- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
Kendinizi kandırmayın. Kimse kimseye öyle mesajlar atmaz atamaz. Kic**dan ter aktı cümlesini bir bayan bir erkeğe kurabiliyorsa yeteri kadar terbiyesiz bir ilişki içinde oldukları bellidir. Hiç olmadı, beni çok sever , yok üstteki mesaj gitmiş diyerek kendinizi avutmayin. Normal olarak bunları uydurmak zorunda yaptığı edepsizliği el vermemek için üzüldüm size. Durumunuz var mı boşanmak için yani istiyorsanız tabi?Msj ların başı sonu yok ilk defa gördüm bu yazismayi ben memleketteyken bu kadın bana yaziyo aynı ortamda oldukları için bulantilarin gecmedimi kendini iyi hissediyosan gel artık sensiz bu adam çok kotu oluyo bütün gün sürekli sizi soyluyo valla bunaldik artık sensizlik gerçekten yaramiyo ne zaman gelecen filan bana açıklamasında kicimdan ter akti yazmış o başındaki muhabbet nedir bilemiyorum çünkü yoktu buda uff yakiyim senin terini pis şey yazacaktim otomatik atmış sonradan gördüğümde de özür diledim diyo yeminler ediyo num değiştirdi faceden herşeyden engelledi whatsap filan kapattı kullanmıyor ama icimdeki şüphe bana yetiyor ışte kocam baya yakışıklı etraftan dikkat çeken birisi zaten bunun farkındayım ama bende bakımsız çirkin bir kadın değilim doğum yapmış 6 aylık hamile gibi değilim eşim hep der kimse tirnagin bile olamaz hamileyken ayrı değilken daha bi ayrisin diye konuşur çok kıskanır etraftan ama öyle bunaltacak hareketler sergilemez bu zamana kadar ilk defa böyle birşey yaşıyorum aklımdan kalbimden cikmiyo o rahat ben yapmadım kendinden eminim diyo