O değilde şuanki eşinden de bir çocuğu var.aşamadan bu süreçleri neden çocuk yaptınız hem şuanki eşinize hem çocuğunuza da haksızlık bu.yaksa ne geçecek eline acaba sağlıklı düşünemiyor.Siz bu durumu his asmamissiniz problem bu. Sonradan evlenmeniz bile bunu degistirmemis. Bas problem bu. Nasil can yakarim nasil sunu bunu yaparim gecmeniz lazim artik. Ortada bir cocuk var ve bu durumu kontrol altinda tutmak sizin göreviniz. Cocugun biolojik babasi olabilir, ama sonucta cocuk icin yabanci. Sürecin cocugunuz icin iyi ilerlemesini takip etmelisiniz. Bence psikolojik destek almaniz lazim, ama cocugunuzu ilk düsünün
O değilde şuanki eşinden de bir çocuğu var.aşamadan bu süreçleri neden çocuk yaptınız hem şuanki eşinize hem çocuğunuza da haksızlık bu.yaksa ne geçecek eline acaba sağlıklı düşünemiyor.
Kangren olmuş resmen çok yazık eşi bilse bu duyguları ne düşünür acaba.adamın kendine yaptığını bir nevi şuanki eşine yapıyor.her dk adamı düşünerek.yok canını acıtım yok pişman görüm.bunlar bahane aklı halen adamda ışık görse eşini bırakabilir.Aynen öyle. Simdi ki esi bu durumu fark etse ortalik toz duman olabilir. Kadin burda kendi yazdi esimi onun kadar sevmedim diye (toksik baglilik oldugundan eminim ama neleri sevgi zannediyoruz degil mi). Herkes ilahi adaleti görmek ister, ama su anda öncelik bu süreci cocul icin iyi yönetmek olmali.
Evet öyle çok yaptım telefonu anne verirmisin kızım bişey sorucam diyor konusumuyum diyor sonra necbura kalmış gibi oluyorumBaba aradiginda telefonu cocuga verin, siz odadan çıkın. Cocuk tek basina konuşabilir
Evet öyle çok yaptım telefonu anne verirmisin kızım bişey sorucam diyor konusumuyum diyor sonra necbura kalmış gibi oluyorum
Gorusmeyerek geçecek.Nasıl tuketebilirm bi öneriniz varmı 6 sene sonra ortaya cikamdan once bitirmiştim onu yeni eşimle sorunlarmiz vardi ama iyiydim hayattan zevk alıyordum o tekrar çocuk diye ortaya çıkınca içimde bağrımı sıkan bi acı basladi ve onunla her konuştuğumuzda bu acı dahada alevleniyor nasıl tuketicem bu acıyı içimde bilmiyorum
Haklısınız yarın o bir zamanlar aşık olduğum adama bu sefer ben son vedami edicem ve artık beni arama herkes için en doğru olan bu çocuğu görmek istedin zaman annemle iletişime geç sen bana büyük tramba yasttin ben senin le konusrak aynı trambayi terkar yaşıyorum artık herkes için en iyisi gorusmemiz hosacakl diycemGorusmeyerek geçecek.
Yeni evlilikte mutlu olmadığınız için beklentiye giriyorsunuz. Beklenti içindesiniz diye pişman olmasini istiyorsunuz. Bu böyle devam etmesin istiyorsaniz gorusmeyeceksiniz.
Çocuğu göreceği sabit gün ve saat belirleyin. Sıfir iletişim kurun. Çocukla ilgili önemli bir şey olursa mesajda belirtin ki mesaj atmaya gerek de yok
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bana herkes çok yardımcı olduGorusmeyerek geçecek.
Yeni evlilikte mutlu olmadığınız için beklentiye giriyorsunuz. Beklenti içindesiniz diye pişman olmasini istiyorsunuz. Bu böyle devam etmesin istiyorsaniz gorusmeyeceksiniz.
Çocuğu göreceği sabit gün ve saat belirleyin. Sıfir iletişim kurun. Çocukla ilgili önemli bir şey olursa mesajda belirtin ki mesaj atmaya gerek de yok
Evet bende öyle yapicam bida alakayi kesicem ve çocuğu başkaları aracılığıyla gösterecem bu site çok iyiymiş kafam çok karışkti yanlış bişey yapmakdan korkuyordum şimdi fikirlerin aydınlandı sankiAklıma Demet Akalın geldi. İbrahim Kutluay onu düğün arifesi Demet Şener için terketti. Perdelerini bile almışlardı.
Demet Şenerden çocukları oldu, sonu nasıl oldu, Demet Şener de başka biri için terkedildi.
Sonuçta adamın karakteri bozuk. Bazen karakter fakirlerine gerekenden fazla tolerans sağlarız.
Siz asla bu adamla sözlü iletişim kurmayin. Bellki yaranizin kabuğu kalkıyor. Değmez bir şerefsiz için
HaklısınızAynen öyle. Simdi ki esi bu durumu fark etse ortalik toz duman olabilir. Kadin burda kendi yazdi esimi onun kadar sevmedim diye (toksik baglilik oldugundan eminim ama neleri sevgi zannediyoruz degil mi). Herkes ilahi adaleti görmek ister, ama su anda öncelik bu süreci cocul icin iyi yönetmek olmali.
Aynı travmayı tekrar yaşıyorum demeyin. Çocuğu görmek için benimle iletişim kurmanın bir anlami yok, bundan sonra kurallar bunlar bunlar. Çocukla ilgili mecburi durumlar dışında seninle görüşmek veya konuşmak istemiyorum deyin. Çünkü Aynı travmayı tekrar yaşıyorum demek, hala seni düşünüyorum, hala önemlisin demek olur o yüzden böyle cümleler kurmayın.Haklısınız yarın o bir zamanlar aşık olduğum adama bu sefer ben son vedami edicem ve artık beni arama herkes için en doğru olan bu çocuğu görmek istedin zaman annemle iletişime geç sen bana büyük tramba yasttin ben senin le konusrak aynı trambayi terkar yaşıyorum artık herkes için en iyisi gorusmemiz hosacakl diycem
Mecbura kaldım evlenmeye çünkü babam yokdu annemde de hasta ve yaşlı köy yerinde bosnamis bi kadını namuslu bi sekilde yasatmiyorlar anneme bişey olsa kendi başıma namuslma yasiyamazdim o yüzden mecburdum terkar evlenmeye ama bu sure tanimama bile fırsat vermedi ailem evlenmeden bı erkekle konusamassin laf çıkar diye ve hata ustune hata olduSiz bu durumu his asmamissiniz problem bu. Sonradan evlenmeniz bile bunu degistirmemis. Bas problem bu. Nasil can yakarim nasil sunu bunu yaparim gecmeniz lazim artik. Ortada bir cocuk var ve bu durumu kontrol altinda tutmak sizin göreviniz. Cocugun biolojik babasi olabilir, ama sonucta cocuk icin yabanci. Sürecin cocugunuz icin iyi ilerlemesini takip etmelisiniz. Bence psikolojik destek almaniz lazim, ama cocugunuzu ilk düsünün
Geçmişse yasadiklarimi düşünüyordum uzaklrdaysa o zaman arada bi sesini duyyum babamın diye yalvrardi yalandan yigenlerime aratirib babasiymis gibi konusurtrudum ben bunları yaşarken oda evelendigi kadın sırf bekar diye oda kendini o kadının Ailesine kendini hiç evlenmemiş göstermiş sanki evlat bı utancmis gibi çocuğunu bile saklamisUzaklara sana cikolta parası kazanmaya gitti diye kandrdim bı sure sonra tekrar evlenince anladi gercekleri
30 yaşındayım yok ben onu gelsede afetmem zaten ama zamanında beni iki canimla çok yalvarttigi için onuda o kadınla mutlu olmamais bosanmis goremk ilahi adalet yerini buldu diyib rahatliycam galibaKac yasindasiniz? Cok uzuldum yasadiklariniza.ancak bu adamla muhatap oldugunuz surece yaraniz kanayacak.ya adama bundan sonra kendisiyle muhatap olmak istemediginizi ve rahatsiz oldugunuzu soyleyin ve aradiginda yalnizca kiziniza telefonu verin kendiniz tek kelime etmeyin.veya direk engelleyin hic haberlesmeyin..simdiki esinizle durumunuzu cozmeye calisin.eski eşten hala bi pismanlik veya umit verici seyler beklemeyin.karisini bosayip size donse ne olacak sanki iciniz alacak mi bu adami? Simdiki esinizle cozulmeyecek meseleleriniz varsa da kendinizi daha da bu mutsuz hayata hapis etmeyin..
Mecbura kaldım evlenmeye çünkü babam yokdu annemde de hasta ve yaşlı köy yerinde bosnamis bi kadını namuslu bi sekilde yasatmiyorlar anneme bişey olsa kendi başıma namuslma yasiyamazdim o yüzden mecburdum terkar evlenmeye ama bu sure tanimama bile fırsat vermedi ailem evlenmeden bı erkekle konusamassin laf çıkar diye ve hata ustune hata oldu
az değil mi yaNormali zaten 15te bir. Standart olarak bunu yaziyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?