Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum
Koyde yasiyorsan bu sayfaya nasil giriyosun. Maddi durumun iyi degilse telefonu pcyi interneti nerden buluyosun? Madem elinde bunlar var sat o zaman iki parca kiyafet alabilirsin. Insanlarin iyi niyetini kullana kullana gercekteb muhtac biri olunca "dolandirici mi acaba"diyerek yardim etmelerini engelliyosunuz. Gercek ihtiyac sahiplerinin gunahina giriyosunuz. Gercekten ihtiyacin olsaydi burda dilenmezdin. Gururun olurdu. Bilmem anlatabildim mi?

Istemiyorum niye anlamiyorsunuz ben koyde yasiyorum boyle agir seyler koye gelirse herkes tanidik fark edilir iki parca kiyafet diyorum cunku merkeze gittim mi agir degil kargodan alirim diyorum

kargo şubesinden aldiniz diyelim aileniz demeyeckmi bu nerden geldi ...2 parca kiyafet icinmi bu kadar ters yaziyorsunuz...bizim burda 50krs isteyen adam var bankaya para yatirirkem cekmisler adam deli numarasi yapiyor...niye inansinlar ki size

Kayniniz siz 2 aylık hamileyken altınlarınızi alıp gitmiş ,eşiniz sizi terketmiş,aileniz sizi bosattirmiyor ,siz su an 9 aylik hamilesiniz...bütün bunlar bir köy yeri için yeterince büyük olaylar zatenMune ile temasa geçin ,o konu sahibi gercekten madur desin hepimiz yardım ederiz

Ay kızlar boşa uğraşıyorsunuz ben diyeyim. Yardıma ihtiyacı olan bu kadar kıvırmaz, arabayı bulan insan iki parça kıyafeti de bulur. İnananlar da boşa inanmasın, gerçekten bu kadar acemi yalan söylenmez artık çok uzadı. Kapansa şu konu bir an önce.

Tamam bak anlat işte
Ağzından lafı zorla alıyoruz
Hangi şehrin köyü
Belki burdan birisi o merkez dediğin yerde yaşıyor olabilir ama sen anlatmazsan bilemeyiz

Arabami yok sanki
E koyde arabadan koliler posetlerle indiginizi gorseler gene laf eder insanlar. Ayni sey. Ha kargocu evinize getirmis ha siz almis getirmissiniz. Yuzlerce binlerce kargo gelir size buradan cunku. İki parca degil. Yani gerceksiniz eyvallah ama mantikli dusunun biraz. Tasima suyla degirmen nasil donecek? Bezdir mamadir biberondur ilactir nasil alacaksiniz? Bir isiniz olmali ki bebek dogunca bile akmasa da damlamali geliriniz. Onun icin soruyorum surekli ne olacak diye. Sizin gibi binlerce kadina yardim etmelerini sagladik biz dernek olarak.

Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol

He beyin bu kadar iste ozel araba diye anlamis

bunları nerden öğrendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…