Hamileyken aldatilmak

Neye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen

böyle bir sex muhabbetine hangi kadın önemsemedim şaka yaptı diye cevap yazmadım der? resmen danışıklı dövüş normal bir kadın olsa kıyameti kopartırdı

A ahesmira diğer konuya yorumunu görünce merak ettim, bakayım dedim konuna:(
Napmış bunlar yaaa:(
Telefon dökümü falan aldın mı? Son durum nedir?

Yok almadık daha ama detaylı dokuman için soruşturma dosyası açtı eşim yanimda savcıya verdi ordan gelmesini bekliyoruz ben yanlış yazdığımı aslında aynı anda kime geri aynı msj attigimi ispatliycam sana yanlış yapmadigimi göreceksin diyo annemin yanina gitmek istedim ama o durumu bilmiyo daha şimdiden gideceğim diye korkusundan aramiyo babada yok bizde arkamda dursa oldu malesef o kadınla aynı ortamda çalışıyor küçük yer demiştim karşılaşıyoruz araştırıyorum hiç konusmuyo bile ışte dahi beni kazanma çabasına tam gaz devam ediyo bakalima

Burda tanıdığım kimse yoktu bu olaydan sonra bi kac kişiyle tanıştım şans ışte yakınlarıyla aynı ışte çalışıyormuş eşim onlar taniyorlarmis bizimkini kadını alttan alttan sorusturdum herkese böyle yazan yavsayan biri çıktı doğru dürüst kadın arkadaşı yok hep erkeklerle muhabbeti iyiymiş öğrendiğim kadarıyla bi kac kadın onlarda kendi gibi zaten allah yardımcımız olsun çok fazla aldatilma olayları okuyorum hepsine ayrı ayrı uzuluyorum

Yok almadık daha ama detaylı dokuman için soruşturma dosyası açtı eşim yanimda savcıya verdi ordan gelmesini bekliyoruz ben yanlış yazdığımı aslında aynı anda kime geri aynı msj attigimi ispatliycam sana yanlış yapmadigimi göreceksin diyo annemin yanina gitmek istedim ama o durumu bilmiyo daha şimdiden gideceğim diye korkusundan aramiyo babada yok bizde arkamda dursa oldu malesef o kadınla aynı ortamda çalışıyor küçük yer demiştim karşılaşıyoruz araştırıyorum hiç konusmuyo bile ışte dahi beni kazanma çabasına tam gaz devam ediyo bakalima

Bakin kendinizi kucuk duruma dusurmeyin artik. Sorusturmaya falan gerek yok, fistigim eve gecebilir miyim diye kardesine yazmadigini biliyorsunuz. Yalarimdan bahsetmiyorum bile.

Yani aldatildiniz, affettiniz, tamam artik. Aptal yerine koymasina izin vermeyin bari.

Senin bir işin, mesleğin yok mu?
Bu anneler niye böyle yaaa:KK61:
Yok canım evdeyim çalışmıyorum biz köy gibi bi yerdeyiz su an kpss girecektim bu sene doğuma yakın oluyo hamileligim bu olaylardan sonra riskli geçmeye başladı sınav için en yakın il 3 saat suruyo başvuruda yapamadım hayırlısı buymuş demekki ikincide bi dogsun su dokümanlar bi gelsin bakalım ben dedim dokümanlar gelmezse bosanacam senden diye bekliyoruz savciyada dedim direk beni arayın gelince diye

Bi insanın sırtını dayayabileceği(kocası hariç,çok iyi biri olsa bile) birinin olması ne kadar önemli. Bu konuda bir kez daha anladım. Allah korusun nolur nolmaz bugünler için kişisel bir birikiminiz olsaydı bugüne kadar kendinizi hala eşinizin ikna(!) etme çabalarına maruz bırakmazdınız.
Allah yardımcınız olsun

Burda tanıdığım kimse yoktu bu olaydan sonra bi kac kişiyle tanıştım şans ışte yakınlarıyla aynı ışte çalışıyormuş eşim onlar taniyorlarmis bizimkini kadını alttan alttan sorusturdum herkese böyle yazan yavsayan biri çıktı doğru dürüst kadın arkadaşı yok hep erkeklerle muhabbeti iyiymiş öğrendiğim kadarıyla bi kac kadın onlarda kendi gibi zaten allah yardımcımız olsun çok fazla aldatilma olayları okuyorum hepsine ayrı ayrı uzuluyorum
İnşallah bişey çıkmaz.savcılığa senmi verdin.telefon kayıtlarımı çıkıyo sadece yoksa ne yazıldığı filanda çıkıyomu.

Uff inşallah bişey çıkmaz altından çok üzüldüm canım.burda okuya okuya rüyamda görüyorum bazen aldatıldığımı.allah kimsenin başına vermesin.
Amin bazıları için çok kolay gibi geliyor herşey ama yasanacaksa yaşanacak bilmiyorum ne çıkar ne çıkmaz eşim orda çalışıyor ben açık açığa dedim yaptiysan dürüst ol soyle bu duyulacak ben bunu verince karısını durduk yere niye dokuman için başvuru yaptı derler varsa bir bokunuz ikinizin adida çıkacak bunlara gerek kalmadan şöyle dedim oda yok gel ac dosyani kendimi ispat edecem zaten birşey çıkarsa ikimizide sürerler benim alnim açık özür msj da çıkacak aynı saatte geri kardeşime yazdiklarimda diyo rezil olacak olan sensin iyi dusun dedim hiç tereddütsüz dosyayı açtırdı 2 haftaya kadar gelir dediler bakalım

Amin bazıları için çok kolay gibi geliyor herşey ama yasanacaksa yaşanacak bilmiyorum ne çıkar ne çıkmaz eşim orda çalışıyor ben açık açığa dedim yaptiysan dürüst ol soyle bu duyulacak ben bunu verince karısını durduk yere niye dokuman için başvuru yaptı derler varsa bir bokunuz ikinizin adida çıkacak bunlara gerek kalmadan şöyle dedim oda yok gel ac dosyani kendimi ispat edecem zaten birşey çıkarsa ikimizide sürerler benim alnim açık özür msj da çıkacak aynı saatte geri kardeşime yazdiklarimda diyo rezil olacak olan sensin iyi dusun dedim hiç tereddütsüz dosyayı açtırdı 2 haftaya kadar gelir dediler bakalım
Ya bence bişeyi olan insan o kadar güvenli konuşup dosya filan açtırmaz.bence bişey çıkmıycak.ben nedense en baştan beri öyle hissediyorum

oda yok gel ac dosyani kendimi ispat edecem zaten birşey çıkarsa ikimizide sürerler benim alnim açık özür msj da çıkacak aynı saatte geri kardeşime yazdiklarimda diyo rezil olacak olan sensin iyi dusun dedim hiç tereddütsüz dosyayı açtırdı 2 haftaya kadar gelir dediler bakalım

Bu işlerden hiç anlamam ama eşinizin bu kayıtlara müdahale etme şansı durumu filan var mı?
Sizi üzmek istemiyorum tabi ama mesajlar vs çok netti ya şimdi bu kadar emin olarak davranması filan..
bir dalavere çeviriyor olabilir mi?

Ya bence bişeyi olan insan o kadar güvenli konuşup dosya filan açtırmaz.bence bişey çıkmıycak.ben nedense en baştan beri öyle hissediyorum

Yani yalarim tesadufen kadinin suramdan terler akti dedigi yere geldi, tesadufen bebegim fistigim eve geciyorum izin verirsen yazdi yanlislikla, oyle mi?

Hatta adam yanlislikla hemen tum mesajlari sildi.

Neye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen
Arkadaşım lütfen sağlıklı düşün acı ama aldatildigin bir gerçek

Kendine bu kadar güveniyorsa vardır bir haltlari ama ben kesin konuşmam suan konuşuyorum bu adam seni o kadın ile aldatmis bu çok belli bu kadar tesadüf olmaz lütfen senin zekan ile alay etmelerine izin verme inanma. Sonuçta birsey çıkmasa bile bir işler cevirmistir derim

Back
X