- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Söledim eşime babamın nesi varmış mis gibi adam dedi ki adamın trk eksik yanı savurgan bi adam 3 oğlu var ki cok iyi paralar kazanmalarına ragmen gecmişte oğlullarını hiç düşünmemiş bi birikim yapmamışBide mesela bn iey duydm hocadan. Babann adı mehmet ve baba sinirli biri diyelim. Sırf babann adı mehmet diye çocuga babann adını verrsn kişiliği ona benzermiş. Mesela bn eşimn adını vermk istydm iki isimli olsn diyodum snra bunu öğrennce vazgectm eşim çok iyi biridir ama cok acayip sinrli. Kindar en ufak bişiye sinrlenp günlerce konsamdgımz oluyo :) ona benzr bu huyları faln diye vazgectm :) böle diyin eşinize bide bklm
Sizin ne kadar var doğumaBiz önce doğuralım da:):) az kaldı zatenbide benim kıza kaynana oluyormuşsun:)
Yok benim ki safoz 17de kaçmış gelmiş bide çocuk maşallah şimdi 23 yaşında ama bütün dünyanın yuku omuzunda sankiAyy benimde küçük elti var beb ortancıyım küçük eltim devlette çalışıyor hemşire die el üstünde ben özel sektördeyim her an ayagım kayabilirmiş
Valla bu işler kısmet işi dünya cok küçük tatlım eşimle beni aynı meslekteyiz die tanıştırmk istemişlerdi beb rrsminden begenmemiştim 7 ay sonra eşimin oldugu bankaya geçtim resimde beğenmediğim adama aşık oldumBiz önce doğuralım da:):) az kaldı zatenbide benim kıza kaynana oluyormuşsun:)
Allah gönlüne göre versn canm. Anlamyrm yani babann ismni koynca noluyo ya. Bnm çocgm ismnide bn koyarm babamn adını koymann anlamı ne sevgi göstergesi mi ne anlamyrm erkklern bı kafasnı yaSöledim eşime babamın nesi varmış mis gibi adam dedi ki adamın trk eksik yanı savurgan bi adam 3 oğlu var ki cok iyi paralar kazanmalarına ragmen gecmişte oğlullarını hiç düşünmemiş bi birikim yapmamış
23 gün ama o kadar kalmayacak gibi:)yer arıyor çıkmaya :)ışığı görmesi an meselesiSizin ne kadar var doğuma
Kıyamam ya küçük evlenenelere cok üzülüyorum yazık daha gencecikYok benim ki safoz 17de kaçmış gelmiş bide çocuk maşallah şimdi 23 yaşında ama bütün dünyanın yuku omuzunda sanki
Benim ilk sevgilim di lisede aradan 10 sene geçti ve hiç goruşmemiştik o zaman beğenmeyip bırakmıştım şimdi aldım :)Valla bu işler kısmet işi dünya cok küçük tatlım eşimle beni aynı meslekteyiz die tanıştırmk istemişlerdi beb rrsminden begenmemiştim 7 ay sonra eşimin oldugu bankaya geçtim resimde beğenmediğim adama aşık oldum
Amin erkekler böle bende anlamıyorum bavamla görüşsem diger adınıda babamınki olsun o zaman diyeceğimAllah gönlüne göre versn canm. Anlamyrm yani babann ismni koynca noluyo ya. Bnm çocgm ismnide bn koyarm babamn adını koymann anlamı ne sevgi göstergesi mi ne anlamyrm erkklern bı kafasnı ya
Oy maşaAllah vaktyle kavusun inşaAllah. Valla bnm son 9 gün kaldı çok aşşagıda rahmde yani hissedyrm çok harektli assagı baskı yapıyo bastandr geldi gelck diyrm tık yok doktrda dedi erkn geleblir diye ama dha tık yok haff sancılar dsnda. Ah görsek artık ışığı bzde keşke :)23 gün ama o kadar kalmayacak gibi:)yer arıyor çıkmaya :)ışığı görmesi an meselesi
Evet tek destekçisi benim çok cahil hala birşey görmeden yaşamadan evlenmiş birde kocasıda kaynanamda çok güzel kullanıyorlar.Hep arkasındayım valla isterse silsinler beni ezdirmem yine deKıyamam ya küçük evlenenelere cok üzülüyorum yazık daha gencecik
Benim de son sevgilim :)Benim ilk sevgilim di lisede aradan 10 sene geçti ve hiç goruşmemiştik o zaman beğenmeyip bırakmıştım şimdi aldım :)
Ben korkuyorum birazOy maşaAllah vaktyle kavusun inşaAllah. Valla bnm son 9 gün kaldı çok aşşagıda rahmde yani hissedyrm çok harektli assagı baskı yapıyo bastandr geldi gelck diyrm tık yok doktrda dedi erkn geleblir diye ama dha tık yok haff sancılar dsnda. Ah görsek artık ışığı bzde keşke :)
Evet bende ezdirmem o konuda kimseyi yavtum gezip tozacagı yaşta evlenmiş bide kahır cekiyor napsın işte cahilllikEvet tek destekçisi benim çok cahil hala birşey görmeden yaşamadan evlenmiş birde kocasıda kaynanamda çok güzel kullanıyorlar.Hep arkasındayım valla isterse silsinler beni ezdirmem yine de
Valla bnm ikinci doğmm olck o korku bnde hat safada malesef. Hayrlısıyla bi avazda atlatrz inşaAllah da doğunca zaten gerisi kolay acı macı kalmıyoBen korkuyorum birazHayırlısıyla Bi atlatsak
Sıkıntı zaten doğum aşaması,beni o ürkütüyor :)Valla bnm ikinci doğmm olck o korku bnde hat safada malesef. Hayrlısıyla bi avazda atlatrz inşaAllah da doğunca zaten gerisi kolay acı macı kalmıyo
Anlatmayın yaİlk doğmmda hiç korkmadm blmydm çnkü nolcagnı ama bu ikinci olnca tecrübeli olnca iki kat korkyrm valla. Eşime diyrm bn dgma grnce bana dua et diye. Bide kızımı brakcak kmsem yok burda aklm onda olcak stres yaparm dguramm diyede korkyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?