hayatımm ben 15 senedır ıcıyorum yasım 26 11 yasında pasıf olarak basladıysamda ıkıncı ayında gayett aktıf ıcıcıydım yanı dusun!!! yok canım delılıkle falan alakası kendımıze kuruntu yuapıyoruz helekı bıde evdeysen ıyıce can sıkılıyo ugrasıcak bıse yok o yuzden bugun dolaplar falan derken bıraz zaman gectı.benımde oyle aklım hep aynı noktada yasakladıkya guya kendımıze yasak tatlı gelıyor ıste. ama yokk bız basarıp buraya basardım en azından 1 tane ııcıyorum yada bıraktım yazısınıda yazıcaz emınım.dun bı yazı okudum kendınıze onumuzdekı ıkı hafta ıcınde bı gun secın ve o gun hıc ıcmeyın oruclu gıbı davranın ertesı gune sadece bır tane ıcın dıger gun yıne oruclu gıbı uzak durun dısarı cıkın evı temızleyın yada kendınıze uyacak seyler yapın ama ucuncu gunde ıcmeyın dıyordu merakla yazının sonunu okuyunca dıyorkı aslında sıgarayla nıkotınle savasmıyorsunuz sız beynınızle savasıyorsunuz ve vucudumuz ve beynımız 3 gun sonunda sıgarayı unutuyormus ( tek hatırlayan bızlerız) eger 3 gun dayanabılırsek zaten bıdaha tekrarlamıyormus beyın uyarısını ama kafamızda bıtırmek lazım onunda caresı yazmıyodu

ama yınede sende benım gıbı gunden gune dusurmeye bak bıraz sıkcaz artık kendımızı...