Bakın bana kızacaklar ama bu bi yöntemdir. Bi gün kapıya dilenci geldi 'Abla çok açım yiyecek bişeyler verir misin' dedi. Kadını çocuğuyla aldık yedirdik içirdik giderken de bi poşet bakliyat verdik. Sonra ne oldu biliyo musunuz. Evden çıkarken o poşeti çöpün yanında bulduk. Bize hiç para ver demedi ama olsa annem onu da verirdi.. Tamam bu arkadaşın niyeti öyle de değil diyelim e ama bu kaçıncı ! Mune bu kişiyi uyardı burada yardım isteyip kredi borcunu ödeyen bile olmuş. Ben de vicdansız biri değilim hoş ama bu konuya 3. kez şahit oluyorum, samimi gelmiyor artık.Yada her fırsatta şansını zorluyor belki bi iyi niyetli düşürürüm diye
olay ne ya?Palavrayı bırak canım sonrasında actıgın konuda hamile insanlara bile beddua etmiştin
Whatsaptan konum atsın o halde madem isim soyisim verdiKızlar bana isim soy isim ve numara verdi.
Eğer mune aynı kişi değiller derse arayacağım kendisini.
Bilmiyorum belki de değildir o kişi ve gerçekten zor durumdadir
Zamaninda bir uye burdan kiyafet yardimi istemis. Hayirsever biri de gondermis. Lakin o hayirsever burda kiyafetleri satmaya calistigini gormus . is ona donmesin de trajikomik.Heh bak, ben demiştim. Bunlar bu kıyafetleri satıyor, dertleri o.
Bu üye farklı farklı isimlerle üyelik acıp bebek kıyafeti istiyor ısrarla ama burdaki arkadaslara bilgide vermiyor bazende beddua ediyor insanlaraolay ne ya?
Zamaninda bir uye burdan kiyafet yardimi istemis. Hayirsever biri de gondermis. Lakin o hayirsever burda kiyafetleri satmaya calistigini gormus . is ona donmesin de trajikomik.
yok artık yaaaUye kimse siteye dadandi ayni sekilde gecen gunlerde uyelikler oldu ayni icerik ayni talepler munenin aciklamalari oldu hala yardim ederim diyenler var.
Ben en son mahalledeki ikizlere sut parasi isteyen uyenin kredi borclarini odedigini duyunca sasirdim o uyenin cabasini biliyorum meger derdi ev kredisiymis
Birde esinden ayrilan hamile sonbaharli nicki olan biri vardi sonra ne ayrilik dogru cikti ne onca hikaye face te esiyle fotolari cikti birden ortadan kayboldu ortalik yikildi ona bende ogrenci halimle zibin alip gondermistim icinede para koymustum hepsini satmis farkli sitelerde.
Yazmak istemiyorum onlara ama oyle bi yerden vuruyorlar ki sanki bana dunyanin malini vermisler oyle minnet edip eziyorlarbütün yazışmaları okudum
eğer yardıma ihtiyacın "gerçekten " varsa millete laf yetiştirmek yerine burda en azından 1-2 kişiye inanırsın ve kendini özelden söylersin
ha eğer gereği yapılmaz o kişiler senle dalga geçmiş olurlarsa o zaman site yönetimine bunu dile getirirsin.. buraya kadar herşey normal
fakat her sayfada insanlar resmen sana "yalvarmış" , sen hala ona buna laf atıyorsun, gerçek yardıma ihtiyacı olan birinin ruh halini göremedim açıkcası, inan ki sana inanmış olsam ben dahi yardımcı olmak isterdim.. komşu açken tok yatılmaz, biz böyle büyüdük bu ülkede. yardıma da ihtiyacın yoksa bence daha fazla millete laf atma siteden çık. senin için en doğrusu. yoksa ip no dan seni her şekilde deşifre edebilecek çok kişi var bu sitede :)
aaaa, olaya bak.Bu üye farklı farklı isimlerle üyelik acıp bebek kıyafeti istiyor ısrarla ama burdaki arkadaslara bilgide vermiyor bazende beddua ediyor insanlara
Haklisin.Ben birebir Bakanlık yardımı göndereceğimi söylememe rağmen benimle iletişime dahi geçmedi. Abuk subuk bahaneler sunup laf yetiştiriyor. Tek istediğim kıyafet falan yazıyor. Yardıma ihtiyacı olan yardım mı seçer? Burada birilerine numara falan vermiş ama kimbilir kimin numarası, benim için kanıt değil.
Banada samimi gelmiyor yoksa bende dahil çoğu kişi yardım eder zatenBakın bana kızacaklar ama bu bi yöntemdir. Bi gün kapıya dilenci geldi 'Abla çok açım yiyecek bişeyler verir misin' dedi. Kadını çocuğuyla aldık yedirdik içirdik giderken de bi poşet bakliyat verdik. Sonra ne oldu biliyo musunuz. Evden çıkarken o poşeti çöpün yanında bulduk. Bize hiç para ver demedi ama olsa annem onu da verirdi.. Tamam bu arkadaşın niyeti öyle de değil diyelim e ama bu kaçıncı ! Mune bu kişiyi uyardı burada yardım isteyip kredi borcunu ödeyen bile olmuş. Ben de vicdansız biri değilim hoş ama bu konuya 3. kez şahit oluyorum, samimi gelmiyor artık.
Yazmak istemi
Yazmak istemiyorum onlara ama oyle bi yerden vuruyorlar ki sanki bana dunyanin malini vermisler oyle minnet edip eziyorlar
Alkışşş nasıl da pat dıe anladın kız cahil olmadıgınıyazı diliniz de eğitimli birinin dili yani cahil değilsiniz
Farkli farkli uyeliklerle ayni konulari actigini kabul ediyor musun?Yazmak istemi
Yazmak istemiyorum onlara ama oyle bi yerden vuruyorlar ki sanki bana dunyanin malini vermisler oyle minnet edip eziyorlar
Astoria senin için bakanlıktan yardım isteyecekmiş, onu neden geri çevirdin madem?
tamam bana yaz, ben de yardımcı olabilirim, kuzenim sosyal hizmetlerde görevli, kimseyede senle ilgili bilgi vermem, en azından şansını dene. yoksa zaten kazen seni deşifre edecekYazmak istemi
Benim suan bundan baska hesabm yok ama hu dogru bi iki defa daha yazdim hemen sikayet edilip bi dk gecmeden soru kalktiFarkli farkli uyeliklerle ayni konulari actigini kabul ediyor musun?
aynı şekilde ben de bir okul için yardım topladım, açık adres telefon ve yardımlar geldikten sonra üyelere fotoğraf yolladım. madem kendinden emin korkacak bir şey yok o zaman neden ısrarla kendini gizliyor ve bilgi vermiyor. tokatçı işte.Bi zaman bende yardım istemiştim yardıma ihtiyacı olan bi kadin için. Burda cok iyi niyetli ve eli açık gönlü acık insan var . buna kesinlikle eminim. Çünkü beni tanımadan kadını tanımadan hatta ve hatta benim konuma senin konuna yaptıkları gibi şüpheyle bile bakmadan yardım gelmişti.
Neden biliyor musun?
Ben konuyu açarken uslubum duzgundu ve konunun içeriğini net ve uzun bi şekilde anlatmıştım.
Belkide gerçekten ihtiyacın var ama bu şekilde asla guvenmez burdaki kadinlar sana. İşin açığı üslubu n duzelmedigi surece de durum değişmez.
Bence sakin olmalı ve konuyu anlatmalı sin. Bu kadar insan art niyetli değil emin ol.
Biz neler yaşadık burda neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?