- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.093
- 798
az değil mi ya
Dört sene oldu o kadınla evleneli benle bir sene evli kalmıştı hamileyken birkakmisti o kadını birkamamis mahkmede görüş günü istemeyen adam şimdi niye çocuğun peşinde anlmis deilim evilinde mutsusmu başka çocuğu yok diyemi bilmm çok kurnaz bi insnandir çocuğu kendine alisiirmanin yolunun benden geçtiğini biliyor çok sık iletisimde oluyumki bana alışsın diye ona bu fırsatı verdim oysaki zamnnda benden köşe bucak kacmisti hiç manevi destek yapmadi kızıma kanayan yaram diyor ben ona öyle bi firsat verdimki yarasına merhem oldum resmen o bana iki canimla hiç acimamisti oysakiAdam şerefsizin önde gideniymiş. Şimdi karakterli mi oldu sanıyorsunuz. Asam aynı adam. Önüne fırsat çıksa bu kadını da yüz üstü bırakır. O yüzden geçmişi düşünüp üzülmeyin. Bir de ne münasebet sizi iki de bir arıyor. Siz evlisiniz. Hastalık olur, acil durum olur arasın sizi de geri kalan durumlarda aramamasını söyleyin. Kızıyla da teelfonla konuşmayıversin.15 de bir görüşme günüymüş o zamanlar görüşmesini söyleyin. Görüşme gününde de mesajla iletişim kurun alsın çocuğu geri getirsin oldu bitti. Öyle adama iki de bir çocuğu gösterseniz nolacak göstermeseniz ne olacak
Haklısınız çünkü kızım ufakken her durusumada mahkeme salonuna gotururdum kızım adliye koridorlarında gezib oynardida gözünu çevirib bakmazdi bile kibirlenirdi o kadindna çocuğu olsaydı eminim aramazdi ilahi adaletin tecellisi de böyle olmuş demekki kızıma kanayan yaram o benim diyor ben iki canimla dokuz ay yataklara düştüm de yemek bile yiyemedim acımdan bı kere bile yarama merhem olmadı hatta bebeğin ölsun diye daha çok canımı sıkardi gelicem sana derdi sonra vazgeçtim olmaz derdi şimdi ben hayatımıza öyle bi dahil ettimki attımiz her adımdan haberi var dediniz herkes için en iyisi başkasıyla iletisme geçsin saolun oerniz için uzun yazdikleriniz icinzamanında yaşadıklarınız çok ağır anlıyorum. fakat bu saatten sonra adamın pişman olmasını beklemeyin, pişman olan adam zaten olurdu bu zamana kadar. çocuğu olmadığı için çocuk merakı sarmış yüksek ihtimalle, çocuğu olsaydı onca yıldan sonra geriye dönüp bakacağını bile sanmıyorum maalesef. siz evliliğinizde mutsuz olduğunuz için adam çocuk derdine bile yazsa "acaba" oluyorsunuz, bir beklentiniz var hala. yeni eşine laf söyleyecek kadar muhabbet ediyorsunuz, sitem ediyorsunuz olan olmuş artık, öncelikle bunu bırakın. göstermek istiyorsanız ya siz ya da ailenizden birisi iletişime geçsin.
Doğru kızım her duruşunda mahkeme koridorlarında gezib oynardida bı kere dönüb bakmazdi hasta olurdu serum takrlardida iki gün yatrdik hastnedede kızım nasıl iyimi diye sormaya tenezzül etmezdi bosanirken görüş günü bile istemedi hakim kendi verdi olbilir gorbilirim ddi şimdi evlat merakı sarmış kızıma kanayan yaram diyor benimde yaram vardı karnım şişmişti iş yerine gitmiştim de beni bi güzel terslemisti lafdan analmiyirmusun seni istemiyorum ben sana aldır ddm o çocuğu ne halin varsa gör böyle bağırdi kanayan yarama merhem olmadı şimdi bense evlat sevgisini tatırdım sana karşı suçumu biliyorum demiyor o kadına toz kondurumuyor bana karşı hala gecmisteki gibi dediniz gibi onla iletişimi kesicem çok teşekkür ederim okudunuz ve uzunca yazdınız icinzamanında yaşadıklarınız çok ağır anlıyorum. fakat bu saatten sonra adamın pişman olmasını beklemeyin, pişman olan adam zaten olurdu bu zamana kadar. çocuğu olmadığı için çocuk merakı sarmış yüksek ihtimalle, çocuğu olsaydı onca yıldan sonra geriye dönüp bakacağını bile sanmıyorum maalesef. siz evliliğinizde mutsuz olduğunuz için adam çocuk derdine bile yazsa "acaba" oluyorsunuz, bir beklentiniz var hala. yeni eşine laf söyleyecek kadar muhabbet ediyorsunuz, sitem ediyorsunuz olan olmuş artık, öncelikle bunu bırakın. göstermek istiyorsanız ya siz ya da ailenizden birisi iletişime geçsin.
Yok kotulemedim zaten hiç sen nasıl istersen diyorum kızımaBen kararı çocuğa bırakırdım. Evet biliyorum çok zor haklısınız ama bu durumda çocuğa baba kötülenmemeli, nötr olunmalıdır. Karı-koca ilişkisi farklı çocuk ilişkisi farklıdır.
Doğru geçmişteki gibi çünkü bana karşı kendini hiç suçlu hisetmiyor evlilinde mustsus olduğu için bura yoneldigini sanmıştım ama kacircagini sanmıyorum çünkü işini çok sever isimden olurum yapmaz bence ama galiba çocuğu kendine alistirb velayet davası acicak çocuk ona tercih eder diye umutlaniyor galibaEski hayatinizi ve durumlari bilemem, ama size tek tavsiyem su anda kendi duygularinizla yüzlesip arkanizda birakmaniz. Eski es kisisi yasadiginiz gibi adinin teki. O zamanlar nesa bugün de ayni bundan süpheniz olmasin. Siz fazla renk verseniz isler cirkin olabilir. Mecburen cocuk var diye iletisim kurmak zorunda olacaksiniz..bir arkadas tavsiye etmis. Bunu kesinlikle sadece mesaj yolla yapin ve konu sadece cocugunuz olsun. Eskiler ona karsi asla acmayin. Elinde delil felan olmasin. Insanlarin ne kadar pislesecegini tahmin edebilirsiniz az cok. Benim bir akrabagim sirf annenin canini yakmak icin cocuklarini kacirdi yurtdisina. Karsinizda kim oldugunu bilmiyorsunuz. Ne olursa olsun cocukla görüsmeleri felan gözetiminiz altinda olsun. Yani baskalara birakmayin. Kendiniz gerekenden fazla muhatap olmayin
Doğru benim gibisini bulamadı deyib daha cok şişer yeni dogmus bebeğinin yüzüne bakmadan başka biriyle evlnemis bi adam sonuçta bazı insnalar çok ilgili gibi davranıb insanları kendine bağlıyor sonra yüz üstü bırakıyor buda öyle biriAynı travmayı tekrar yaşıyorum demeyin. Çocuğu görmek için benimle iletişim kurmanın bir anlami yok, bundan sonra kurallar bunlar bunlar. Çocukla ilgili mecburi durumlar dışında seninle görüşmek veya konuşmak istemiyorum deyin. Çünkü Aynı travmayı tekrar yaşıyorum demek, hala seni düşünüyorum, hala önemlisin demek olur o yüzden böyle cümleler kurmayın.
ikinci çocuğumu istememistim ama eşim ve ailesi çok usteledi çocuk dogrmuyorsun diye sürekli tartisiyorduk o zamanlar eski eşimle iletişim halinde olmadım için bu tür skintilari yasamiyorudum şimdiki eşime o zaman sevgim vardı eski esimde unuttum artık iyiyim diye ikinci çocuğu kabul etmisitim yıllar sonra karşıma tekrar çıkınca aynı acı hala duruyormuşO değilde şuanki eşinden de bir çocuğu var.aşamadan bu süreçleri neden çocuk yaptınız hem şuanki eşinize hem çocuğunuza da haksızlık bu.yaksa ne geçecek eline acaba sağlıklı düşünemiyor.
Hissetse ne değişir? Siz evlisiniz. Bana bu durum eşe ihanet gibi geliyor. Yaşadığınızı başkasına reva görmeyinO benden vatsab profil resmini bile saklıyor ben durum yapınca bazen bakıyor bazen hiç umursamıyor dediniz gibi yapsam beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki
Evet sanırım o yüzden ve evliliğinde aradığı mutlulugu bulamadığı için sadece kızıma yoneliyorAdam sizi aldatmış belli ki yeni karısı çocuk yapmıyor diye bıraktığı bebek değerli olmuş amacı onu almak .Benimle ilgileniyor yakınlık gösteriyor diye aklınızı bulandırmayın arayı iyi tutmaya çalışıyor.Şimdiki yuvanız da dağılır siz böyle aklınız kaydıkça sonra ortada kalırsınız.
Yeni karısının çocuğu olmuyor ise ilahi adalet derim buna.Evliliğinde aradığı mutluluğu bulmuş laf söylemiyor sizi hamileyken aldattığı yeni karısına!!! Sadece kızınızın peşinde seneler sonra... Belki yeni karısının çocuğu olmuyor sizinkini almak istiyor
En güzeli oğluna bir telefon alsın.Cocuk okula gidiyorsa donduu vakitler o telefondan arar görüşür.Cocuhun okul hayatını derslerini etkilemeyecek saatlerde odasında görüşmesini isteyin.Siziin yanınızda yada eşinizle olan ortamda asla gorusturmeyin.Bu şimdi değilse bile yeni eşinizle ciddi problemlere neden olur.Kendi telefonunuzdan da engelleyinÇocuğu görmek için beni aram bidaha annemle iletişime geç demeyi dusunuyorum ama doğru ölümü bilmiyorum bu sekilde
Çok tehlikeli işler peşindesiniz, kendi başınızı yakacaksınız.Evet engeleldim gormuyor şimdi ama bazen de canını acitmak istiyorum nasıl canını acitirim bilmiyorum ama
Bu karı söylememize ne gerek var Bu konuşmadan ben hala seni düşünüyorum anlamı çıkar.Diyeceginiz şu:Benimle iletişime gecmeni istemiyorum .Çocuğuna bit telefon al ve akşamları belli saatte .Bitti bu kadarHaklısınız yarın o bir zamanlar aşık olduğum adama bu sefer ben son vedami edicem ve artık beni arama herkes için en doğru olan bu çocuğu görmek istedin zaman annemle iletişime geç sen bana büyük tramba yasttin ben senin le konusrak aynı trambayi terkar yaşıyorum artık herkes için en iyisi gorusmemiz hosacakl diycem
Ne kadar büyüdü çocuk? ileride meslek sahibi olursa falan faydalanırım diye düşünüyor olabilir.kötü insan kötüdür.kimse değişmez.bu tarz bir durumu iyi bir insan yaşatamaz.yani siz umutlanmayin ama engel de olmayin.Eskiden aramiyordu çocuk buyyunce aramaya başladı şimdi peşini bırakmıyor ama ben hamileyken beni terk eden adamla sürekli yüz yüze gelemkten çok rahatsis oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?