Hamileylen bile siddet görmek

Ayla2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
124
38
48
Merhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim

Konukevlerinin şartları da çok iyi değil, toplu yaşam hiç kolay değil. Ama şiddetten iyidir diye düşünüyorum. :/ güvenlik sertifikası alıp özel güvenlik olabilirsin, güvenlik ve üniversite sınavı derken bunu kastedmişsin sanırım sen de. İşkurdaki kurslara gidebilirsin, işkurdan iş başvurusu yapabilirsin aynı şekilde. Hamileyken biraz zor olur tabii, bebek doğunca ona da bakacak kişi lazım bir de. Eşinden boşanırsan, bir ihtimal çocukların için devletten kısa süreli yardım alabilir, arada da temizliğe gidebilirsin. İyi kötü idare eder diye düşünüyorum.

Çocuklarınızı kurtarın bir an önce haberlerde neler izliyoruz . Sığınma evine gidin kaymakamlığa gidin yardım isteyin o yaratıkla çocuklarınızı yaşatmayın aynı evde lütfen

2 cocukla üniversite falan bitiremezsin bitirdin iş buldun diyim hadi, kim izin veriyo çalışmana 2 küçük çocukla,çocuklara kim bakacak,bakıcı bakacaksa kazandığın ona gidecek kreş ise keza öyle, mezun olup çalışıp ne kadar kazanacağını düşünüyosun

Gerçek hayat tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi mükemmel değil ne yazık ki, birbirimize gaz verelim eyvallah ama kişinin hayatı sosyal çevresi ortada, korunmaktan bihaber üniversite biter güvenlikçi olur 5 bin tl maaşla ise başlar rezidansta yaşarsın demeyi ben de isterim ama bunlar olmaz 2 küçük çocuk seni o eve o adama o ortama bağlar,baştan beri dayak yiyen bir kadin 2018 senesinde nasil istemeden hamile kalir hadi kaza oldu ertesi gün hapını nasıl bilmez elimizin altında net var yahu

Daha 2.doğacak emecek gazı cazı olacak diğeri de ana kuzusu destek olan bir koca yok...

Şiddet var madem neden çocuk
Bu zamanda daha korunma yok

Zor. Cok zor.. Hamileyken siddet. Cekmeyen bilemez.Hele ki oteki meleginin gozu onunde...

Haklisin cocuklar buyuyene kadar cekicemm desene

Ben anlamıyorum ki nasıl bir anne baba kızının dayak yemesine göz yumar ve kendi elleriyle gönderir.
Iki sene boyunca akraba diyerek 15 yasimda bu adami aklima sokmaya cabaladilar bi hatamda bu adamla evlendirdiler cocuk olmadan bogmustu beni ilk ayimizda evliligin gittim 4 ay kaldim ise bile girmistim ama geri gonderdiler simdide cocuk oldugundan o bagliyor beni bu eve

Bunla5i buraya yazmak cesaret ister. Malesef oyle. 10 yillik memurum, hadi brn bosaniyorum diyemem hemen. Dediginiz gibi ver gazi. Daha lise bitecek unoversite bote ek is bulunacak cocuklar buyuyecek. Malesef o adama muhtacsiniz ya da siginma evi baba evi falan

Öööff korunamadım diyip hamile kalmak dayakçı kocanın eline bakmak
Anneniz çocuklara bakarsa çalışırsınız, çalışırken üniversite biterse iyi olur. Biran önce para kazanmanız lazım. Bu Arada çocuk doğduktan sonra hamile kalmayın tekrar bir zahmet.

Aileniz neden sahip çıkmıyor.. 2küçük çocukla şuan herşey sizin için yalnız,çok zor olur, bşr şekilde ailenizi ikna edin arkanızda dursun,

Aldiricaktim onada izin vermedi annemgil yasamamasi daha iyiydi oglum gibi bunlari yasicagina
Hiç kalmayacaksınız. Hadi eşiniz korunmuyor Bunun hapı var iğnesi var ertesi gün hapı var. Sağlık ocağı bile bilgilendiriyor.
Hayır ertesi gün hapı kullanmayıp nasıl kürtaj gibi ciddi bir tıbbi müdahaleyi gözünüz yiyor anlamıyorum arkadaş ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…