Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

Mesajlarda ben takilacak bir sey gormedim aslinda ama tabi esinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz.
Yine de baska mesajlari silmezken onunla olanlari silmesi insani dusundurur.
Baska bir degisim gozlediniz mi esinizde?

Gerçekten meraktan soruyorum tenkit etmek için degil,saçına iltifat etmesi de normal geldi mi size.

Açık yazacağım için şimdiden kusura bakma. Kocan açık açık iş atmış kadına. Saklayacak birşey yoksa o mesaj silinmez. Erkeklerin yoğun olarak bulunduğu bir yerde çalıştığım için biliyorum.Nişanlısı olan,evlilik hazırlığı yapan,eşi hamile olan erkelerden böyle yaklaşımlar aldım. Açıkcası bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmayacağım için işim olmaz diyorum. Ancak erkeklerin bu tip yaklaşımları kafa karıştırıcı olabilir. Karşısındaki kadın açık açık flört ettiğini düşünebilir (ki bu çok normal). Erkekler galiba bir kez evlenmedi mi evdeki kadını garanti olarak görmeye devam ediyor. Bazı durumlarda da (hamilelik gibi) eski bekar hayatlarındaki alışkanlıkları sürdürüyor. Zararsız olabilir ama bir sınırdan sonra ilişkinize zarar da verebilir. Çok ince bir sınır var.Çoğu erkek (bu benim görüşüm) evliliğin iki kişi arasındaki mutlak sadakatinden geçtiğinin farkında değil. Ne yapılması gerektiği konusunda maalesef birşey söyleyemem çünkü ne evliyim ne de hamile bir kadınım. Sadece (nasıl yaparsın bilmem ama) arada onun evli bir adam olduğunu dolaylı şekillerde hatırlat ve asla onun için garanti bir kadın olmayacağını da. Çünkü (yine maalesef) erkekler kaçanı kovalar!

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Benim de burnuma kötü kokular geldi malesef 😔Bence ilk fırsatta eşinizin işyerine ziyaret amaçlı gidin.Bir anda sizi karşısında görsün doğal ve neşeli olun.Bakalim tepkisi ne olacak

Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Mesajları silmesi şüpheli sadece onu da sizden dolayı yapıyor olabilir mi ? yani normal konuşmaları bile takıntı haline getiren kocasını uçan dişi sinekten kıskanan kadınlar var iş yerinde ve evde huzuru kaçmasın diye siliyor olabilir mi ? bundan iyice emin olmak lazım

Evlı bı ınsanın arkadaslarıyla msjlasması bıle benım ıcın sorun bukadar asırı ve msj sılmesı zaten problem ayar ver bence haddını bılsın evde hamıle karısıyla ılgılensın beyefndı

Bence bu tarz konuşma fazla, eşiniz gözü dışarıya çevirmiş, evde hamile eşi varken onunla bi heyecanı paylaşmak yerine herhalde sorumluluk telaşı bastı

Konu sahibi hicbir şey icin geç değil bugün onunla flört eden yarın başkasıyla da eder boşanın lütfen 🙏

Mesajları silmesi şüpheli sadece onu da sizden dolayı yapıyor olabilir mi ? yani normal konuşmaları bile takıntı haline getiren kocasını uçan dişi sinekten kıskanan kadınlar var iş yerinde ve evde huzuru kaçmasın diye siliyor olabilir mi ? bundan iyice emin olmak lazım
Ben öyle birisi değilim ki. Çok garip yani mesajları silmesi. Sizin sorduğunuzu kaç kere kendime de sordum. Ama yok yani cevabını veremiyorum.

Kız &erkek arkadaş fark etmez, arkadaşlarıma iltifat edebilirim. Ama bunu eşimden saklamam gereken bir şey olarak görmüyorum. Niyetimi, yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum çünkü. İşte eşiniz de kendi niyetini biliyor ve bunu sizden saklanacak bir şey olarak görüyor. Demek ki o niyet pek iyi değil, üzgünüm. Kahvaltıyı nerede yapıyorlar, iş yerinde mi, dışarıda mı? Sorun olan kahvaltı değil, bunları sizden gizli yapması. Suçluluk psikolojisiyle siliyor yani o mesajları.

Bebeğiniz sağlıkla gelsin. Eşiniz olacak adama diyecek çok şey var da...
Ama nasıl edildiği de önemli şimdi mesajlaşırken saçlarına özellikle iltifat etmek farklı laf arasında saçların güzel demek farklı. Bence konu sahibinin eşi birinci tarzda

Bence bu tarz konuşma fazla, eşiniz gözü dışarıya çevirmiş, evde hamile eşi varken onunla bi heyecanı paylaşmak yerine herhalde sorumluluk telaşı bastı
Aslında ona muhtaç değilim. Ne maddi ne de manevi onu hiç bir konuda zorlamadım zorlamam. Kendisi bilir.

Konu baya ilerlemiş flörtü dahi geçmiş gibi geliyor bana

Benim de burnuma kötü kokular geldi malesef 😔Bence ilk fırsatta eşinizin işyerine ziyaret amaçlı gidin.Bir anda sizi karşısında görsün doğal ve neşeli olun.Bakalim tepkisi ne olacak
Bir kere gittim aylar önce. Aşırı bir tepki göstermedi ama hiçbir arkadaşıyla da beni tanıştırmadı. Ama o benim tüm iş arkadaşlarımı tanır.

Aslında ona muhtaç değilim. Ne maddi ne de manevi onu hiç bir konuda zorlamadım zorlamam. Kendisi bilir.
Aslında bazı erkekler var kadınların kendisine muhtaç olmasını isterler, kendilerini daha üstün görmek için. Belki eşiniz o tiplerdendir

Aslında bazı erkekler var kadınların kendisine muhtaç olmasını isterler, kendilerini daha üstün görmek için. Belki eşiniz o tiplerdendir
bilemiyorum. Böyle düşündüğünü de tahmin etmiyorum. Ama düşününce, maddi açıdan elim ondan daha kuvvetli.

İşte olabilir. Olmaya da bilir. Dakikalık ne konuşuyorlar bilemiyorum.

Ya is arkadaşınla is ile ilgili konuş ancak merak etmeler saç beğenmeler biraz özel konuşma bu işler küçük küçük başlar ancak çok hızlı ilerler sonra da basit yerden açığa cikar

flörtleşiyorlar alenen.. yani flörtleşmeyen adam iş arkadaşının saçına yorumda bulunmaz. hani bariz bir değişiklik olur, güle güle kullan denir anlarım da özellikle iltifat saçma.
bence hemen bir şekilde müdahale edin.

Hamilesiniz ve sizi gerçekten üzmek istemiyorum fakat normal bir iş arkadaşlığından öte bir samimiyet gibi geldi bana.
Eşiniz karşı taraftan ilgi bekliyor belli ki. Kesinlikle flörtöz bir üslup bu.
Ne yaptınız ve ya yapacağınız merak ettim.

Back
X