Hamileyken kasık ağrısı cekenler

Söledim eşime babamın nesi varmış mis gibi adam dedi ki adamın trk eksik yanı savurgan bi adam 3 oğlu var ki cok iyi paralar kazanmalarına ragmen gecmişte oğlullarını hiç düşünmemiş bi birikim yapmamış

Ayy benimde küçük elti var beb ortancıyım küçük eltim devlette çalışıyor hemşire die el üstünde ben özel sektördeyim her an ayagım kayabilirmiş
Yok benim ki safoz 17de kaçmış gelmiş bide çocuk maşallah şimdi 23 yaşında ama bütün dünyanın yuku omuzunda sanki

Biz önce doğuralım da:):) az kaldı zaten bide benim kıza kaynana oluyormuşsun:)
Valla bu işler kısmet işi dünya cok küçük tatlım eşimle beni aynı meslekteyiz die tanıştırmk istemişlerdi beb rrsminden begenmemiştim 7 ay sonra eşimin oldugu bankaya geçtim resimde beğenmediğim adama aşık oldum

Allah gönlüne göre versn canm. Anlamyrm yani babann ismni koynca noluyo ya. Bnm çocgm ismnide bn koyarm babamn adını koymann anlamı ne sevgi göstergesi mi ne anlamyrm erkklern bı kafasnı ya

Benim ilk sevgilim di lisede aradan 10 sene geçti ve hiç goruşmemiştik o zaman beğenmeyip bırakmıştım şimdi aldım :)

Allah gönlüne göre versn canm. Anlamyrm yani babann ismni koynca noluyo ya. Bnm çocgm ismnide bn koyarm babamn adını koymann anlamı ne sevgi göstergesi mi ne anlamyrm erkklern bı kafasnı ya
Amin erkekler böle bende anlamıyorum bavamla görüşsem diger adınıda babamınki olsun o zaman diyeceğim o zaman kesin vazgecer abdul babamın adı

23 gün ama o kadar kalmayacak gibi:)yer arıyor çıkmaya :)ışığı görmesi an meselesi
Oy maşaAllah vaktyle kavusun inşaAllah. Valla bnm son 9 gün kaldı çok aşşagıda rahmde yani hissedyrm çok harektli assagı baskı yapıyo bastandr geldi gelck diyrm tık yok doktrda dedi erkn geleblir diye ama dha tık yok haff sancılar dsnda. Ah görsek artık ışığı bzde keşke :)

Kıyamam ya küçük evlenenelere cok üzülüyorum yazık daha gencecik
Evet tek destekçisi benim çok cahil hala birşey görmeden yaşamadan evlenmiş birde kocasıda kaynanamda çok güzel kullanıyorlar.Hep arkasındayım valla isterse silsinler beni ezdirmem yine de

Ben korkuyorum biraz Hayırlısıyla Bi atlatsak

Evet tek destekçisi benim çok cahil hala birşey görmeden yaşamadan evlenmiş birde kocasıda kaynanamda çok güzel kullanıyorlar.Hep arkasındayım valla isterse silsinler beni ezdirmem yine de
Evet bende ezdirmem o konuda kimseyi yavtum gezip tozacagı yaşta evlenmiş bide kahır cekiyor napsın işte cahilllik

Aynn bzmde öle oldu mesela bn bi arkadsm sayesnde tanstm ilk sonra dedm yok konsmm bn bu cockla cok capkın bu eli kolu rahat durmuyo dedm. 1 sene sonra tesadfn iş dönüşü karslştk tabi daha oturaklaşmş eşim otrlm bi kahve içelm dedi çok yorgndm elmde süprge vardı tamrdn almştm kabl ettm otrdm konstk niyetnn cddi oldgnu söledi ve konsması giyimi tavrı gercektn değişmişti bnde nednse o zmn içim ısındı numaramı o gn verdim. Snradn öğrendm bni ilk gördgnde ismimide unutmş arkadsma soruyms arada o yesl gözlü kız nerde nosunu ver faln diye. Arkdşmda kız istemiyo diye terslemş hep ama kader ki işte 1 sene snra karsılaştk ve 1 sene snra evlendk :)

İlk doğmmda hiç korkmadm blmydm çnkü nolcagnı ama bu ikinci olnca tecrübeli olnca iki kat korkyrm valla. Eşime diyrm bn dgma grnce bana dua et diye. Bide kızımı brakcak kmsem yok burda aklm onda olcak stres yaparm dguramm diyede korkyrm

Anlatmayın ya herkes acıyarak bakıyor yüzüme yalandan yere teselli veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…