zeytınyagı gıbı uste cıkıyor bıde yanıBeni en cok yaralayanda bu babasını aradım babası Nasıl beni arayıp olayı büyütür diye kızmış ( bu arada maddi manevi cok büyük ve güçlü bir ailenin geliniyim)
Babasından cok korkar ondan çekindiği başka seyler vardı işle ilgili babam onları öğrenmiş beni çağırıyor diyerek gitti yanımdan hatta gece aradım herşeye rağmen şuan yanımda cok sinirli kapat mesaj yazayım dedi sabah mesaj attı sıkıntılar var dedi bnde insanlik yaptım benim yanıma gittiğini söyle çık dedim yok büyün gün babamla beraberiz bırakmıyor dedi. Öğleden sonra ulaşamayınca babasını aradım ulaşamadım görüşebilir miyim dedim babası şok oldu yanına gitmemişpeki babasi icin?
Evet hayatta herşey başka bir kadınla aldatmak değildir yalan söylemiş olması benim için yeterli bir sebep aldattığını düşünmüyorum
Aldattığını düşünmüyomusun ? Bacım senin içine pollyana mı kaçtı? He canım he aldatılmıyosundur :) bi erkek karısı hamile iken neden öZgür kalmak ister ? Özrü kabahatinden büyük.ben erkek olcam , karım günlerdir aramadığım halde aldatmıyodur kocam dicek , ben o iyimser kadını aldatırım kusura bakmayın. Ama bir çok kadın böyle malesef , kendini kandırıyor.sizde öyle yapın...kocam ben hamileyim diye aylardır en sevdiği şeyleri yapmayı bıraktı ,sırf her saniye yanımda olmak için , hamileliğe belli olmaz heran bişey olabilir diye...ki doğrusuda budur.siz hangi kafadasınız bilememdeBir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Bisey oldugunu veya aldattigini dusunmuyorsaniz niye bize bosanay8mmi diye soruyorsunuz. Bosan desek bosanacakmisiniz adam belliki bi islee karistiriyor karsiniza alin adam akilli konusunBir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
aldattıgını dusunmuyor musun ???Evet hayatta herşey başka bir kadınla aldatmak değildir yalan söylemiş olması benim için yeterli bir sebep aldattığını düşünmüyorum
Buradaki kimsenin amaci seni uzmek degildir eminim. Ama sen yok kocan seni aldatmamistir biraz kus kal sonra baris dememizi bekliyorsan yanlis yerdesin. Cunku anlattigin olayda insanin aklina gelen ve mantikli olan tek sey ortada bir bayanin varligi. Belki esine konduramiyorsun bunu anlayabiliyorum ama karsindakinin seni aptal yerine koymasina izin verme inanmis gibi yap ama ne yap ne et ogren gercekleri. Aldatilsam bile bosanmam diyorsan kurcalama ve baris gitsin. Ama sunu da unutma durmayacak ve er gec gerceklerle yuzleseceksin. Gercekten cok uzgunum ve insallah biz yaniliyoruzdur.Bebegini dusun ve kendine dikkat et. Elbet hersey yoluna girecektir.Teşekkür ederim yaa içimi dökmek rahatlamak için yazdım yardımcı olacağınıza yazdıklarınıza bakın lütfen böyle şeyler yazacaklar yazmasın benim rahatlamakta ihtiyacım var daha cok üzülmeye değil
Teşekkür ederim yaa içimi dökmek rahatlamak için yazdım yardımcı olacağınıza yazdıklarınıza bakın lütfen böyle şeyler yazacaklar yazmasın benim rahatlamakta ihtiyacım var daha cok üzülmeye değil
Nedne korkmus? Korkan insan yaninda olmadigi halde yanimda der, daha beter karistirmaz ortaligiAçıklaması çocuk korktu sen arayınca oyüzden öyle söyledi diyor birlikteydik diyor
Bu arada maddi manevi cok büyük ve güçlü bir ailenin geliniyim)
AldatiyorMerhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?