sonuna kadar katılıyorum bunaAnladım,
Sende biraz yapı itibariyle kırılgan naif bir bayansın sanırım,
yani ben öyle hissettim.
Onun için biraz değişmeni önericem sana :)
Kırılan değil, kıran tarafa geç biraz.
Hamilelikten dolayı bahane uydurduğunu söylerse bir daha
evet bundan iyi bahane mi olur yatıcam tabi diye çat diye yapıştır suratına. Bir şoklarla tanışsın artık paşa bey.
Dağınıklıktan dolayı sana çattığı bir vakit
ben rahatsız değilim, kim rahatsızsa o toplasın diye al kahveni
otur yayıl koltuğa.
Tv de zapla biraz :)
Sen kafaya takıp agladıkça yada kırıldığını gösterdikçe
düzelmez bu öküz.
hemde bu işler öyle kolay değil, evlat bu başka bir şeye benzemezeşin izni olmadan kürtaj yapılmıyor.
Tam tam denk geliyor maaşı. Bedelli askerlik yaptı benle çabuk evlenmek için onun parasini ödüyor. Ama tam denk geliyor. Ev alalım diyo düğün de ki takı paraları nin üstüne para koyup peşinat tamamlayalim diyo hiç köşe ye para atamıyoruz diye kızıyor
Evet aşırı hem de eve çok yiyecek alıyor nasıl olsa pisrck var diye. Dışarı da hiç yemek yedirmez içi gider ama eve alınca tonla para verir marketlere kasaplara. Hiç demez gel bugün yorulma yemek yapma dışarda yiyelim demez hiç. Cimri.. iyi tarafları var ama kötü tarafları öyle batıyor ki.. mesela hayatta yalan söylemez asla birini kandırmayi beceremez kesinlikle aldatacagna inanmam. Hani istese de yapamaz ve cok Allah korkusu olan biri beş vakit namazındadir ama nasıl böyle bana karşı düşüncesiz anlamıyorumcimri mi en çekilmez insan tiplemelerinden biri bana göre off okudukça eşinin negatif yönü çıkıyo pozitif yönü yok mu hiç bu adamın
Evet ben soğuk olunca istediğim birine dönüşüyor ama etkisi çok kısa sürüyor cnmSeni çook seviyor bile olabilir,ama sevgisini göstermiyordur.Yani en uyuz insan modelidir.
Sen de onun gibi davranınca totosu tutuşur değişir.Değişirse iyidir.Bir de değişmeyeni var anında terk edilesidir.
Çok çirkin davranışları var eşinin,anladığı dilde anlat ona.Beklentiye girmeden, karar ver nasıl tepki verirse nasıl davranacağınla ilgili ve uygula.
Evet aşırı hem de eve çok yiyecek alıyor nasıl olsa pisrck var diye. Dışarı da hiç yemek yedirmez içi gider ama eve alınca tonla para verir marketlere kasaplara. Hiç demez gel bugün yorulma yemek yapma dışarda yiyelim demez hiç. Cimri.. iyi tarafları var ama kötü tarafları öyle batıyor ki.. mesela hayatta yalan söylemez asla birini kandırmayi beceremez kesinlikle aldatacagna inanmam. Hani istese de yapamaz ve cok Allah korkusu olan biri beş vakit namazındadir ama nasıl böyle bana karşı düşüncesiz anlamıyorum
o zamanEvet aşırı hem de eve çok yiyecek alıyor nasıl olsa pisrck var diye. Dışarı da hiç yemek yedirmez içi gider ama eve alınca tonla para verir marketlere kasaplara. Hiç demez gel bugün yorulma yemek yapma dışarda yiyelim demez hiç. Cimri.. iyi tarafları var ama kötü tarafları öyle batıyor ki.. mesela hayatta yalan söylemez asla birini kandırmayi beceremez kesinlikle aldatacagna inanmam. Hani istese de yapamaz ve cok Allah korkusu olan biri beş vakit namazındadir ama nasıl böyle bana karşı düşüncesiz anlamıyorum
Cnm içimi okudun aynen öyle annem de senin annen de hamilelik yaşamıs sen neden bu kadar büyütüyorsun dedi bi kaç kez. Bence baba olmaya Hazır değil. Sınava girecek ders çalışıyor mülakat getirmişler bi de bu yıl onu da kafaya takıyor. Geçemezsm falan diye birseyler kuruyor kafasında. Doğum hamilelik masraflı oluyor o yüzden strese giriyor sinirni sanırım benden çıkarıyorSanki hizmete çok alıştırmışsın gibi eşini.
Şu konumda dibine kadar haklısın, hamile kadını hizmete zorlamak gaddarlık değil de nedir? (Surat asmak bile zorlamaktır)
Ama bazı erkekler bunu göremeyebiliyor, ya da şöyle bi kafa oluyor: "Hamileliği abartıyon mu, annem de hamileymiş ama hep hizmet etmiş babama" ... Bu biraz aileden geliyor, biraz da merhamet duygusu.
Sen de çalışan bi kadın olsan, eskisi kadar ses çıkaramaz diye de düşünüyorum açıkçası.
Anladığım kadarıyla çözümlemeye çalışıyorum ama, gerçekten can sıkıcı bir durum canım
Yani bebeğini görmek için heves bir yana, seninki umursamıyor... Ufak bi kıskançlık da olabilir mi sanki?
Vardır öyleleri... Çocuğunu bir süre kıskanan adamlar olurmuş.
Tam tam denk geliyor maaşı. Bedelli askerlik yaptı benle çabuk evlenmek için onun parasini ödüyor. Ama tam denk geliyor. Ev alalım diyo düğün de ki takı paraları nin üstüne para koyup peşinat tamamlayalim diyo hiç köşe ye para atamıyoruz diye kızıyor
o sana bi sen misin hamile diyomuş ya sen dde ona bi sen misin mülakata çalışan bu ne trip de böyle böyle ilerletCnm içimi okudun aynen öyle annem de senin annen de hamilelik yaşamıs sen neden bu kadar büyütüyorsun dedi bi kaç kez. Bence baba olmaya Hazır değil. Sınava girecek ders çalışıyor mülakat getirmişler bi de bu yıl onu da kafaya takıyor. Geçemezsm falan diye birseyler kuruyor kafasında. Doğum hamilelik masraflı oluyor o yüzden strese giriyor sinirni sanırım benden çıkarıyor
Evet dışarda yemek yemeye karşı neden anlamadım. Yok yemekler de Çin tuzu oluyor diyo. Eve herseyi çok alır ama sadece yiyecek eşya tarzı şeyleri hiç sevmez zaten bütün eşyalarımı ailem aldı evlenirken o alacak olsa kesinlikle pek birsey almaz hersey içimde kalırdi. Evet ince düşünceden yoksun cnm hem de tamamen. Mesela bi kere nikahtan sonra o zaman daha düğün olmamıştı. Yemeğe gittik adama fiyatı soruyor kapıdan girerken önceden öyle birşey yapmazdi nikahtan sonra gerçek kişiliğini göstermeye başladı. Mecburen dışarda yerdi şimdi evlendik hiç dışarda yemek yiyelim demiyor. Cnm iskender çekti dedim bi ara gitti paket döner aldı geldi yap dediAma canım cimri insan genellikle birşey alırken 10 kere düşünür,
para öderken eli titrer.
Senin ki evi dolduruyormuş.
Sanırım cimri değil, sadece hassas düşünemiyor.
Yani dışarıdan yemek söyleyelim karım yorulmasın diye ince fikir sahibi değil.
Cnm ben artık ne olursa olsun aldıramam. Beni ömür boyu rahatsız eder Vicdanım. Belki gün gelir bu adamın davranışlarına katlanamam yollarımızi ayırıriz belki çünkü böyle bir insanla ömür zor geçecek gibi görünüyor. Severek evlendik. Nikah olana kadar üstüme titreyen biriydi nikah oldu yavaş yavaş değişti işte sürekli devam ediyor ve beni yaralıyor değişiklikleri. Ben öyle ince düşünceli biriyim ki karşımda ki de affedesiniz ama bi o kadar öküz. Mesela portakal sıkar pipet takar üstüne süs takarm sevmez gereksiz şeyler ile uğraşıyorsun der saygısı hiç yok oysa ben aramızda ki saygıyı azaltacak hiçbir şey yapmıyorum. Sanırım saygı biraz da karakter ile alakali birsey. Eşim öğretmen Asalet tasdik sınavına girecek haftaya. Sınava konsantre olduğunu söylüyor sınavdan sonra evde herseyi ben yapacağım diyor ama bazen böyle şeyler söyleyen insan bazen bambaşka biri oluyor. Ben ayrılmak istediğimi bazen dile getiriyorum hemen bambaşka biri oluyor ilgi alaka böyle iyi davranmalar 180 derece dönüyor resmen ama etkisi yarım saat sürüyor. Bi kere ciddi anlamda ayrılmak istediğimi söyledim valizimi topladm beni asılıyor bırakmıyor zorla tutuyor beni kızlar. Böyle bi adam ile nasıl evlendim(
Evet.. parayi dikkatli harcayalm bebek olunca çok para gerekecek diyoBebek olursa masrafli olur falan gibi biseyler dedi mi hic?
ohaaHer zaman anlatıyorum kırıldıgmı çok Üzgün bi şekilde ifade edince Özür diliyor. Ben dağınık sevmiyorum diyor bende diyorum ki senin dağınıklığın. Sende tut biraz alışık değilim diyorum. Bu sefer haksız olduğunu anlayınca yok evde çok kalem var çok tabak çanak var hersey çok fazla diyo gözüm yorulyo diyo. Benim mutfakta herseyim yerli yerinde onu rahatsız eden eve aldigim şeylere verdiğim para gerekli şeyleri alıyorum. Mesela o istiyor ki baharat çay şeker için ekstra kutu olmasın biten turşu zeytin kavanozlarina koy diyor bu kadar cimri biri
Evet dışarda yemek yemeye karşı neden anlamadım. Yok yemekler de Çin tuzu oluyor diyo. Eve herseyi çok alır ama sadece yiyecek eşya tarzı şeyleri hiç sevmez zaten bütün eşyalarımı ailem aldı evlenirken o alacak olsa kesinlikle pek birsey almaz hersey içimde kalırdi. Evet ince düşünceden yoksun cnm hem de tamamen. Mesela bi kere nikahtan sonra o zaman daha düğün olmamıştı. Yemeğe gittik adama fiyatı soruyor kapıdan girerken önceden öyle birşey yapmazdi nikahtan sonra gerçek kişiliğini göstermeye başladı. Mecburen dışarda yerdi şimdi evlendik hiç dışarda yemek yiyelim demiyor. Cnm iskender çekti dedim bi ara gitti paket döner aldı geldi yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?