Kizlar merhaba 6 haftalik hamileyim şuan tatildeniz ve eşimle bikac kere ilişkimiz oldu ama bebegimede bisey olcak diye korkuyorum siz hamileyken iliskiye girmismiydiniz
Kizlar merhaba 6 haftalik hamileyim şuan tatildeniz ve eşimle bikac kere ilişkimiz oldu ama bebegimede bisey olcak diye korkuyorum siz hamileyken iliskiye girmismiydiniz
Riskli bir durumunuz yoksa sıkıntı yaratmaz. Ama yine de ilk trimester da yani en azından 12 haftalık olana kadar ilişki pek tavsiye edilmez. Kanamanız yoksa sıkıntı da Yok. Daha önce düşüklerim olduğundan doktorum izin verdiği halde biz gebelik süresince ilişkiye girmeyi hiç düşünmedik.
Ya bizde mümkün olduğunca ayrı durmaya çalışıyoruz ama tatil falan oldu bikac kere doktorada haftaya gitcem benimde bi kimyasal gebeligim oldu 2 ay önce şuan için bi kanamam olmadı ama tedirgin oluyorum en iyisi uzak durmak sanirim
Bunu doktorunuza kesinlikle sorun derim. Herkesin durumu farklı. Benm dr kendini iyi hissttğn sürece ve kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Biz hiç ara vermedik.
Bende haftaya gidebilcem doktora o yüzden şuan soramiyorum ama gidince mutlaka sorucam kalp atışlarınida bi ihtimal duyabiliriz sanırım o zamana kadar ara vermek en mantıklısı doktora henuz hic gitmedigimden insan tedirgin oluyor