hamıleyken boşanan var mı?

ben hamileliğinde boşananı değil de boşanmayanı gördüm
adam hiçbir şekilde düzelmedi,aynı sorumsuzluk aynı vurdumduymazlık...karısını yasal sınır dolmasına rağmen çalıştırdı,doğum izni biter bitmez yine işe gönderdi vs vs..Kadıncağız sıkıntıdan emziremedi bile bebeğini.
sonuç??? bu çileye dayanamadı,yine ayrıldı.
Ama çilesine çile katıp,esaslıca bi hırpalanıp öyle ayrıldı

demem o ki,siz kararınızın doğruluğundan eminseniz,aileniz de arkanızdaysa en doğrusunu yapmışsınız
allah bebişinize ve size uzun ömürler versin inşallah :-*

Son düzenleme:

Evt bosanma sureci gercekten cok zor. En kotu evlilikte bile insan kendini yer bitirir, dusunsene ne umutlarla baslamistik oysaki degil mi? Davan acildi mi? Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Bende bunu guc olarak gormenize hayran kaldim, zira cahil cuhela cok memlekette.. Insanlar bebek olunca cekseydin, sabir etseydin diyebiliyor hemen.. Halbuki kim sabr etmeden yikar yuvasini..
Sizinde hakkinizdaki tum hayirli isteklerinizi kabul etsin Allah..

Allah razi olsun, sizede varsa evlatlariniza da hayirli uzun omurler nasip etsin ins. Ailem yanimda, cok uzgun olsalarda beraber toparlanabilecegimizi hissediyoruz, dayanisma hali..
Ben kararimdan emin miyim? Eminim, bu yapida biriyle anlattiginiz hanim gibi olurdum sanirim, yani cekersin sonuc gene ayni olur.. Belki iki cocukla yine baba evine..
Degisir mi? Ben kimsenin kimse icin degistigini gormedim hic.
Allah hayirlisini nasip etsin, tek duam bu.
Biz cogu noktada istemekten dahi aciziz.
Ne gelirse Allahtan basim ustune artik.

yeş_im, senin de yaşadıkların çok yıpratıcı.. şu anda eşinle yeniden evlisin galiba... Allah bir daha böyle günleri yaşatmasın canım...

Ben çok şükür o zor günleri geri de bıraktım canım. Artık canımı yakmıyo geçmişte yaşananlar, sadece hepsi birer tecrübe oldu bana. Henüz evlenmedik canım ama niyetine girdik, yüzüklendik. İlk defa tanışmışız gibi Eşya falan alıyoruz tadilat falan olucak derken biraz daha var evlenmemize canım. Allahım "haketmeyen" kimseye yaşatmasın bu kötü duyguları. Hele ki hamilelik sürecinde çok zor çok

Bunu kacirmisim benn.. Cok guzell.. Sevindim adina.. Allah gizel gunler gostersin hep arkadasim..

Teşekkür ederim canım. Senin gönlünün güzelliği yazdıklarına yansımış
Allahım güç veriyo öyle bi yardım ediyo ki üstesinden geliyosun bi şekilde.
Ben o zor günleri atlattım arkadaşta atlatır inşallah hayırlısıyla.
Şimdi herşey çok taze o yüzden üzgün haliyle..
Amin canım amin rabbim cümlemizin ne muradı varsa versin.

Bunu kacirmisim benn.. Cok guzell.. Sevindim adina.. Allah gizel gunler gostersin hep arkadasim..

Teşekkür ederim canım. Biz ayrıldıktan sonra uzun sene görüşmedik hiç bişekilde. Askere gitti falan derken öyle geçti zaman. Zaten annemde hayatımdaydı ve umudumda yoktu artık. Başka biriyle konuşuyodum 2-3 sene konuştuk beni çok seviyodu ama zamanla anladım ki olmuycak ayrılmak istedim. Daha sonra aradan zaman geçti eski eşimle çocukla ilgilenmesi gerektiğini falan söyledim oda tamam dedi. Sonra zamanla herşey iyiye gitmeye başladı. Sanki eski biz değildik ilk defa tanışıyoduk gibi. Garip bi duygu. Barışmak istedi bende deneyelim dedim sonra olumlu gitti devam ettik. İlerleyen zamanlarda yüzük taktık adını koyduk. Şimdide evlilik hazırlıklarına başladık. Oğlumda çok büyük olumlu değişiklikler görüyorum. Halada üzüldüğüm şeyler oluyo zaman zaman aklıma gelipte içimin burkulduğu.. Oğlum babama dede yerine baba derdi.. Ne biliyim anneanneyle dede de ayrı falan çok kopuk yetişti. Bundan sonra güzel olucak inşallah. Çocuğa eksik hissettirmemek gerek bazı şeyleri ama anlamaya başladıkça bunun önüne geçemiyosun bazı zamanlarda.. Herşeye rağmen geçmişe takılıp kalmamak lazım geleceğe bakmak gerek. İnşallah hepimiz için herşey daha güzel olur.

omaygat çım Allah yardımcın olsun canım
cimri internet ve kararlarını veremeyen birisi gerçekten çok zor
keşke rahat ve vurdumduymaz biri olabilseymişsin de amaan ne hali varsa görsün ben çocuğumla ilgilenirim diyebilseymişsin
keşke ailenle ve çocuğunla yaşayıp onu görmezden gelerek mutlu mesut yaşayabilseymişsin
ama insan hayatında paylaşım istiyor di mi,yanımdaki adam erkek olsun bişeyi de ben demeden yapsın diyorsun di mi
allahın beceriksizi işte ne olcak,madem öküzün birisin ne diye evlenirsin
eminim her yolu denemişsindir canım
yoksa hiçbir kadın bu haldeyken,şefkate bu kadar mahrumken bunu yapmaz
belli ki haketmiş,inşallah dediğin gibi babalık yapar
ama yinede beklentiye girme
çocuğun sana öyle bir güç verecekki inanamayacaksın
bir gülümsemesi ne mutluyum dedirtecek sana
o hastanelerde eşlerinin yanında görünen kaç tane adam sence gerçekte adam?
görüntü güzelim merak etme,varsın yalnız git
senin bu emeklerinin karşılığını allah verecek bir gün göreceksin
haydi neşelen şimdi,bak nasıl da hareketlidir şimdi yaramaz
oyy yerim onu :))

yeşimcim senin adına da çok sevindim
allah bir daha dert keder göstermesin yuvanızda inşallah

Herkes kendi penceresinden bakıyor işte :)
Size çocuk için idare et diyen insanların, hayatta pek bir şey başarmamış insanlar olduğunu düşünüyorum :)
Bugüne kadar, annemle-babamın boşanması , annemin 2.evliliğinden boşanması,babamın da 2.evliliğinden boşanması, sonra annem ile babamın arkadaş çevresi olsun bir sürü boşanmaya tanık oldum ve o stresi birebir yaşadım.
O yüzden, bitmesi gereken bir evlilik bitmeli.
Şuna inanıyorum; boşanmış anne babanın çocuğu olmak değil, çocukta yaralar bırakan.
Boşandıktan sonra, anne ile babası arasındaki çatışmalar , savaşlardır ...
Örneğin; sizin onun babası hakkında ileri geri konuşmanız , onun yanında. Ya da babasının sizin hakkınızda konuşması.
Babasına gittiğinde, babasının yeni eşine nasıl davranması gerektiği şeklinde onu bir robotmuş gibisine koşullamanız.
İşte bu tarz şeylerdir yıpratan. Yoksa boşanmış anne - babanın çocuğu olmak sıradan bir olaydır.
O yüzden, siz çocuğunuzu duygularında, davranışlarında,düşüncelerinde özgür bırakın. Onu biten evliliğinizle, babasının kötü davranışları ile yormayın. O zaman her şey , yara almadan kapanır. :)
Bunu tavsiye edebilirim size sadece :)
Onun dışında bebeğiniz için endişelenmeyin :)

Teşekkür ederim ben de :)
Evet, her şey geçiyor bunu biliyoruz hepimiz. Allah güç versin yeter ki :)

Seni benim gibileri derken ? Aynı süreçlerdemiyiz?
İyi dilekleriniz , dualarınız için teşekkür ederim, Allah razı olsun..

yok tatlım aynı süreçte değiliz elbettee bizimde dört dörtlük hayatımız yok

şükür ki eşim tutuyor beni hamilelik bazında söyledim hamilelikte insan çoooooooooooookkkkk

duygusal pskolojik olarak çökük oluyor çok mutlu evliliğinde olsa mutlu olamıyorsun bunu yazmak istedim

ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH konunuzu ve 1 2 sayfa yorumlarınızı okudum zor ama inanın buda sizin sınavınız kızın için mutlu olma zamanı dedikleri gibi huzursuz bı aile ortamında buyumesındense guvendiği annesinin yanında olması guclu annenın yanında olması cok cok daha ıyı... neye inanırsak onu yasarız, sende inankı guzel gunler senı beklıyor ALLAHIN izni ile.. insallah bu süreci kolay atlatırsın evladın için RABBİM SAGLIKLI VE GUZEL DOGUM NASİP ETSIN INSALLAH.

Cnm nekadar kararlısın,güçlüsün...
Bende boşanma aşamasındayım.7 yaşında bir kızım var busene okula başlayacak babasına çok düşkün arkadaşlarını babalarıyla görünce ağlıyor,hırçınlaşıyor dayanamıyorum ben yaa.bana çok şey yapmasına ,çok kırmasına rağmen kızım için keşke barışabilsek diyorum..ben çokmu zayıf davranıyorum bilmiyorum ama kızım onun umurunda bile değil zaten çocuğu düşünse boşanmak istemezdi.
Ailesinin çok karışması(günlere katılmıyormuşum annesinin),aldatma hepsi var ama ben yinede kararlı duramıyorum sanki herşey ellerimde kayıp gidiyor,kızım için endişeleniyorum büyüdüğünde nasıl olacak...
Çok uğraştıysan ve olmuyorsa herkes için en doğrusunu yapıyorsun ama ben çocuk olunca kıyamıyorum cnm ya..şiddet ve ahlaksızlık olmadığı sürece
hakkımızda hayırlı olsun

aralıktan beri ayrı yaşıyorsanız hangi ara hamile kaldın?

neyse.....yine kötü ben olacam, yine fesat ben olacam

allah yardımcın olsun O_Maygat

yinede her işte bir hayır vardır

Son düzenleme:
aralıktan beri ayrı yaşıyorsanız hangi ara hamile kaldın?

neyse.....yine kötü ben olacam, yine fesat ben olacam

allah yardımcın olsun O_Maygat

yinede her işte bir hayır vardır

arkadasın dogum yapmasına 1 ay varmıs olabılır

yeşim yazdıklarından çok etkilendim inşallah bu defa mutlu olursun, konu sahibide allah yardımcın olsun canım yaşadığın zor ama güçlü olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…