Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Yazmak istemi

Yazmak istemiyorum onlara ama oyle bi yerden vuruyorlar ki sanki bana dunyanin malini vermisler oyle minnet edip eziyorlar
Estagfurullah nerden ne vurmusuz ya yok oyle bir sey. Bana adres vermezseniz kuruluslardan size yardim nasil gelecek? En yakin agacin altina mi birakacaklar? İsteginiz kiyafetse getirirler teslim ederler siginma evindeki arkadaslar. Toplanan pek cok yardim var,size de yeter. Tek kosullari adresinize gelmeleri ama iste. Calisma mantigimiz bu sekilde,bizim prosedurlerimize de uymamiz sart napalim?

S sevgi21 bu bayana cevap verirmisin bak direkt bakanlıktan yardım olacak diyor. Bakanlık inceler de zaten.. Sana site admini yasak demiş sen inat ediyorsun bunu anlayamadım

Benim suan bundan baska hesabm yok ama hu dogru bi iki defa daha yazdim hemen sikayet edilip bi dk gecmeden soru kalkti
Arkadaşım Allah aşkına derdini anlatsana. Tam olarak derdini anlat. Ailen neden yardım etmiyor?

Benim suan bundan baska hesabm yok ama hu dogru bi iki defa daha yazdim hemen sikayet edilip bi dk gecmeden soru kalkti
Bak eğer güzelce anlatmazsan yine kalkar soru
Şimdi yaşadığın yer neresi
Nerdesin nasıl geçiniyorsun ailen nerde
Bebek nezaman doğacak
Belki iş bile bulunur sana
Ama anlat bir kendini

Yahu insanlar sana yardimci olmaya calisiyor cocugun icin neden kabul etmiyorsun onu anlamakta gucluk cekiyorum. Paran varsa kiyafette alirsin ee madem paran yok insanlar sana yardimci olmaya calisiyor kiyafetle mi buyuyor cocuk tek bezi mamasi bakim kremleri carti curtu ohoo..burda sana devletten yardim ayarlamaya calisiyorlar sen irtibata gecmiyorsun.kabul etmeme sebebin nedir?

Kazen tum kk bu uyenin degisik uyelikler acip,yardim talep ettigini dusunuyor.
Bu uyenin gercek soyledigini ya da dolandirici mi? degil mi?
nasil anlayabiliriz?
Bana numara ve isim soyisim yazdi.
Ne yapabiliriz?
Eger gercekse de herkes yardima hazir.

Banada samimi gelmiyor yoksa bende dahil çoğu kişi yardım eder zaten
Seni allaha havale ediyorum eger ben yalanciysam allah goruyor ama eger yalanci sens
Bak eğer güzelce anlatmazsan yine kalkar soru
Şimdi yaşadığın yer neresi
Nerdesin nasıl geçiniyorsun ailen nerde
Bebek nezaman doğacak
Belki iş bile bulunur sana
Ama anlat bir kendini
Bana is bulamazsnz cunku ben koyde yasiyorum benim hayatim boyle ilginc inandirici degil iste

Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum

Seni allaha havale ediyorum eger ben yalanciysam allah goruyor ama eger yalanci sens

Bana is bulamazsnz cunku ben koyde yasiyorum benim hayatim boyle ilginc inandirici degil iste
Neden ilginc olsun hemserim? Koyde yasayan arkadaslarimiz var,sehir otobusleriyle is alip teslim ediyorlar kendilerini ve cocuklarini gecindiriyorlar. Yapmak isteyene is cok evde. İncik boncuk vs her turlu isi de buluyor siginmadaki arkadaslar. Sizin niyetiniz olsun calismaya yeter

Aynen ben konuyu açınca mune abla anında banladi beni. Ama ban gidince ozelden bi baktım ki yardım eli uzatmak isteyen iki tane üye. Ve gerçekten de geldi yardımlar. Çünkü açık adres ve bilgi verdim. Telefon numarasına kadar. Sağolsunlar o kadin öyle dua etti ki.

Güzel insanlarla dolu burası. Ama açık yureklilikle konuşmak lazım. Yardıma ihtiyacın varsa bunun utanmasi gururu olmaz. Çocuğun için se eger burda hepimiz kadiniz dimi. Anlarız yani mucadelesini.

Biraz üslup hatası biraz da tavrı iste ofsayt.

Diyorum belkide gerçekten cok ihtiyacı var inanan yok iste.

Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum
Hamilesiniz nasil alacaksiniz kocaman koli gelirse? Aldiniz diyelim koye nasil tasiyacaksiniz?

E kim iki parça kıyafet gönderecek sana bir sürü yardım gelir peşpeşe? Kargodan alırım... hıh. Senin derdin belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…