Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Yada her fırsatta şansını zorluyor belki bi iyi niyetli düşürürüm diye
Bakın bana kızacaklar ama bu bi yöntemdir. Bi gün kapıya dilenci geldi 'Abla çok açım yiyecek bişeyler verir misin' dedi. Kadını çocuğuyla aldık yedirdik içirdik giderken de bi poşet bakliyat verdik. Sonra ne oldu biliyo musunuz. Evden çıkarken o poşeti çöpün yanında bulduk. Bize hiç para ver demedi ama olsa annem onu da verirdi.. Tamam bu arkadaşın niyeti öyle de değil diyelim e ama bu kaçıncı ! Mune bu kişiyi uyardı burada yardım isteyip kredi borcunu ödeyen bile olmuş. Ben de vicdansız biri değilim hoş ama bu konuya 3. kez şahit oluyorum, samimi gelmiyor artık.

Bilenleriniz var mi bilmem
Nurturia diye bir sitede Canan adi ile bir üye kıyafet parası, kıyafet, ilaç parası vs vs diyerek bu siteyi 2 yıl boyunca dolandiriyor.
Ayrıca burayi da dolandirmisti.
Sonra guya yardim topladigi ücüz bebekler için artık saçma sapan anlattığı hikayeleri falso verip savcılık meselesi işin içine girince itiraf etmişti.

Zamaninda bir uye burdan kiyafet yardimi istemis. Hayirsever biri de gondermis. Lakin o hayirsever burda kiyafetleri satmaya calistigini gormus . is ona donmesin de trajikomik.

Ben birebir Bakanlık yardımı göndereceğimi söylememe rağmen benimle iletişime dahi geçmedi. Abuk subuk bahaneler sunup laf yetiştiriyor. Tek istediğim kıyafet falan yazıyor. Yardıma ihtiyacı olan yardım mı seçer? Burada birilerine numara falan vermiş ama kimbilir kimin numarası, benim için kanıt değil.

yok artık yaaa

Yazmak istemi
Yazmak istemiyorum onlara ama oyle bi yerden vuruyorlar ki sanki bana dunyanin malini vermisler oyle minnet edip eziyorlar

Haklisin.
Ne cikicak merakla takip edicem.

Banada samimi gelmiyor yoksa bende dahil çoğu kişi yardım eder zaten

Yazmak istemi

Yazmak istemiyorum onlara ama oyle bi yerden vuruyorlar ki sanki bana dunyanin malini vermisler oyle minnet edip eziyorlar
tamam bana yaz, ben de yardımcı olabilirim, kuzenim sosyal hizmetlerde görevli, kimseyede senle ilgili bilgi vermem, en azından şansını dene. yoksa zaten kazen seni deşifre edecek

aynı şekilde ben de bir okul için yardım topladım, açık adres telefon ve yardımlar geldikten sonra üyelere fotoğraf yolladım. madem kendinden emin korkacak bir şey yok o zaman neden ısrarla kendini gizliyor ve bilgi vermiyor. tokatçı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…