama malum kk nında kuralları varYıl 2020 şu mesajı yazdığıma utanıyorum: Geri çekilme, takvim yöntemi, prezervatifi geç takmak, düzensiz doğum kontrol hapı kullanmak, antibiyotik kullanırken doğum kontrol hapı kullanmak, bebek emziriyor olmak korunma yöntemi değildir.
İnşallah tez zamanda tazecik bir Adanalı daha oldu haberini alalımAllahım banada şu başlığı mutlu emoji ile açmayı nasip et çok amin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...
Bu konu çok ban aldırır benden demesi..
Burada korunuyorum / korunuyoruz diyenlere hiç inanmıyorum.
Tepki çekmemek için diyorlar.
Ya da geri çekilmeyi korunma sanıyorlar.
Tüm kadınlara evlenmeden doğum kontrol yöntemleri öğretilmeli bence..
Spiral, kondom ve hap / iğne ile korunsaydınız sittin sene hamile kalmazdınız. Olursa da mucize bebek derlerdi..
Yanı sizde korunmadınız. O yüzden korunuyorduk demeyin. Inandirici değil..
Hamile olduğumu duyduğum da istemedim ve bugüne randevu verildi kalp atışı için bugün gittik var üvey evlat değil o benim kanım canım benim bebeğim yani çocuğum niye saklayayım hazır değilim ama var yani sonuç olarak benim çocuğum hazır değildim sadece çöpe mı atayım yada kürtaj olacam demedim ki kalp atışı yoksa aldırmak gibi bir düşünceye girdim ayrıca istememek coolluk muymuş herhalde size göreBebeği kabul etmişsiniz ki nickiniz 5 kişilik ailem. İstemiyorum da kalbi atmasinda karnımda ki bebek falan diyince cool olduğunuzu mu falan mı düşünüyorsunuz.
Sizde kan pıhtı sorunu mu vardı?Valla gülmeyin hiç. Kişisel de algılamayın ama sinirimiz bozuluyor. Takviyeler haplar iğneler ne varsa yapıp olduramıyoruz biz.
Ay gerçekten mi bayan çok bilmiş yazdın ve utandıysan seni kenara alabilirizYıl 2020 şu mesajı yazdığıma utanıyorum: Geri çekilme, takvim yöntemi, prezervatifi geç takmak, düzensiz doğum kontrol hapı kullanmak, antibiyotik kullanırken doğum kontrol hapı kullanmak, bebek emziriyor olmak korunma yöntemi değildir.
Size göre fesatliksa öyle kalsın. Hiçbir kötü niyetim asla yoktu. Kabullendiginiz bir bebek için büyük konuşmaya gerek yok burada beğeni almak dikkat çekmek ugruna. Keşke kizimmm oglummmm dediğiniz gibi ona da bebeğim deseydiniz. İnsan bazen büyük konuştuğu herşey için pisman oluyor. İlerde pişmanlık yaşamayın diye yazdım. Yoksa naparsaniz yapın beni hiç ilgilendirmez. Hayırlı doğumlar sizeHamile olduğumu duyduğum da istemedim ve bugüne randevu verildi kalp atışı için bugün gittik var üvey evlat değil o benim kanım canım benim bebeğim yani çocuğum niye saklayayım hazır değilim ama var yani sonuç olarak benim çocuğum hazır değildim sadece çöpe mı atayım yada kürtaj olacam demedim ki kalp atışı yoksa aldırmak gibi bir düşünceye girdim ayrıca istememek coolluk muymuş herhalde size görediğer 5kisilik ailem yapmamın nedeni yeni üye olduğum içindi ve bu bebekle ilgiliydi sizin gibi bir kaç tane çıkıyor böyle araya hindik sokan fesatliginuza veriyorum
Burda beğenilince para verilmiyor siz görüşünüzü yazıyorsunuz bende kendi gorusumu yazdım hurdacı elinde ne varsa onu satarmış amaclarinizi benimki gibi yandırmanizdan belliSize göre fesatliksa öyle kalsın. Hiçbir kötü niyetim asla yoktu. Kabullendiginiz bir bebek için büyük konuşmaya gerek yok burada beğeni almak dikkat çekmek ugruna. Keşke kizimmm oglummmm dediğiniz gibi ona da bebeğim deseydiniz. İnsan bazen büyük konuştuğu herşey için pisman oluyor. İlerde pişmanlık yaşamayın diye yazdım. Yoksa naparsaniz yapın beni hiç ilgilendirmez. Hayırlı doğumlar size
Ben korunmamasini eleştiriyorum.Spiral, kondom ve hap ile korundugun zaman hamile kalma riski hepsinde %2 dir. Bence once biraz arastir sonra insanlari elestir.. :)
Yok henüz hiç gebelik yasayamadım canım.Sizde kan pıhtı sorunu mu vardı?
Söylediklerinize genel olarak katılıyorum Ama hiçbir korunma yöntemi %100 korumuyor. Alt kısmı komple kullanıma kapatmak dışında. =)) Spiralle hamile kalan arkadaşım var bu arada. Artık sperm zibidisi geçebilmek için spirali kenara mı ittirdi, ne yaptı orasını bilemiyoruz tabi.Bu konu çok ban aldırır benden demesi..
Burada korunuyorum / korunuyoruz diyenlere hiç inanmıyorum.
Tepki çekmemek için diyorlar.
Ya da geri çekilmeyi korunma sanıyorlar.
Tüm kadınlara evlenmeden doğum kontrol yöntemleri öğretilmeli bence..
Spiral, kondom ve hap / iğne ile korunsaydınız sittin sene hamile kalmazdınız. Olursa da mucize bebek derlerdi..
Yanı sizde korunmadınız. O yüzden korunuyorduk demeyin. Inandirici değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?