Hic eskileri acmayin ona karsi uzgun gucsuz izlenimi vermeyin aksine onsuz.mutlu.oludugunuz izlenimi verinBide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana
Bence umursamaz davranın. Artık dönülmez bir yolda sizin iliskiniz. Maalesef büyük bir hata yapmış gitmis. Siz yolunuza bakın çocuğu ile gorusecekse gorussun. çok bitkin durumdaymissiniz gibi beni bıraktın gittin o kadına gibi şeyler söylemeyin. Canınız yanıyor çok haklısınız zor bir şey yasamissiniz ama onun umrunuzda olmadığına inandırmalisiniz. Hala umutamamamis gibi görünmeyin.Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana
Hic eskileri acmayin ona karsi uzgun gucsuz izlenimi vermeyin aksine onsuz.mutlu.oludugunuz izlenimi ver
Nasıl yapabilirim bunu mesela sürekli durummu paylasiyim vatsabdan mutlu gibiBence umursamaz davranın. Artık dönülmez bir yolda sizin iliskiniz. Maalesef büyük bir hata yapmış gitmis. Siz yolunuza bakın çocuğu ile gorusecekse gorussun. çok bitkin durumdaymissiniz gibi beni bıraktın gittin o kadına gibi şeyler söylemeyin. Canınız yanıyor çok haklısınız zor bir şey yasamissiniz ama onun umrunuzda olmadığına inandırmalisiniz. Hala umutamamamis gibi görünmeyin.
Mutlu olduğu kişi de karakteri olmayan sümsük bir adam ama. Başka bir kadını, hemcinsini hamile iken bırakmış gitmiş biri. ona fayda sağlamaz demek ki kendi gibi değersiz bir insana gitmis.Benden esirgedigi herşeyi o kadına vermiş ben bu adama çok aşıktım o kadında bana karşı sürekli internte mutluluk resimlerini attı canımı böyle yaktilar
Nasıl yapabilirim bunu bi oneriniz varmiHic eskileri acmayin ona karsi uzgun gucsuz izlenimi vermeyin aksine onsuz.mutlu.oludugunuz izlenimi verin
Normalde eski eşim ilgisiyle insnalari kadiran bi adamdi o ilgisine aldandı galiba benide kendine öyle aşık etmiştiMutlu olduğu kişi de karakteri olmayan sümsük bir adam ama. Başka bir kadını, hemcinsini hamile iken bırakmış gitmiş biri. ona fayda sağlamaz demek ki kendi gibi değersiz bir insana gitmis.
Eskilerden bahsetmeyin suanki hayatinizin keyfini çıkarın ona eskleri actikca ona koz veriyorsunuz ya ben gittim nasil hale geldi diye evet tmm zor seyler ama geride kaldi önünüze bakin sadece cocuk icn diyaloga girin laf aralarinda hayatinuza dair ufak ufak daha mutluyum sensiz.imaji cizin o.kudursunNasıl yapabilirim bunu bi oneriniz varmi
Hayır abartıya kaçmayın hiçbir zaman. Paylaşabilirsiniz tabii ama sürekli değil. Onlara nispet yapmaya çalışir gibi değil de kendiniz öyle istediğiniz için yapın bunu. Umarım çok mutlu olsursunuz bundan sonra. Kesinlikle beni biraktin gittin gibi ona muhtacmissiniz gibi davranmayın umrunuzda olmadığını gösterin.Nasıl yapabilirim bunu mesela sürekli durummu paylasiyim vatsabdan mutlu gibi
O benden vatsab profil resmini bile saklıyor ben durum yapınca bazen bakıyor bazen hiç umursamıyor dediniz gibi yapsam beni kaybettiği için pişmanlık hissedermikiHayır abartıya kaçmayın hiçbir zaman. Paylaşabilirsiniz tabii ama sürekli değil. Onlara nispet yapmaya çalışir gibi değil de kendiniz öyle istediğiniz için yapın bunu. Umarım çok mutlu olsursunuz bundan sonra. Kesinlikle beni biraktin gittin gibi ona muhtacmissiniz gibi davranmayın umrunuzda olmadığını gösterin.
Öyle yapınca beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki Allahdan en büyük isteğim bu o kadınla mutlu olmasın ve beni kaybettiği için pişman olduğunu söylesin yedi yıldır bunu çok istiyorum bide benden vatsavdaki herşeyini saklıyor profil resmi bile boş gözüküyorEskilerden bahsetmeyin suanki hayatinizin keyfini çıkarın ona eskleri actikca ona koz veriyorsunuz ya ben gittim nasil hale geldi diye evet tmm zor seyler ama geride kaldi önünüze bakin sadece cocuk icn diyaloga girin laf aralarinda hayatinuza dair ufak ufak daha mutluyum sensiz.imaji cizin o.kudursun
Onu bilemeyiz belki pişman belki değil ama o kadınla bir hayat çizmiş. Pişman olsa bile faydası yok size. Gerçekten bırakın tüm bunları kendi hayatınıza mutluluğunuza bakin. Ve hiçbir zaman çocuğu bir silah olarak görmeyin bu en çok çocuğunuza zarar verir. Onun eğitimi onunla mutlulugunuz birinci sırada olmalı.O benden vatsab profil resmini bile saklıyor ben durum yapınca bazen bakıyor bazen hiç umursamıyor dediniz gibi yapsam beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki
Pişman olsa ne olacak, kocanızı bırakıp eski kocanıza mı döneceksiniz? Kapatın o defteri bence. Çocuğun görüşmesine engel olmayın ama mesafenizi de koruyun. Hem kendiniz hem çocuğunuz için. Kafanız karışmış bir an evvel çökün bu bulanık durumdan.O benden vatsab profil resmini bile saklıyor ben durum yapınca bazen bakıyor bazen hiç umursamıyor dediniz gibi yapsam beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki
O kadınla iyi veya kötü artık evli. Sizde farklı bir kişi ile evlisiniz.Öyle yapınca beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki Allahdan en büyük isteğim bu o kadınla mutlu olmasın ve beni kaybettiği için pişman olduğunu söylesin yedi yıldır bunu çok istiyorum bide benden vatsavdaki herşeyini saklıyor profil resmi bile boş gözüküyor
Öyle yapınca beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki Allahdan en büyük isteğim bu o kadınla mutlu olmasın ve beni kaybettiği için pişman olduğunu söylesin yedi yıldır bunu çok istiyorum bide benden vatsavdaki herşeyini saklıyor profil resmi hile boş gözüküyorEskilerden bahsetmeyin suanki hayatinizin keyfini çıkarın ona eskleri actikca ona koz veriyorsunuz ya ben gittim nasil hale geldi diye evet tmm zor seyler ama geride kaldi önünüze bakin sadece cocuk icn diyaloga girin laf aralarinda hayatinuza dair ufak ufak daha mutluyum sensiz.imaji cizin o.kudursun
Bu faydasi yok ama onun pişmanlık içinde kivrandigini görmek içimi rahatalatcak ama o bana bu fırsatı bile vermiyorOnu bilemeyiz belki pişman belki değil ama o kadınla bir hayat çizmiş. Pişman olsa bile faydası yok size. Gerçekten bırakın tüm bunları kendi hayatınıza mutluluğunuza bakin. Ve hiçbir zaman çocuğu bir silah olarak görmeyin bu en çok çocuğunuza zarar verir. Onun eğitimi onunla mutlulugunuz birinci sırada olmalı.
Şimdiki eşim düzgünce çalışmıyor bile ilgisis o ilgisiyle kandirrdi ama terk etmeyi seçti mutlu bi evlilim olmadığı için galiba bu şekilde oluyorO kadınla iyi veya kötü artık evli. Sizde farklı bir kişi ile evlisiniz.
Kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz fakat önünüze bakmanız gerekiyor.
Şu anda yaşadığınız evliliğe saygınız yok gibi.
Iyide pisman olsa ne değişecek simdiki hayatınızı bırakıp ona mi gideceksinizÖyle yapınca beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki Allahdan en büyük isteğim bu o kadınla mutlu olmasın ve beni kaybettiği için pişman olduğunu söylesin yedi yıldır bunu çok istiyorum bide benden vatsavdaki herşeyini saklıyor profil resmi bile boş gözüküyor
Şu anda mutlu değilseniz ayrılın ama eskiye umut bağlamayın lütfen. O adam artık evli ve mutlu bu sizin derdiniz olmamalı.Şimdiki eşim düzgünce çalışmıyor bile ilgisis o ilgisiyle kandirrdi ama terk etmeyi seçti mutlu bi evlilim olmadığı için galiba bu şekilde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?