boşanma zor bi süreç yaşamayan bilemez ama helal süt emmiş değilse yapılcak başka bir şey gelmiyor elimzden bende boşanma sürecindeyim allahdan çocuk yok 6 aylık evliyken annesi yüzünden aileme 6 saat uzak olan bir yerden kovuldum sahip çıkmadı hiç ilerisini düşünme kararını verdiysen her şeyde bir hayır vardır bunu unutma devamet yoluna bebek içinde belki hayırlısı bu nasıl evlenmek alın yazısı boşanmakda aynı şekilde görmemiz gerekiomuş
Konu sahibi arkadaşım ve yorumlarını okuduğum Yes I am arkadaşım, ALLAHIM size güç ve sabır versin...
Allah ne muradınız ne istediğiniz varsa versin.
Ne diyebilirim ki ... Süpersiniz ! Gücünüze hayran kaldım.
:)
ben hamileliğinde boşananı değil de boşanmayanı gördüm
adam hiçbir şekilde düzelmedi,aynı sorumsuzluk aynı vurdumduymazlık...karısını yasal sınır dolmasına rağmen çalıştırdı,doğum izni biter bitmez yine işe gönderdi vs vs..Kadıncağız sıkıntıdan emziremedi bile bebeğini.
sonuç??? bu çileye dayanamadı,yine ayrıldı.
Ama çilesine çile katıp,esaslıca bi hırpalanıp öyle ayrıldı
demem o ki,siz kararınızın doğruluğundan eminseniz,aileniz de arkanızdaysa en doğrusunu yapmışsınız
allah bebişinize ve size uzun ömürler versin inşallah :-*
yeş_im, senin de yaşadıkların çok yıpratıcı.. şu anda eşinle yeniden evlisin galiba... Allah bir daha böyle günleri yaşatmasın canım...
Ben çok şükür o zor günleri geri de bıraktım canım. Artık canımı yakmıyo geçmişte yaşananlar, sadece hepsi birer tecrübe oldu bana. Henüz evlenmedik canım ama niyetine girdik, yüzüklendik. İlk defa tanışmışız gibiEşya falan alıyoruz tadilat falan olucak derken biraz daha var evlenmemize canım. Allahım "haketmeyen" kimseye yaşatmasın bu kötü duyguları. Hele ki hamilelik sürecinde çok zor çok
Konu sahibi arkadaşım ve yorumlarını okuduğum Yes I m arkadaşım, ALLAHIM size güç ve sabır versin...
Allah ne muradınız ne istediğiniz varsa versin.
Ne diyebilirim ki ... Süpersiniz ! Gücünüze hayran kaldım.
:)
Bunu kacirmisim benn.. Cok guzell.. Sevindim adina.. Allah gizel gunler gostersin hep arkadasim..
Bende bunu guc olarak gormenize hayran kaldim, zira cahil cuhela cok memlekette.. Insanlar bebek olunca cekseydin, sabir etseydin diyebiliyor hemen.. Halbuki kim sabr etmeden yikar yuvasini..
Sizinde hakkinizdaki tum hayirli isteklerinizi kabul etsin Allah..
Teşekkür ederim canım. Senin gönlünün güzelliği yazdıklarına yansımış
Allahım güç veriyo öyle bi yardım ediyo ki üstesinden geliyosun bi şekilde.
Ben o zor günleri atlattım arkadaşta atlatır inşallah hayırlısıyla.
Şimdi herşey çok taze o yüzden üzgün haliyle..
Amin canım amin rabbim cümlemizin ne muradı varsa versin.
Seni benim gibileri derken ? Aynı süreçlerdemiyiz?
İyi dilekleriniz , dualarınız için teşekkür ederim, Allah razı olsun..
Maalesef toparlanır bir yanı görünmüyor artık. Herşeyi denedik evlilik danışmanıydı oydu buydu derken zaten Aralıktan beri ayrı yaşıyoruz. Ve iki hafta öncede davam açıldı. Konumuz aldatma,şiddet gibi bilindik konular değil. Anlatsam akıl almaz derecede cimrilik, bilgisayar bağımlılığı ve kendi kararını veremeyen bir eş..
Hamilelikle beraber yaşanıyor olması beni çok yıprattı?
Sonunda noluyor?
Kolay toparlanabilmiş miydin?
aralıktan beri ayrı yaşıyorsanız hangi ara hamile kaldın?
neyse.....yine kötü ben olacam, yine fesat ben olacam
allah yardımcın olsun O_Maygat
yinede her işte bir hayır vardır
arkadasın dogum yapmasına 1 ay varmıs olabılır
35 haftalık hamileyim dedi, buda 5 aylık hamile demek
yoksa ben mi yanlış okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?