hamileyken eşimin bana davranışları :(

sonuna kadar katılıyorum buna ayrıca güzel bi yontma tekniği olur

çalışırkende kpss ye hazırlanabılırdınız, hamılelık zaten beklenmeyen bır anda olmus, belkı esınızde cocuk sahıbı olmak ıstemıyordur su asamada ama bu sıze karsı hareketlerını haklı gostermez..
zaten her halukarda babalar bebek olayını daha geç idrak ediyor ama sizin yanınızda olup size destek olacagına eşiniz köstek oluyor, umarım düzelir..

Bebek olursa masrafli olur falan gibi biseyler dedi mi hic?

cimri mi en çekilmez insan tiplemelerinden biri bana göre off okudukça eşinin negatif yönü çıkıyo pozitif yönü yok mu hiç bu adamın
Evet aşırı hem de eve çok yiyecek alıyor nasıl olsa pisrck var diye. Dışarı da hiç yemek yedirmez içi gider ama eve alınca tonla para verir marketlere kasaplara. Hiç demez gel bugün yorulma yemek yapma dışarda yiyelim demez hiç. Cimri.. iyi tarafları var ama kötü tarafları öyle batıyor ki.. mesela hayatta yalan söylemez asla birini kandırmayi beceremez kesinlikle aldatacagna inanmam. Hani istese de yapamaz ve cok Allah korkusu olan biri beş vakit namazındadir ama nasıl böyle bana karşı düşüncesiz anlamıyorum

Evet ben soğuk olunca istediğim birine dönüşüyor ama etkisi çok kısa sürüyor cnm

Ama canım cimri insan genellikle birşey alırken 10 kere düşünür,
para öderken eli titrer.
Senin ki evi dolduruyormuş.

Sanırım cimri değil, sadece hassas düşünemiyor.
Yani dışarıdan yemek söyleyelim karım yorulmasın diye ince fikir sahibi değil.

o zaman shapee in dediği gibi yap bence dinsizin hakkında imansız gelirmiş sen daha baskın çıkmaya çalış hatta her konu da kendini haklı çıkarmaya bak böyleleri anca bu dilden anlar

Hamile birinden iş beklemek , yapmadı diye triplere girmek.. Çok düşüncesiz birisi eşiniz. Bence bir konuşma yapın kendisiyle. Bu çocuğu gerçekten istiyor mu ? İstemiyorsa size hayatı daha da zindan etmesin ileride. Onun hareketlerinin sizi nasıl kırdığını anlatın, hem hamilelik üstüne onun tavırları.. sizin ne kadar zorlandiğinizi, tek istediginizin sevgisini gostermesi ve anlayisli davranmasi oldugunu belirtin guzel bir sekilde ..Allah kolaylık versin inşallah dilerim ki düzelir kendisi

Cnm içimi okudun aynen öyle annem de senin annen de hamilelik yaşamıs sen neden bu kadar büyütüyorsun dedi bi kaç kez. Bence baba olmaya Hazır değil. Sınava girecek ders çalışıyor mülakat getirmişler bi de bu yıl onu da kafaya takıyor. Geçemezsm falan diye birseyler kuruyor kafasında. Doğum hamilelik masraflı oluyor o yüzden strese giriyor sinirni sanırım benden çıkarıyor

İnşallaha dış gebeliktir desem ayıp mı etmiş olurum bilemedim
Ne bebeğe sevinmiş ne pozitif bir insana benziyor
İşte 40 kez yaparsın Allah razı olsun denmez, 1 gün yazmazsın suçlu olursun hesabı kahvaltı meselesi
Zıkkım yesin, atla deve sanki çıkar birkaç zeytinble peynir otur ye
Hayret birşey

Sende ona bu kadar tez canlı olma.
Zamanla inşallah evimiz de olur, köşede paramız da diye
motivasyon sağla.

Biraz panik bir tip galiba, yada aile reisi oldum ben diye
napcagını şaşırmış. 7 ayda bu kadar kasmasına gerek yok.
Relaks olsun biraz.

Yerinde olsam bir tane patladırdım suratına.
Şoktan çık diye yaptım derdim

o sana bi sen misin hamile diyomuş ya sen dde ona bi sen misin mülakata çalışan bu ne trip de böyle böyle ilerlet

Evet dışarda yemek yemeye karşı neden anlamadım. Yok yemekler de Çin tuzu oluyor diyo. Eve herseyi çok alır ama sadece yiyecek eşya tarzı şeyleri hiç sevmez zaten bütün eşyalarımı ailem aldı evlenirken o alacak olsa kesinlikle pek birsey almaz hersey içimde kalırdi. Evet ince düşünceden yoksun cnm hem de tamamen. Mesela bi kere nikahtan sonra o zaman daha düğün olmamıştı. Yemeğe gittik adama fiyatı soruyor kapıdan girerken önceden öyle birşey yapmazdi nikahtan sonra gerçek kişiliğini göstermeye başladı. Mecburen dışarda yerdi şimdi evlendik hiç dışarda yemek yiyelim demiyor. Cnm iskender çekti dedim bi ara gitti paket döner aldı geldi yap dedi

canım yaa allah yardımcın olsun gerçekten çok zor

ohaa

Sende de biraz çekingenlik var ama.

Canın iskender istiyorsa dışardan söylicem,
diye söyleyebilmelisin.

Ve ara 2 iskender söyle, gelince o da oturup zaten yiyecek.
Eşler arasında çekingenlik olmamalı.
Çok içine atıyorsun sen.

Bu adam cimri değil, dediğim gibi ince düşünemiyor.
Sen sustukça da
davranışlarınız üzerinden mana çıkarıp birbirinize sarıyor gibisiniz.

Sen açık oynamalısın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…