Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet evlilimde mutsusum çünkü şimdiki eşim ailem evime geldiğinde bile sorun çıkarıyor surekli

Eskiden aramiyordu çocuk buyyunce aramaya başladı şimdi peşini bırakmıyor ama ben hamileyken beni terk eden adamla sürekli yüz yüze gelemkten çok rahatsis oluyorum
COk zordur eminim. Bosanan cocuklu arkadaslar daha iyi fikirler verebilirler ben baska ne desem bilemiyorum allah yardim etsin

Şu anda mutlu değilseniz ayrılın ama eskiye umut bağlamayın lütfen. O adam artık evli ve mutlu bu sizin derdiniz olmamalı.
Gerçekten mutlu mudur bilmiyorum ama çocuğu olmamis baska yıllar önce çocuğunu aramayıb şimdi arayınca mutsusus oldugu icinmi arıyor mutluluğu çocuktami arıyor diye düşünmeye başladım haklısınız onu aklımdan geçirmemeliyim ama yıllar önce yaşadım o büyük tramba nn etkisni üzerimden atamıyorum bı görsün çocuğunu diyorum bı boşver alakayı kesiyim zamannda dusunseydi diyorum teskiur ederim yorumlarınız iyi geldi

Nasıl yapabilirim bunu mesela sürekli durummu paylasiyim vatsabdan mutlu gibi

Whatsapp'tan neden eski eşinizin göreceği şekilde durum paylaşacaksınız ? Siz de yeniden evlenmişsiniz. 1 çocuğunuz daha olmuş. Bu saatten sonra durum vb paylaşmak yine size zarar verir. Eski eşinizle sadece çocuğunuz için iletişim kurun. Sosyal medya hesaplarına bakmayın. Whatsapp durumunuz ve profil fotoğrafınızı herkese görünür yapmayın; eski eşinizin görüntülemesini de kısıtlayın.

"Mutlu gibi" demişsiniz. Mutlu değil misiniz ?

sizi çok iyi anlıyorum. Çok zor olmalı. Size aradan geçen o 6 seneyi nasıl ifade ediyor?
Eski konuları açma onlar eskide kaldı başka bi aciklamasi yok onca haracdigi seneme ragmen çocuğunu gosteriyorum hesab soruncada bana yaptığı tek açıklama bu haksslik deilmi bu bı pismanlik gösterisi bile yapmıyor

Hayır mutlu deilim simdiki eşimi onu sevdim kadar sevemedim o ilgisyle kandiridi insanları bu ilgisis düzenli çalışmıyor geçim skntisi yasatiyor ailem evime gelince kavga çıkarıyor şimdi oda yıllar sonra ilgi gösterince çocuga yakın olmak için tabi sadce tepe taklak oldum

Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana
Çocuk konusunu bilemem ama neden adama böyle sitem ediyosunuz yapmayın lütfen. Haklısınız anlıyorum sizin canınızı çok yakmış ama lutfen ona bunu yansıtmayın, çocuk dışında muhatap bile olmayın. Siz de evliymişsiniz zaten, güçlü görünmeye çalışın. Eskileri açıp hala hatırladığınızı, üzüldüğünüzü belli etmeyin. Hatta çocuk dışında muhatap olmak isterse tavrınızı koyun. Evet o kadının yanından sizinle iletişim kuruyo ama sizin de başka bi aileniz var artık sonuçta. Yolunuza bakmışsınız, ona takılıp kalmamışsınız. Eskileri açmayın ki o da bunu görsün.

Şu anda evinizde ve evliliğinizde yaşadığınız sıkıntıların; sizi hamileyken terk eden eski eşinizin yeniden ortaya çıkmasından kaynaklanıp kaynaklanmadığını çözmelisiniz öncelikle.

Şayet şimdiki evliliğinizde mutlu değilseniz de; ayrılmayı düşünebilirsiniz.

Benden esirgedigi herşeyi o kadına vermiş ben bu adama çok aşıktım o kadında bana karşı sürekli internte mutluluk resimlerini attı canımı böyle yaktilar

adama olan kininizi çocuk-baba iletişime yansıtmazsanız çocuğunuz için iyi olur. eskiyi kurcalamak yerine minimum seviyede iletişim kurabilirsin benimle ve sadece çocuk için derseniz eski eşiniz de sınırını koyar.

Tekrar ayrılmak çevrem tarafından hoş karşılanmaz heleki bı çocuğum daha varken o yüzden bu eşimi sevemedim halde katalniyordum evlilime eski esime ortaya çıkmadan öncede böyle ydi mustsusduk çünkü bu eşim eskisinden beter çıktı birkamiyor ama mutlu etmiyor şimdi o ortaya çıkınca küllenmis sevgim yeniden alevlendi sanki ama yinede eşimi sevmesnde onun günahına girib birkamam diye sabrediyorum

O koyuyor zaten ama bana ağır geliyor zamannda gel çocuğunu gör ihtiyacı var sanada diye yalavrdim belki dayanamam çocuğuna hatrina birleştirim diye korktu kaçtı afedersiniz özel yaşamımızda birlkte bu çocuğu yaptık ama o hamililmde doğumda çocuk büyürken beni yanlız birkati buldugu kadın bide bana nisbet yaptı bu cocun her kahrını yanlız çektim şimdi oda gelmiş hazır konuyor

O zaten sadece çocuk için iletişim kuruyor benimle başka konu hakkında konsumak bile istemiyor ama afedersiniz ozel yaysmimzda bu çocuğu birlikte yaptık ama ben yanlız hamilk gecridim dogumdada bir eşim yokdu başımda çocuğumu büyütürken aynı bebeken gel çocuğunu gör diye yalavrdim gelmedi her kahrını yanlız çektim çocuğun o sadece bu çocuğa dair özel yasmimzdaki zevkinden başka bisey bilmiyordu şimdi gelmiş hazıra konmaya çalısiyor çocuğu kendine yakmak istiyor

Tamam sizi geçtim evladına karşı bile sorumluluklarını yerine getirmemiş bir insan müsveddesi bu adam.
Ancak çocuğunuz ben istemiyorum demediği sürece iletişimlerini bozamazsınız çünkü çocuk büyüdüğünde "senin yüzünden babamla zaman geçiremedim" diyebilir. Çocuk için kahır demeyin ne olur evet büyütmesi zordur ama bu bir lütuf sizin için bir hazine.

yalnız beni yanlış anlamayın ama sorun şu an sizde. hala adamın pişman olmasını, size kazık attığını kabul etmesini filan bekliyorsunuz. bunu umut etmeyi bırakın. nasıl bir pişmanlık 6 yıl sonra ortaya çıkar, öyle bir şey yok ki. köprünün altından çok sular akmış her ikiniz için de. o konu kapanmış gitmiş.

ek olarak whatsaap'tan mutluyum fotoğrafları paylaşmak bana çok gülünç gelir. çünkü mutlu insanlar o mutluluğu yaşarlar, fotoğraf çekip paylaşmak mutluluk değil nispet yapmaktır. kendinizi o duruma düşürmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…