Aof da okucam üniversite maddi durumu iyi paramida biriktirebiliyorum birden bire bis seylere sinirlenip ogluma ve bana boyle seyler yasatiyor sonra decalarca ozur diliyor ama kendinden soguttuktan sonra bi anlami yok
Gerçek hayat tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi mükemmel değil ne yazık ki, birbirimize gaz verelim eyvallah ama kişinin hayatı sosyal çevresi ortada, korunmaktan bihaber üniversite biter güvenlikçi olur 5 bin tl maaşla ise başlar rezidansta yaşarsın demeyi ben de isterim ama bunlar olmaz 2 küçük çocuk seni o eve o adama o ortama bağlar,baştan beri dayak yiyen bir kadin 2018 senesinde nasil istemeden hamile kalir hadi kaza oldu ertesi gün hapını nasıl bilmez elimizin altında net var yahu
Daha 2.doğacak emecek gazı cazı olacak diğeri de ana kuzusu destek olan bir koca yok...
Eski halimi gordum ..Merhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim
Aldiricaktim onada izin vermedi annemgil yasamamasi daha iyiydi oglum gibi bunlari yasicagina
Nasil kurtuldunuz?Eski halimi gordum ..
Ne kurtulmasi terk etti gitti 7 ay sonra geldi simdi daha iyi eskiye nazaran ama bozulur mu bilmem erkek sonuctaNasil kurtuldunuz?
Benimde iko cocgum var biri 2.5 biri 1 yasinda ayni ayni durum aynida benim ailesinin yaninda tekme tokat dayak yemem anasi cazgir babasi pslik kriz gecirdi anasi dedi ya karin ya biz buda defolup gitti cakal sinirlerm bozuldu aklima geldi pislik gidince kari kizla nette konisms zaten canlida kim bilir aldatan erkek mi boyle oluyor bilmyrm kiNasil kurtuldunuz?
Burnu surtmus herhalde.keske kabul etmeseymissiniz diyecegim ama sizin karariniz sonucta.umarim hersey yolunda gider bundan sonraNe kurtulmasi terk etti gitti 7 ay sonra geldi simdi daha iyi eskiye nazaran ama bozulur mu bilmem erkek sonucta
Keske kabul etmeseymissiniz hazir gitmiskenBenimde iko cocgum var biri 2.5 biri 1 yasinda ayni ayni durum aynida benim ailesinin yaninda tekme tokat dayak yemem anasi cazgir babasi pslik kriz gecirdi anasi dedi ya karin ya biz buda defolup gitti cakal sinirlerm bozuldu aklima geldi pislik gidince kari kizla nette konisms zaten canlida kim bilir aldatan erkek mi boyle oluyor bilmyrm ki
Etmezdim belki bilmiyrm niye ettim ki ama simdi siddet yok allh var yalan degil olsa sen de vur sende birsey firlat gucun yetmezse kriz gecirki korksun pslik bagir polis cagirBurnu surtmus herhalde.keske kabul etmeseymissiniz diyecegim ama sizin karariniz sonucta.umarim hersey yolunda gider bundan sonra
Benim esimle bir problemim yok cok sukur:))merak ettim nasil basardiniz kurtulmayi diye.konu sahibide ornek alir belki dedim.Etmezdim belki bilmiyrm niye ettim ki ama simdi siddet yok allh var yalan degil olsa sen de vur sende birsey firlat gucun yetmezse kriz gecirki korksun pslik bagir polis cagir
Ben cahillikten iki cocuk yapmadim sevdigimden yaptim mal gibi evet daha kotu oldu sonrasi uniyi biraktim sosyoloji 2.ci sinifta bu yil girecem sinavlara birdaha okumam lazim bide ygs kitaplarina baktim hic birsey hatirlamiyorum yasim gecmemis 24 yasindayim daha bikac yil once sinava girdim ama o kadar sorun sorun akil olmus 0 bende ama simdi toparlandim birz ailesi hep oyun ypior hep ama cocklarimi kullaniyor degsklerKeske kabul etmeseymissiniz hazir gitmisken
Ayy pardon k bakma canim ya :) rabbim daim etsin mutlulugunu yk bende 1 yila yakindr baristim simdi iyiiyim eski halimi gordum ondaBenim esimle bir problemim yok cok sukur:))merak ettim nasil basardiniz kurtulmayi diye.konu sahibide ornek alir belki dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?