Hamileyken aldatilmak

Çok sevmemis olsam belki bi şans vermeyi düşünürdüm amannn çocuklar var diye ama severken kabul etmek çok zor oluyor neye dayanarak yaptı nasıl onları yazabildi kabul edemiyorum madem bu kadar seviyorsun kimseye bakmayacaksin ilk zamanki şaşkınlıkla acaba diyodum ama şimdi zamanla daha net görebiliyorum ve aklima her geldiğinde biraz daha soguyorum mutlu bir yuvayi bir anlık bu heves uğruna böyle perişan etmesini kabullenemiyorum sogudugumun farkında her gun yazıyor ben konusmadigim için msj filan atiyo sürekli evde ayrı odalardayken boşanmak zor olacak kabul etmeyecek zorlu bir süreç yaşayacağım biliyorum çünkü ben doğumdan sonra herşey daha farklı olacak bizim için kendini hazırla buna dedikçe bosanmam ne dersen de vazgeçmem senden sevme beni isteme ama yanımdan ayrilmana asla izin vermem sensiz nefes alamam bilmem ne son dk kadar bosanmayacak biliyorum asla kabul etmeyecek oda bu tavrını koruyo ama önce kendimi ve doğacak cocugumla küçük kızımı düşünmem gerek yavrularimin bana ihtiyacı var kafamı toplayinca herşey daha güzel olacak insallah

Hamilesiniz eminim normalde uzulup yipranacaginizdan dahada kotusunuz ama size yazacagimi hic unutmayin ben 2 yaainda asiri derecede babaci bir kizmisim annem benzer sebepten evi terkediyor tam bosanacak ben herkesin babasina baba diyorum surekli agzimda baba lafi anne dayanamayip eve donuyor simdi ben 28 yasinda 2.bebegine hamile bir anneyim 20yasinda erkek kardesim var ve annem o gun eve dondugune hala pisman keske biraksaydim eminim herkes daha mutlu olurdu diyor
Demem o ki sizi bu kadar hassas gunlerinizde boyle sirtinizdan vurmus kiziniz 28 yaaina gelir ve sizde bugune donemeyip uzulursunuz olan hepinize olur

Anneni çok iyi anlayabilirim benim kizimda öyle böyle düşkün değil baba evdeyken ben hiç aklına gelmem ama alisacagiz beraber atlatacagiz inanıyorum hamilelik psikolojisi çok daha farklı oluyormuş anladım hani madem böyle birşeye kalkisacaksin neden 2 çocuk yaparsın ki şimdi diyecekler istemiyorsan korunsaydin emzirdigim için ilaç filan alamadım sütten geçecekti kızımın hormonları etkilenmesin diye başka yöntemleri denemek istedim spiral gibi oda yara var diye taktiramadim esime mecbur güvenmek zorunda kaldim oda hep korunurken tek bir kereyle kaldim allah bu çocuğu verecekmiş aldırmayı çok istedim yalan yok ama eşim çok yalvardı ağladı ne olur olsun ben sana yardımcı olurum aramızda da sorun olmayınca kabul etmiştim nerden bilebilirdim 5 aylık olunca bu adamın bunları yapacağını 24 haftalikken doktor arandim öyle dusun yani bu adama 2 bir çocuk dogurmayacagim diye ama çok gec olduğu için aldiramadim oda evlat ben ikisine de bakarım allah ömür verdikçe hayırlısı artık akışına bıraktım

emın mısın belkı yanlışlık oldu belkı sen meajları yanlış anladın tamamen konuşmalarını buldun mu?

Canım Allah yardımcın olsun Aldatılmak çok koyar insana şuan seni yasadigin duyguyu tahmin bile edemeyiz belki kesinlikle doküman iste daha öncesi var mi yada gerçekten yanlış mesaj mi içini rahatlar kendini üzme çünkü bebişin var bu erkekler bu kada emekliliğin içinde niye 1 anlık heves uğruna off bilmiyorum ya inan çok üzüldüm

Ya doküman gelecek diye oyalıyor ben tüm yazışma detaylarını cikarttir dedim operatorden sadece saat kaçta atmış kac tane atmış onları ogrenebilirdim içerik olmayınca ne işime yarayacaktiki kadın zaten ben yanindayken de yaziyo du banada sürekli yazıyordu dost görünüp düşman olanlardanmis anliycaniz allah hepimizi boylelerinden korusun tamam kocamın b..k yemesi yazmasaymis ama kadına Kizdigim nokta madem kocamda gozum var bana niye bu kadar iyi oluyorsun ya bulaniyorum öyle böyle değil ne yemek ne mutfak giremiyorum neler gonderiyo yaziyo bana ya geçer canım sabret kocan çok istiyo bu çocuğu biz destek oluruz kızıma çorba yapamıyorum o kadar kotuyum bebis ac kalmasın diye annesine çorba yaptırıp gonderiyo yazık gidasiz kalmasın bilmem ne ben bunları yasadim nasıl aklima getiriyim bunları yapan biri için siz soyleyin

Eşiniz su gibi üste çıkmayı çok iyi biliyormuş... Maşallah..

Cnm internetten de bakabilirsin ne sıklıkla o numaraya yazmış kaç dk konuşmuşlar her şey belli yalnız içeriğini göremezsin telden şifresini al hangi operatörü kullanıyorsa sitesinden bak 7 yıl önce arkadaşım da aldatılmışti ve baktık hep aynı no

Ya baksam ne bakmasam ne olanlar ortada sonuçta madem o kadar emin kendinden açsın cikartsin hepsini bunun çabasına ben niye dusuyum yapmadım diyen o ne değişecek bişey olmasaydı kendi acar gösterirdi zaten burda bazı arkadaşlar biraz acımasız yorum yapiyo aldatılan mağdur olan tarafiz derdimizi paylaşıp bi nebze rahatlamak istiyoruz sadece benim konum için değil bu tür konularda hep görüyorum düşmez kalkmaz bir allah herkes yaşayabilir sağduyulu olalım yazarken lutfen

Yazık yok yere gül gibi yuvasını yıktı. Keşke bu haltları yerken düşünseydi senden vazgeçmem, boşanmam etmemleri.. İş işten geçtikten sonra evden işe işten ev'e..

Aynı sevgiyi saygıyı bir daha asla sizden göremeyeceğini anladığı an kabul eder büyük ihtimal boşanmayı.
Şu an hala umutlu sizin unutup affedip eskisi gibi olacağınızı düşünüyor beklemede o yüzden.

Agliyacagim ya vallahi piskolojim bozuluo bu adamlar yuzunden ya 10 yilmolmis mis gibi binduzen kurmusun ne diye atesle oynuon ah ah ah erkek milleti

Az bir zamanın var 4 haftaya kadar memlekete gideceğim dogumdu havalar soğuk yollar kapaniyo burda acilana kadar baya bir süre ayrı kalacağız bu durum benim açımdan da onun açısından da cok iyi olacak soguklugum devam edecek haliyle belki oda biz olmayınca daha iyi anlayacak hatalarını zorluk çıkarmayacak herşeyi zaman gösterecek artık uzun süre ayrı kalması onun en büyük sınavı olacak zaten

Ah be canım Sıcağı sıcağına o kadını evine çağırmayı akıl ediyorsun da "ver Bi bakalım sen telefonunu sende ne var ne yok" diye kadının Telefonundaki konuşmalara bakmayı niye akıl etmedin ? Belki orda daha net bişeyler bulurdun . Ortada dönenler Banada hiç inandırıcı gelmedi . Seviyorum ölüyorum bitiyorım diye ortalıklarda dolanıp karını niye aldatırsın be pis Ada'm ayrıca o karıyı elime geçirirsem terleyen yerlerini keser eline veririm, terledikçe kendi yalar başkalarına musallat olmazzz

O değilde kadınin kocası biliyor mu?
Şahsen evliyim bir bebegim var. Yarın birgun atansam. Odamı bırak aynı masada çalıştıgım adamla öyle mesajlaşmam. Eşimde müsade etmez yani. Hopppalla ne bu samimiyet der.
Tamam iş arkadaşıdır. Sabah görür günaydın der işte iki sohbet eder cikista bi iyi gunler. Bunu aşan ilişkinin altında bir b.k ararım.
Hamilesin simdi duygusalsın seni kırmak üzmek istemezdim. Teselli vermek isterdim. Yapmamistir demek isterdim.
Ama yapmış...
Ben öyle gördüm.
Kadınada yakalanınca aynı yalanı söyletmiş.

Ney ney neyyyy k.cimdan ter aktı mıı ben bunu kocama bile yazamam hadi yazdim diyelim o yalayım dese bu lafına yerin dibine girerim utancıma

Valla olayın üstünden 2 ay geçti bazı arkadaşlar yeni görmüş galiba zaten namuslu bir kadın olsa evli erkeğe o msj atmaz karşıdan gelen bir yavsama varsa da sessiz sedasız karısına duyururdu ama ikisinin de mayası bozukmus allah gösterdi ışte ayrıca tlf kadının bakiyim diye istedim ama kadında herşeyi silmiş kocası görmesin diye kocasının haberi yok sıcağı sıcağına anlatmadim orda salaklik ettim ama boşanma davasını açtığımda kocasinada senin karinla yazışmaları yakaladığım için bosaniyorum hani çok el üstünde tuttugun kadın bu yediği b..klari sende bil demeyi dusunuyorum

Ortada bir olmayan çirkin şeyler yaşanmış bu belli de benim takıldığım masum bir çocuğun üstüne niye yemin ediyorsun,sinir oluyorum böyle şeylerde gölünün çocuğun üstüne yemin edenlere,git karını aldatirken sahip olamadigin bir yerlerinin üstüne yemin et ..tövbe tövbe. .

Tel duzeltmelerinden dolayı yanlış yazılmış .Duzelttim

Anne olmadan once maddi durumu kisitli insanlarin neden fazla cocuk yaptigini neden hayati yolunda olmayan kadinin hamile kaldigini anlamazdim ama anne olunca tovbe ettim hamilelik bebek cocuk bu dunyada cok farkli bir yerde siz anneleri olarak ikisinede bakabilirsiniz kimsenin kinama hakki yok insallah hakkinizda hayirlisi en guzeli olur en az yarayla gecer bugunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…