ben ilk bebeğime hamile olduğum sıralarda öyle bir kadınla tanıştım. bi akrabamın akrabası.. karnı burnunda sigara içiyordu içmesen dedim yani en azından az içsen anlıyorum tiryakisin ama yazık değil mi bebeğine? yok dedi diğer ikisinde de içtim bişey olmadı
neyse sonra ben bebeğimi kaybettim aradan uzun vakit geçti. bebeği doğmuş kadının, erken doğum, ciğerler gelişmemiş, küvezden uzun süre çıkamadı şu an evde hala oksijen makinesine muhtaç yaşıyor. kanser olan babamın nebulizatörünü istemişler en son annemden. kadın çok üzgünmüş, çok acılar çekiyormuş falan filan.. umrumda değil dedim anneme o umursamaz hallerini düşünsün ve teselli olsun şimdi. doğduğundan beri hastanelerden gelemeyen, nefes alamayan, krizlere giren bir bebek düşünün ne kadar acılar çekiyor ve hiiç suçu yok
sizi suçlamıyorum yanlış analmayın sadece bu okuduklarınız gerçek! sigarayı elinize aldığınızda bunları düşünün. belki nefret gelir sebep olur inş. ne bileyim canınız çok istediğinizde 2 nefes çekin atın. bikaç nefes eksik olsun. açık havada için, başkalarının yanınızda sigara içmesine izin vermeyin. velhasıl elinizden geleni bebeğiniz için yapın. inş sağlıkla doğar..
sizi suçlamıyorum yanlış analmayın sadece bu okuduklarınız gerçek! sigarayı elinize aldığınızda bunları düşünün. belki nefret gelir sebep olur inş. ne bileyim canınız çok istediğinizde 2 nefes çekin atın. bikaç nefes eksik olsun. açık havada için, başkalarının yanınızda sigara içmesine izin vermeyin. velhasıl elinizden geleni bebeğiniz için yapın. inş sağlıkla doğar..