hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
ayy yerim ben onun resmini maşallah ...
kuzum daha doktorumuza görinemedik izine çıkmış gelsin görüncez başka doktorada gidemiom hangi doktora gittiysen onunla devam et diyomuş .. bnde kendi doktorum iyi olduğu için beklicem acil bi durumum olmazsa kuzum

Olmaz inşallah merak etme inşallah kalp atışonıda duyarsın hareketlerini de hissederiz kucagımızada alırızzz insallaahhhhh :)

Olmaz inşallah merak etme inşallah kalp atışonıda duyarsın hareketlerini de hissederiz kucagımızada alırızzz insallaahhhhh :)
inşllh kuzum .. biz bide hasta olduk teyzesi nezle olduk
. gribe çevircek die korkuom bide ağrılarım çok var

Ay geçmiş olsun bende korkuyorum hasta olcam diye ilaç falan hiç içme nolur nolmaz nane limon falan iç kıyamam size :)
ilaç bir aydır ağzıma sürmüom. ıhlamur falan içiorum her gece inşallah bakalım bide doktora gştsemde iyice kesinleşse bebiş dış gebelik yada boş gebelik olmasından korkuorum

ilaç bir aydır ağzıma sürmüom. ıhlamur falan içiorum her gece inşallah bakalım bide doktora gştsemde iyice kesinleşse bebiş dış gebelik yada boş gebelik olmasından korkuorum

İnşallah değildir ya düşünme öyle şeyler bende kalp atışını duyamıcam diye düşünüyodm diğer bebehimin kalbi durmuştu çok şükür pıt pıt atıyo simdi korkmuyorum allaha emanet benm bebeğim inşallah Rabbim bize bagıslıycak sende öyle düşün kötü şeyler getirmemeye çalış aklına ilk bebek mi senin de ?

inş . aminn ilk bebek evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…