Hamileyken boşanmak

Beni en cok yaralayanda bu babasını aradım babası Nasıl beni arayıp olayı büyütür diye kızmış ( bu arada maddi manevi cok büyük ve güçlü bir ailenin geliniyim)
zeytınyagı gıbı uste cıkıyor bıde yanı
ozaman kesınlıkle suclu bundan emın ol
tabıkı arayacaksın kac gun senı hıc aramamıs haber vermemıs senı bırakmıs tatıle dıye cıkmıs ne yaptıgı bellı degıl bu ne sorumsuzluk
senı gaza getırmek ıcın soylemıyorum lutfen yanlıs anlama ama bence esınle bu konuda hıc muhattap olma aılelerle ısı coz derım
bunun altından buyuk pıslık cıkacak bak gorursun hıc normal degıl esının yaptıgı
ve hıc bı acıklaması olamaz

peki babasi icin?
Babasından cok korkar ondan çekindiği başka seyler vardı işle ilgili babam onları öğrenmiş beni çağırıyor diyerek gitti yanımdan hatta gece aradım herşeye rağmen şuan yanımda cok sinirli kapat mesaj yazayım dedi sabah mesaj attı sıkıntılar var dedi bnde insanlik yaptım benim yanıma gittiğini söyle çık dedim yok büyün gün babamla beraberiz bırakmıyor dedi. Öğleden sonra ulaşamayınca babasını aradım ulaşamadım görüşebilir miyim dedim babası şok oldu yanına gitmemiş

Sizsiz nasıl tatile gidiyorki.

Bir kaç eşyamı alır.
Giderim bi tatil beldesine. Ara ara telide kapatırım.
Al bakalım. Bu kuşku onuda öldürsün benide

Evet hayatta herşey başka bir kadınla aldatmak değildir yalan söylemiş olması benim için yeterli bir sebep aldattığını düşünmüyorum

ne yapiyor peki bi basina tatilde?
babasinin yanina gitmeyip kiminle vakit geciriyor bu adam?
eminim kabullenmesi zordur ama kabak gibi gun gibi aldatiliyorsunuz..

Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Aldattığını düşünmüyomusun ? Bacım senin içine pollyana mı kaçtı? He canım he aldatılmıyosundur :) bi erkek karısı hamile iken neden öZgür kalmak ister ? Özrü kabahatinden büyük.ben erkek olcam , karım günlerdir aramadığım halde aldatmıyodur kocam dicek , ben o iyimser kadını aldatırım kusura bakmayın. Ama bir çok kadın böyle malesef , kendini kandırıyor.sizde öyle yapın...kocam ben hamileyim diye aylardır en sevdiği şeyleri yapmayı bıraktı ,sırf her saniye yanımda olmak için , hamileliğe belli olmaz heran bişey olabilir diye...ki doğrusuda budur.siz hangi kafadasınız bilememde

Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Bisey oldugunu veya aldattigini dusunmuyorsaniz niye bize bosanay8mmi diye soruyorsunuz. Bosan desek bosanacakmisiniz adam belliki bi islee karistiriyor karsiniza alin adam akilli konusun

Evet hayatta herşey başka bir kadınla aldatmak değildir yalan söylemiş olması benim için yeterli bir sebep aldattığını düşünmüyorum
aldattıgını dusunmuyor musun ???
bence sevgılısı ve bırlıkte yasadıkları veya zaman gecırdıklerı bı ev otel falan var
aldatıldıgını dusunmuyorsan ne desek bos ...

yani tatile gıdıyorum deyıp gıtmemiş . arkadaşının bıle tatılden haberı yok babamın yanındayım deyıp gıtmemış babanında bır haftadır oglunu grdugu yok sonuc olarak herkese bıseyler uydurup başka bıyere gıtmış ve karısı uc aylık gebe dogru mu anladım... ne karaktersız ınsanlar var ya

Buradaki kimsenin amaci seni uzmek degildir eminim. Ama sen yok kocan seni aldatmamistir biraz kus kal sonra baris dememizi bekliyorsan yanlis yerdesin. Cunku anlattigin olayda insanin aklina gelen ve mantikli olan tek sey ortada bir bayanin varligi. Belki esine konduramiyorsun bunu anlayabiliyorum ama karsindakinin seni aptal yerine koymasina izin verme inanmis gibi yap ama ne yap ne et ogren gercekleri. Aldatilsam bile bosanmam diyorsan kurcalama ve baris gitsin. Ama sunu da unutma durmayacak ve er gec gerceklerle yuzleseceksin. Gercekten cok uzgunum ve insallah biz yaniliyoruzdur.Bebegini dusun ve kendine dikkat et. Elbet hersey yoluna girecektir.

Canim sen rahatla iyi hisset diye millet sana masal mi anlatsin.olabilecek gercekleri cok uygun bir dille herkes sana anlatmaya calismis ama sen hala inanamiyorsun.o zaman niye buraya yazdin ki.kocandan gelen cicekleri kabul edip sarilip rahatlasaydin.adam seni rahatlatmak,mutlu etmek icin cicek bile almis ne guzel iste.zaten bi türk kadini aldatildigini kabul edemezmis.canli ornek siz oldunuz

Allah yardimcin olsun.
Bildiğin aldatiliyosun, hamileyken seni bu konuma sokmuş bi insanla boşanmasan da birlikteligin ne kadar sağlikli geçer bilemiyorum.
Olmasi gereken boşanman, ama boşan da demek zor

Hiçbir kanıtım yok ortada bu yüzden aldatıyor demiyorum Polyana olsaydım evimde olurdum. Kaldığı otelin kamera kayıtlarını istedim zaten aileme herşeyi anlattım şuan onların yanındayım eğer kayıtlar gelmezse boşanacağım aksini iddia etmiyorum. Rahatlamaya ihtiyacım var dediğim yanlız olmadığımı bilmek ama öyle şeyler yazmış ki bazı bayanlar hamile olduğumu yazdığım halde daha da cok üzdüler beni

Gozune daha fazla sokabilecegi birsey kalmamis daha 3 aylik hamilesin sensiz gezmelerde ve kirdigi bariz cevizler var hazmederim yutarim duyorsan devam et ama ben olsam devam edemezdim. Bu kadar rahat davranana biri kabul edilebilir degil.

Fikrimi söylemek istedim
Bende aldatıldığınızı düşündüm
Sonuçta hamilesiniz belli ki eşinizin ihtiyaçlarını karşılamak istemiş.
Hamile olduğunuz halde şımarıklık yapacak özgürce dolaşarak size ve bebeğe zarar vermek istemeyeceğine göre...

Bu arada maddi manevi cok büyük ve güçlü bir ailenin geliniyim)

Şimdi anlaşıldı. Maddi olarak büyük aileymis ama maneviyat sıfır. Hamile kadın kocasının peşine düşmüş, ama babası sana kızıyor. Pes vallahi pes.

Aladilmamis olma ihtimalin yok gibi. Her şey bir yana hamile eşini bırakıp gitmek nasıl bir şey? Anlamıyorum

Kim bilir ne işler karıştırıyor. Bi kere yapmış hadi, geliyor çiçekle özür diliyor sonra bir daha yapıyor. 3.ye bir daha yapacak! Ne iş çevirdiğini de bilmiyorsunuz. Aldatmadığına nasıl emin oluyorsunuz şaşırdım doğrusu? Boşanmak üzerine oturun düşünün. Böyle evlilik mi olur. Adamın bi de çocuğu olacak, hamile karısına bunu yapan vicdansız ilerde kim bilir neler yapar..

Aldatiyor

Ne kadarlik evlisin

Kesinlikle aldatıldığın ortada maalesef.

Ve böyle bir adamla evli kalma çocuk için vs diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…