Hamileyken boşanmak

Byvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
158
88
48
Merhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım

oovv mevzu derin valla canım. hamileymişsin bide şimdi kalkıp sana boşan desem olmaz boşanma desem içim el vermez yemin ederim. bunları inanki bende sindiremezdim. Allah öncelikle sabır versin sana. Önce pişmanlık gösteren adam sonra yine aynı şeyi yapıyorsa ben olsam durmazdım. daha doğrusu aynı evde duramazdım o insanla. nasıl bakarım nasıl gülerim nasıl aynı masaya oturur aynı yatağa girerim... Gaz vermek yuvanında bozulmasına sebep olmak istemiyorum ama çoçuk hiç bir şeye engel değil senin durumunda. aldatmak bence çocuk için bile olsa hasır altına itilemeyecek birşey yani.

Bu yalanlara karşı savunmasını bir öğrenin,çok ilginçmiş....Ulaşabileceğin insanlarlayım demesi....Acaba başında bir bela mı var,ne iş yapıyor eşiniz?

sizi üzmek istemem ama gizli saklı bir şeyler karıştırıyor.

sinir krizi geçirmeyin, bebeğinizi düşünün, ona bu stresi çektirmeye hakkınız yok. bunlar onun seçimi değildi. lütfen biraz toparlanıp güçlü olmaya çalışın.

eğer boşanacaksanız kararlı olun, delil toplayın. aldatılma gibi bir durum varsa işinize yarayabilir. boşanmayacaksanız da gereksiz yere yüz-göz olmayın. size yalan söylememesini rica edin ondan.

Bu yalanlara karşı savunmasını bir öğrenin,çok ilginçmiş....Ulaşabileceğin insanlarlayım demesi....Acaba başında bir bela mı var,ne iş yapıyor eşiniz?
Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence

Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Eşinizi en iyi siz tanırsınız,ama bu şımarıklığın ötesinde bir durum!biraz detay verseniz kaç yıllık evlisiniz?yalan söyler mi hep?çalışıyormusunuz?

Cok zor bi durum yasadigin bi de hamilesin hormonlar zaten tavan...sor bakalim esine mantikli bi aciklamasi var mi..hamilesin birden karar verme..hic yapamoyorsan biraz ayri kal esinden..bakalim gercekten seni cocugunu dusunuyor mu..ona gore bir karar verirsin..allah yardimcin olsun..

Eşin seni bariz kandırıyor bir defa olsa sürpriz yapıyor dersinde bir haftadır görmedim dört gündür görmedimler hiç hoş değil

Eşinizi en iyi siz tanırsınız,ama bu şımarıklığın ötesinde bir durum!biraz detay verseniz kaç yıllık evlisiniz?yalan söyler mi hep?çalışıyormusunuz?

Eşimle 5 yıldır birlikteyiz 2.5 yıllık evliyiz ilk kez böyle bir sorun yaşıyoruz normal şartlarda örnek çift denilebilecek kadar iyi anlaşan Mutlu bir aileydik

Esin seni sürekli kandirip gitmesi hic normal degil muhtemelen baska kadinlar var ?? Hayirlisi olsun hakkinizda umarim dogru olani yaparsiniz

Peki yalanlarının sebebi neymiş söylemiyor mu?
Offf hamile kadına bile adam gibi davranamayana ne denir ki...

Karşımızda hamile var arkadaşlar lütfen daha dikkatli yorum yapalım.

hamile kadını bırakıp tatile gitmek. aramamak sormamak. üstelik şunlarlayım dediği arkadaşlarıyla olmamak.

çok pis olaylar dönüyor olabili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…