Hamileyken eşimin ailesinin yanına gitmesi

Durumunuz riskli imiş. Kimseniz de yokmuş Tabii ki gitmesin.

Bebekten önce bugünlerin Tadını çıkarın geç kalkin uzun uzun kahvaltı yapın film izleyin bol bol uyuyun çok ararsınız;)

Adam daha gideceğim dememiş bile siz hemen giderse bana değer vermiyor mu diye soruyorsunuz sanırım hamilelik hormonları bunlar :) Bence tek kalmamanızda fayda var hamılelık zorlu bir süreç . Tek başınıza acil bir durumda hastaneye gidebilecek misiniz ? Bunları göz önüne alıp karar verin .

Git demezdim gitmek isterse de bir kac gun gitmesine bisey demezdim deger vermedigini gostermez bence daha dogumunuza 2 aydan fazla var. Ama riskli gebelikse gondermezdim

Adamın gitmek istediği yok zaten. Son basbasa günlerinizde birlikte birşeyler yapın ne bileyim bebek alışverişi yapın,sinemaya fln gidin. Bebek doğunca zaten uzunca bir süre pek bir şey yapamayacaksiniz birlikte vakit geçirin.

29 haftalık hamileyim. Eşim bir hafta izin aldı. Evde duracağım diyor. İkimizin ailesinden de uzakta bir şehirdeyiz. 4 ay olacak en son ailelerimizin yanına gideli. 8 saatlik mesafe. Ben yolda çok zorlanırım diye düşünüyorum. Eşimde hazır izin almışken sizce sen izninde ailenin yanına git görmüş olursun diyeyim mi? Eşim böyle bir talepte bulunmadı. Normalde evde yalnız kalmamda hiçbir sıkıntı olmaz ama şuan hamilelik dolayısıyla yalnız kalsam sorun olur mu acaba? Yada ben hamileyken yalnız gitmesi bana değer vermediğini mi gösterir? Bu arada çentiklenmeden dolayı preeklampi riski var. Siz olsaydınız git dermiydiniz? Yada Eşiniz gitsem mi dese ne tepki verirsiniz?

Eşeğin aklina niye karpuz kabuğu sokuyosun tabiri caizse? Bebekten önceki son başbaşa geçireceğiniz günleriniz. Bence güzel değerlendirin. Kucuk bi tatil yapın.

Ayy ben yanlış mı okudum. Test etmek için mi git diyceksiniz? İyi niyet göremedim. Yaxık, kanıp gitse canına okunacak. Ulaşabileceğimiz bir yöntem olsa da uyarsak

Tatlım Önemli bir hastalık yada acil bir durum olsa hadi git dersin..
yalnız senin başından atma gibi bir düşüncen yoksada bırak eşin dizinin dibinde dursun..ne güzell işte başbaşa bir haftayı dolu dolu geçirin ♥️♥️♥️son zamanlarınızzz ne de olsaa ..bebek doğunca fırsat bulamazsın..

Niye öyle bişey diyeceksinki sonuçta sende aileni 4 aydır görüyorsun oda sen duruyorrsan oda durabilir hiç gönderme coxuk olmadan gezin tozunu firsatiniz varken sonra uzun bi süre beraber bişeyler yapamicaksiniz degerlendirin

Back
X