Hamileylen bile siddet görmek

Aof da okucam üniversite maddi durumu iyi paramida biriktirebiliyorum birden bire bis seylere sinirlenip ogluma ve bana boyle seyler yasatiyor sonra decalarca ozur diliyor ama kendinden soguttuktan sonra bi anlami yok

Aof da okucam üniversite maddi durumu iyi paramida biriktirebiliyorum birden bire bis seylere sinirlenip ogluma ve bana boyle seyler yasatiyor sonra decalarca ozur diliyor ama kendinden soguttuktan sonra bi anlami yok

O zaman çok fazla içli dişli olma .
Anne baba hikaye demek ki
Kendini salma ,para biriktir haberi olmasın.
Aof de bari iki yıllık bir şey oku
Kpss ile atan ne diyim
Zor ama imkansız değil

Başka bir konuda bir arkadaş yazmıştı psikolojik değilse .... Öfke ve şiddet, böbrek üstü bezeleriyle alakalı olabilirmiş,ikna edip. doktora gitseniz,önce öfkesini kontrol altına alsın sonrasına bakarsınız

Benim kocam polis o yuzden guvenlikcilerlede gorevlerde cok denk gelirler bir cogu 12 12 calisiyor sartlarina gore maaslarida cok cok az..

arkada aile yok... 2 cocuk var eve gelince şiddet var... allah yardimcin olsun ...aile çok onemli hep bunu soyluyorum ...ailen olmadan bosanman güc...siginma evine gidersin ama cocuklara kim bakacak ...

Eski halimi gordum ..

Boşansın tabi yahu. Birini sırtına bağlar birini kucağına alır her yerde 5000 lira maaşla iş bulur nasıl olsa

Kardeşim sen fevri hareket etme. Önce aileni ikna etmeye bak, şartlarını düzeltene kadar huyuna gidiyormuş gibi yap işi şiddet boyutuna getirme.

Keşke bir mesleğin olsaydı da çek kapıyı çık deseydim ama bu şartlarda 2 küçük bebeğe bakamazsın yardim olmadan gerçekçi olalım.

Allah yardımcın olsun gerekirse kapılarında yat aileni ikna et.

Niye bu kadar az ara ile 2.çocuk.soyledigin gibi cahil degilsin bence.En azindan kk ya girmeyi biliyorsun.bir cok sey ogrenilir burada.bos zamanlarin da ders calisabilirsen 2 yillik olur belki aof.hem bebeklerde buyur o zamana.gerci is bulmanin da garantisi yok bu zamanda.

Nasil kurtuldunuz?
Benimde iko cocgum var biri 2.5 biri 1 yasinda ayni ayni durum aynida benim ailesinin yaninda tekme tokat dayak yemem anasi cazgir babasi pslik kriz gecirdi anasi dedi ya karin ya biz buda defolup gitti cakal sinirlerm bozuldu aklima geldi pislik gidince kari kizla nette konisms zaten canlida kim bilir aldatan erkek mi boyle oluyor bilmyrm ki

Keske kabul etmeseymissiniz hazir gitmisken

Burnu surtmus herhalde.keske kabul etmeseymissiniz diyecegim ama sizin karariniz sonucta.umarim hersey yolunda gider bundan sonra
Etmezdim belki bilmiyrm niye ettim ki ama simdi siddet yok allh var yalan degil olsa sen de vur sende birsey firlat gucun yetmezse kriz gecirki korksun pslik bagir polis cagir

Keske kabul etmeseymissiniz hazir gitmisken
Ben cahillikten iki cocuk yapmadim sevdigimden yaptim mal gibi evet daha kotu oldu sonrasi uniyi biraktim sosyoloji 2.ci sinifta bu yil girecem sinavlara birdaha okumam lazim bide ygs kitaplarina baktim hic birsey hatirlamiyorum yasim gecmemis 24 yasindayim daha bikac yil once sinava girdim ama o kadar sorun sorun akil olmus 0 bende ama simdi toparlandim birz ailesi hep oyun ypior hep ama cocklarimi kullaniyor degskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…