- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
amin inşallahAminn canım inşallah hep beraber sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza
bak öğrendim minnağım gelio benimdeeeÇizgiyi gördüysen vardır merak etme :)
bak öğrendim minnağım gelio benimdeee
saol amin cnm bnm hesaplarıma göre 4+4Aayyyyy çok sevindimmm gözün aydın ben demiştim ama çizgi varsa bebi de vardır diye inşallah sağlıkla alırsın kucağınane kadarlık şuan peki
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.bak öğrendim minnağım gelio benimdeee
saol amin cnm bnm hesaplarıma göre 4+4
inşallah amin saol cnmmHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
ayy yerim ben onun resmini maşallah ...Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
ayy yerim ben onun resmini maşallah ...
kuzum daha doktorumuza görinemedik izine çıkmış gelsin görüncez başka doktorada gidemiom hangi doktora gittiysen onunla devam et diyomuş .. bnde kendi doktorum iyi olduğu için beklicem acil bi durumum olmazsa kuzum
inşllh kuzum .. biz bide hasta olduk teyzesi nezle oldukOlmaz inşallah merak etme inşallah kalp atışonıda duyarsın hareketlerini de hissederiz kucagımızada alırızzz insallaahhhhh :)
inşllh kuzum .. biz bide hasta olduk teyzesi nezle olduk
. gribe çevircek die korkuom bide ağrılarım çok var
ilaç bir aydır ağzıma sürmüom. ıhlamur falan içiorum her gece inşallah bakalım bide doktora gştsemde iyice kesinleşse bebiş dış gebelik yada boş gebelik olmasından korkuorumAy geçmiş olsun bende korkuyorum hasta olcam diye ilaç falan hiç içme nolur nolmaz nane limon falan iç kıyamam size :)
ilaç bir aydır ağzıma sürmüom. ıhlamur falan içiorum her gece inşallah bakalım bide doktora gştsemde iyice kesinleşse bebiş dış gebelik yada boş gebelik olmasından korkuorum
inş . aminn ilk bebek evetİnşallah değildir ya düşünme öyle şeyler bende kalp atışını duyamıcam diye düşünüyodm diğer bebehimin kalbi durmuştu çok şükür pıt pıt atıyo simdi korkmuyorum allaha emanet benm bebeğim inşallah Rabbim bize bagıslıycak sende öyle düşün kötü şeyler getirmemeye çalış aklına ilk bebek mi senin de ?
inş . aminn ilk bebek evet
Merhaba hanımlar bende haziran annesiyim
İnşallah canım 3cü evladım olacak ..Ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
İnşallah canım 3cü evladım olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?