Hamileyken boşanmak

Evet hayatta herşey başka bir kadınla aldatmak değildir yalan söylemiş olması benim için yeterli bir sebep aldattığını düşünmüyorum
Bir insan kendi kendime sımarıklık yapıcam diye bu kadar yalan söylemez lütfen baska kadın ihtimalini de düşünün.birden pat pat niye niye yalana baslasın bu adam.nereye gittgini kimle gittigini ispatlasın.telefon dökümlerini mutlaka görün bence

Gittiği otelin kamera kayıtlarını istedim getirmiyor

Neye istinaten aldatılmadığını düşünüyorsun.özellikle hamile kalınca aldatılıyor insan.adam bir hf tek mi takıldı sanıyorsun.neyse hamilesin çok fazla üzmeyeyim seni.ne demek istediğimi anladın sen

Tatil de yapacaksam şımarıklık da yapacaksam tek takılmam. Ayrıca neden size babamlayım arkadaşımla takılıyorum dedi o zaman. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var deseydi.

Zaten hamilelik zor bir süreç sizin yerinize o naz yapmaya başlamış. Bence son kez çekin konuşun. Yol haritasını ona göre yaparsınız. Nefret ediyorum böyle aptal erkeklerden. Sakın özünde iyidir deme değil insan hamile hayvana böyle davranmıyor. Bir kap su ekmek veriyor.

Teşekkür ederim yaa içimi dökmek rahatlamak için yazdım yardımcı olacağınıza yazdıklarınıza bakın lütfen böyle şeyler yazacaklar yazmasın benim rahatlamakta ihtiyacım var daha cok üzülmeye değil

Ben olsam once boşanma davası açarım sonra eşyalarımı paramı alıp, tek başıma güzel bir tatil yaparım. Telefonumu da açmam. Kimseye nerde olduğumu da söylemem. Kimse sizden degerli degil.

Rahatlatmak için yazmak diye birşey ancak kayıp ve ölümlerde olur. Adam sana takır takır yalanları sayıyor. Benim de aklıma aldatmadan başka bişey gelmiyor

Allah'a havale ediyorum tek korkum bebeğime birşey olması üzüntüden

E aciklamasi ne peki? Neden durmadan yalan soyluyormus. Bide sanki adam saklamak da istemiyor hep yas tahtaya basiyor ki yakalayin.

Eşler tek başına tatile gidebilir ama siz evde otururken onun tatile gitmesi de ne bileyim. Yani siz de bir yerlere gitmiş olsanız anlarım ama keşke birlikte plan yapsaydınız. Çok bunalır, yalnız gider Ona da tamam ama hamilesiniz bilmiyorum ya olayda baştan bir bozukluk var.

Eşimle 5 yıldır birlikteyiz 2.5 yıllık evliyiz ilk kez böyle bir sorun yaşıyoruz normal şartlarda örnek çift denilebilecek kadar iyi anlaşan Mutlu bir aileydik
İşte böyle kendinizi kandırdığınız için başınıza geliyo.

Her aldatılan her dayak yiyen 'biz örnek çiftiz, herkes bize imreniyo, bizi parmakla gösteriyor' diyor.

Sonuç; hamile karısını yalnız bırakıp tatile giden bir koca, günlerce aramayan bir koca, arkadaşına yalan söylettiren koca, dönüşte babamlayım yalanını söyleyen koca!

hamıle oldugun ıcın uzulmenı ıstemıyorum ama
sankı hayatında baskası var gıbı geldı bana
sankı tatıle dıye senın yanından cıkıp onunla yasıyor
baska evı falan olabılır
bence aılenı ve aılesını bı araya getır konus arastır pesıne dus...
kendısını dınleme bıle her soyledıgı yalan cunku

Beni en cok yaralayanda bu babasını aradım babası Nasıl beni arayıp olayı büyütür diye kızmış ( bu arada maddi manevi cok büyük ve güçlü bir ailenin geliniyim)

Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence

O zaman cok safsin kusura bakma.
Seni aramamis bile ya.
Hamilesin ustelik insan merak etmez mi?
Baskasi oldugunu kabullenmek kolay degil tabii.
Zor bir durum. Bir de hepsi ağlar çiçekle böcekle kandırmaya çalışır.
Baya da amatör bir aldatma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…