Hamileyken aldatilmak

Msj ların başı sonu yok ilk defa gördüm bu yazismayi ben memleketteyken bu kadın bana yaziyo aynı ortamda oldukları için bulantilarin gecmedimi kendini iyi hissediyosan gel artık sensiz bu adam çok kotu oluyo bütün gün sürekli sizi soyluyo valla bunaldik artık sensizlik gerçekten yaramiyo ne zaman gelecen filan bana açıklamasında kicimdan ter akti yazmış o başındaki muhabbet nedir bilemiyorum çünkü yoktu buda uff yakiyim senin terini pis şey yazacaktim otomatik atmış sonradan gördüğümde de özür diledim diyo yeminler ediyo num değiştirdi faceden herşeyden engelledi whatsap filan kapattı kullanmıyor ama icimdeki şüphe bana yetiyor ışte kocam baya yakışıklı etraftan dikkat çeken birisi zaten bunun farkındayım ama bende bakımsız çirkin bir kadın değilim doğum yapmış 6 aylık hamile gibi değilim eşim hep der kimse tirnagin bile olamaz hamileyken ayrı değilken daha bi ayrisin diye konuşur çok kıskanır etraftan ama öyle bunaltacak hareketler sergilemez bu zamana kadar ilk defa böyle birşey yaşıyorum aklımdan kalbimden cikmiyo o rahat ben yapmadım kendinden eminim diyo
Kendinizi kandırmayın. Kimse kimseye öyle mesajlar atmaz atamaz. Kic**dan ter aktı cümlesini bir bayan bir erkeğe kurabiliyorsa yeteri kadar terbiyesiz bir ilişki içinde oldukları bellidir. Hiç olmadı, beni çok sever , yok üstteki mesaj gitmiş diyerek kendinizi avutmayin. Normal olarak bunları uydurmak zorunda yaptığı edepsizliği el vermemek için üzüldüm size. Durumunuz var mı boşanmak için yani istiyorsanız tabi?

En güzeli mesaj ve konuşma dökümanlarını alabilmeniz. Bunu eşinizin alması gerekmiyor mu hat sahibine veriyorlar sanırım. Onları inceleyin bence. %100 emin olmak lazım bu gibi durumlarda.

Kadın iğrenç adam ondanda iğrenç nasıl bir seviyesizlik. Ayrıl yada ayrılma diyemem o senin kararın ama söyledikleri yalanlara inanıp onların karşısında aptal duruma düşme. Cok açık sen yokken bunlar birlikte olmuşlar ki böyle iğrenç bir şekilde mesajlaşabiliyorlar,insan kocasıyl bile böyle konuşamaz. Belli kadın fingirdek iki kırıttı adam da nasılsa karım yok kimsenin ruhu bile duymaz diye düşündü ama allahın sopası yok insanın ayağına böyle dolandırır işte. O kadının kocası da duymalı senin şu anda yaşadığın huzursuzluğu o kadında yaşamalı. Yazık sana bebeğine,kücücuk çocuğuna iki uçkur düşkününün sana bunları yaşatmaya ne hakkı var?

Kendinizi kandırmayın. Kimse kimseye öyle mesajlar atmaz atamaz. Kic**dan ter aktı cümlesini bir bayan bir erkeğe kurabiliyorsa yeteri kadar terbiyesiz bir ilişki içinde oldukları bellidir. Hiç olmadı, beni çok sever , yok üstteki mesaj gitmiş diyerek kendinizi avutmayin. Normal olarak bunları uydurmak zorunda yaptığı edepsizliği el vermemek için üzüldüm size. Durumunuz var mı boşanmak için yani istiyorsanız tabi?
ben kendi akrabam olan kadına erkeğe k... ter aktı cümlesini kurmam bir de o öyle iğrenç bir cevap verecek konu sahibi boşuna kendini kandırmasın

Msj ların başı sonu yok ilk defa gördüm bu yazismayi ben memleketteyken bu kadın bana yaziyo aynı ortamda oldukları için bulantilarin gecmedimi kendini iyi hissediyosan gel artık sensiz bu adam çok kotu oluyo bütün gün sürekli sizi soyluyo valla bunaldik artık sensizlik gerçekten yaramiyo ne zaman gelecen filan bana açıklamasında kicimdan ter akti yazmış o başındaki muhabbet nedir bilemiyorum çünkü yoktu buda uff yakiyim senin terini pis şey yazacaktim otomatik atmış sonradan gördüğümde de özür diledim diyo yeminler ediyo num değiştirdi faceden herşeyden engelledi whatsap filan kapattı kullanmıyor ama icimdeki şüphe bana yetiyor ışte kocam baya yakışıklı etraftan dikkat çeken birisi zaten bunun farkındayım ama bende bakımsız çirkin bir kadın değilim doğum yapmış 6 aylık hamile gibi değilim eşim hep der kimse tirnagin bile olamaz hamileyken ayrı değilken daha bi ayrisin diye konuşur çok kıskanır etraftan ama öyle bunaltacak hareketler sergilemez bu zamana kadar ilk defa böyle birşey yaşıyorum aklımdan kalbimden cikmiyo o rahat ben yapmadım kendinden eminim diyo
Whatsapp konuşmaları çıkartılabiliyor cnm istersen yardımcı olurum

Gercekten
Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur

Gercekten bu senaryoya inandiniz mi?

Senaritlere tas cikarir

Çocuğunun üzerine yemin etmiş birde.
Burdan anlardım yalancı olduğunu.
Birde kadını eve mi çağırdınız.
İyi tezgah yapmışlar :olamaz:

kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış...
buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum...

Kardeşiyle böyle mi konuşup motive ediyormuş
Hayatımda ilk kez böyle abi kardeş motivesi gördüm :KK57:

Son düzenleme:
Dedigim gibi herşeyin farkındayım kendimi kandirmiyorum buraya yazmamdaki tek sebep tutup bunu kimseye anlatamam içinde birikmesi ve başka serefsizler yaparsa akıllarına benim gelip ona göre hareket etmeleri su saatten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak hala bu evdeyim ama doğuma kadar boşanma davası açacak gucum yok bebegimi kucahima aldıktan sonra yolları ayiracagim bu süre içinde ailemin yanina döneceğim böyle bi karar içindeyim su an

İnsanlıktan soğudum yahu artık. Şerefsizliğin bu kadarına pes, karnında çocuğunu taşıyan insanı aldatmak nedir yahu??!? Köpekler yapmaz bunu.

Kullandığı hattı kapattirdi yeni hat var su an hiç whatsap filan yuklemedi buna birbirlerinde elli değiller onları yapınca olacak mi eskiler gene çıkacak mi ya su an dokuman alamıyorum aradım ama sadece fetö olayından dolayı arastirilanlar için dokuman cikariliyormus bu sıra cikariyacagim ortada ama ciksada zaten birşey fayda etmeyecek 1 haftadır cogaliyo ofkem aileme anlatmadim daha evlerinde değiller 3 gün sonra geçecekler bende o zaman gitmeyi düşünüyorum yüzyüze konuşup anlatmak istiyorum allah kimseyi kocasıyla sinamasin arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim aldatildigim farkındayım kendimi de kandirmiyorum herkes bir ders çıkarır bu yazılanlardan zaten kadın kadına bunu yapmamalı yazık bunca seneye emeklere aska sevgiye kolay olmayacak biliyorum ama iki tane kızda ben buyutecegim inşallah sutu bozuklardan olmazlar bu kadın gibi
O kadının kocasına da gozter dokümanları

Kullandığı hattı kapattirdi yeni hat var su an hiç whatsap filan yuklemedi buna birbirlerinde elli değiller onları yapınca olacak mi eskiler gene çıkacak mi ya su an dokuman alamıyorum aradım ama sadece fetö olayından dolayı arastirilanlar için dokuman cikariliyormus bu sıra cikariyacagim ortada ama ciksada zaten birşey fayda etmeyecek 1 haftadır cogaliyo ofkem aileme anlatmadim daha evlerinde değiller 3 gün sonra geçecekler bende o zaman gitmeyi düşünüyorum yüzyüze konuşup anlatmak istiyorum allah kimseyi kocasıyla sinamasin arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim aldatildigim farkındayım kendimi de kandirmiyorum herkes bir ders çıkarır bu yazılanlardan zaten kadın kadına bunu yapmamalı yazık bunca seneye emeklere aska sevgiye kolay olmayacak biliyorum ama iki tane kızda ben buyutecegim inşallah sutu bozuklardan olmazlar bu kadın gibi
O kadının kocasına da göster bu dokümanları bence adam nasıl iğrenç bi karısı olduğunu görsün

QUOTE="ahesmira, post: 47582309, member: 700431"]Whatsaptan yazılmamış normal msjlasma whatsap olsa bulurdum normal msj çıkarabilmek için tib mi ne var oraya bildirmek gerekiyor ve suç duyurusunda bulunup yapılması gerekiyor eşim zaten o işin işinde dosyayı filan açan kendisi banada dedi istersen b assavciyla gel görüş msj cikarttir ama durumdan dolayı bizide köye sürerler ben gitmeye hazırım ne diyorsan onu yapalım diyo[/QUOTE]
Aklınca gözünü korkutup seni caydıracak etekleri tutuştu işte sın çırpınışlar bunlar

Back
X