Estagfurullah nerden ne vurmusuz ya yok oyle bir sey. Bana adres vermezseniz kuruluslardan size yardim nasil gelecek? En yakin agacin altina mi birakacaklar? İsteginiz kiyafetse getirirler teslim ederler siginma evindeki arkadaslar. Toplanan pek cok yardim var,size de yeter. Tek kosullari adresinize gelmeleri ama iste. Calisma mantigimiz bu sekilde,bizim prosedurlerimize de uymamiz sart napalim?Yazmak istemi
Yazmak istemiyorum onlara ama oyle bi yerden vuruyorlar ki sanki bana dunyanin malini vermisler oyle minnet edip eziyorlar
S sevgi21 bu bayana cevap verirmisin bak direkt bakanlıktan yardım olacak diyor. Bakanlık inceler de zaten.. Sana site admini yasak demiş sen inat ediyorsun bunu anlayamadımBen birebir Bakanlık yardımı göndereceğimi söylememe rağmen benimle iletişime dahi geçmedi. Abuk subuk bahaneler sunup laf yetiştiriyor. Tek istediğim kıyafet falan yazıyor. Yardıma ihtiyacı olan yardım mı seçer? Burada birilerine numara falan vermiş ama kimbilir kimin numarası, benim için kanıt değil.
Sevgi yelda21 sen misin peki ?Benim suan bundan baska hesabm yok ama hu dogru bi iki defa daha yazdim hemen sikayet edilip bi dk gecmeden soru kalkti
Arkadaşım Allah aşkına derdini anlatsana. Tam olarak derdini anlat. Ailen neden yardım etmiyor?Benim suan bundan baska hesabm yok ama hu dogru bi iki defa daha yazdim hemen sikayet edilip bi dk gecmeden soru kalkti
Bak eğer güzelce anlatmazsan yine kalkar soruBenim suan bundan baska hesabm yok ama hu dogru bi iki defa daha yazdim hemen sikayet edilip bi dk gecmeden soru kalkti
Ailesinin yanında kalıyormuş, durumları iyi olmadığı için yüklenmek istemiyormuş, bana söyledikleri.Arkadaşım Allah aşkına derdini anlatsana. Tam olarak derdini anlat. Ailen neden yardım etmiyor?
Yahu insanlar sana yardimci olmaya calisiyor cocugun icin neden kabul etmiyorsun onu anlamakta gucluk cekiyorum. Paran varsa kiyafette alirsin ee madem paran yok insanlar sana yardimci olmaya calisiyor kiyafetle mi buyuyor cocuk tek bezi mamasi bakim kremleri carti curtu ohoo..burda sana devletten yardim ayarlamaya calisiyorlar sen irtibata gecmiyorsun.kabul etmeme sebebin nedir?Benim suan bundan baska hesabm yok ama hu dogru bi iki defa daha yazdim hemen sikayet edilip bi dk gecmeden soru kalkti
Seni allaha havale ediyorum eger ben yalanciysam allah goruyor ama eger yalanci sensBanada samimi gelmiyor yoksa bende dahil çoğu kişi yardım eder zaten
Bana is bulamazsnz cunku ben koyde yasiyorum benim hayatim boyle ilginc inandirici degil isteBak eğer güzelce anlatmazsan yine kalkar soru
Şimdi yaşadığın yer neresi
Nerdesin nasıl geçiniyorsun ailen nerde
Bebek nezaman doğacak
Belki iş bile bulunur sana
Ama anlat bir kendini
Yani elbise falan gelince ailesi demeyecek mi nerden geldi diye?Ailesinin yanında kalıyormuş, durumları iyi olmadığı için yüklenmek istemiyormuş, bana söyledikleri.
Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorumYahu insanlar sana yardimci olmaya calisiyor cocugun icin neden kabul etmiyorsun onu anlamakta gucluk cekiyorum. Paran varsa kiyafette alirsin ee madem paran yok insanlar sana yardimci olmaya calisiyor kiyafetle mi buyuyor cocuk tek bezi mamasi bakim kremleri carti curtu ohoo..burda sana devletten yardim ayarlamaya calisiyorlar sen irtibata gecmiyorsun.kabul etmeme sebebin nedir?
Neden ilginc olsun hemserim? Koyde yasayan arkadaslarimiz var,sehir otobusleriyle is alip teslim ediyorlar kendilerini ve cocuklarini gecindiriyorlar. Yapmak isteyene is cok evde. İncik boncuk vs her turlu isi de buluyor siginmadaki arkadaslar. Sizin niyetiniz olsun calismaya yeterSeni allaha havale ediyorum eger ben yalanciysam allah goruyor ama eger yalanci sens
Bana is bulamazsnz cunku ben koyde yasiyorum benim hayatim boyle ilginc inandirici degil iste
aynı şekilde ben de bir okul için yardım topladım, açık adres telefon ve yardımlar geldikten sonra üyelere fotoğraf yolladım. madem kendinden emin korkacak bir şey yok o zaman neden ısrarla kendini gizliyor ve bilgi vermiyor. tokatçı işte.
Hamilesiniz nasil alacaksiniz kocaman koli gelirse? Aldiniz diyelim koye nasil tasiyacaksiniz?Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum
Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum
Entresan. Ayip mi gorulurse?Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum
Ne derler?Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?