- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
Benim oglum ilk siddeti gordugunde 6aylikti daha cok cok kotu oluyo, arkadaslarin tavsiyelerini dikkate al ve siginabildigin here sigin. Asla De gis mi yor.Benim zoruma gidende bu zaten oglumun korkulu gozlerle aglayarak bakmasi 1 yasinda bile degil ama o herseyi anliyor biliyorum
Baskalarina kizarken buÖööff korunamadım diyip hamile kalmak dayakçı kocanın eline bakmak
Anneniz çocuklara bakarsa çalışırsınız, çalışırken üniversite biterse iyi olur. Biran önce para kazanmanız lazım. Bu Arada çocuk doğduktan sonra hamile kalmayın tekrar bir zahmet.
Hiç kalmayacaksınız. Hadi eşiniz korunmuyor Bunun hapı var iğnesi var ertesi gün hapı var. Sağlık ocağı bile bilgilendiriyor.
Hayır ertesi gün hapı kullanmayıp nasıl kürtaj gibi ciddi bir tıbbi müdahaleyi gözünüz yiyor anlamıyorum arkadaş ya!
annem cocuklara bakacagini soyluyorUniversite gercekten ozveri istiyor. Hangi bölümü okursaniz okuyun, ister isletme ister muhendislik. Mezuniyet sonrasi is ya da staj icin teorik bilgiye sahip olmaniz bekleniyor. İki cocukla üniversite zor.
Su an bir ise girebiliyorsanız, girin. Ekonomik bagimsizliginizi kazandiginizda aileniz arkanizda durup, bosanmaniza destek verecek mi?
Anneniz daha size sahip çıkmamışBaskalarina kizarken bu
annem cocuklara bakacagini soyluyor
Baskalarina kizarken bu
annem cocuklara bakacagini soyluyor
Aile aile olsa zaten daha 15 yaşındaki çocuğun kafasına adamı sokmaya çalışmazlardı.Öyle anne baba olmaz olsun. Hayır bir de görücü usulüymüş. Kim kefil oldu bu adama allah aşkına? Hiç mi araştırmadı aileniz? Çok üzülüyorum böyle konulara.
ne bıcım ailen var şoktayım. Kizimi damat dövecek ve ben geri göndercemMerhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim
Merhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim
Burdaki yorumlara bakarak hayatta hiçbir şey olamayacaksın..
Görende hepsi baba evinde ordinaryus olmuş ta öyle evlenmiş zanneder
Sığınma evi de kırmızı don gibi replik herhalde
Hayatlarında kaç sığınma evi görmüşler merak ediyorum,biri karnında biri paçasında iki çocukla.
Benim senin gibi tanıdıklarım var 2 çocukla 3 çocukla hayatini değiştirenler
Rivayet değil bizzat tanıdığım.
42 yaşında mali müşavir olan mi ararsın
35 yaşında hukuk bitiren mi ?
Şimdilik sana tavsiyem sadece olayları şiddet boyutuna getirmemen..
Maddi durumu nedir evdeki öküzün
Kenara para atabiliyor musun?
Kv desteği yok mu ?
Evde bir şeyler yapıp satabilir mısın?
Üniversite de ne okuyacaksın aof mi orgun mu ?
Bunlara izin veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?