- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
anladım cnm..ben de daha ultrason için gitmedim dra..insallah mutlulugumuz tamamlanır..iyi gelişmeleri buradan paylaşırız :)hamile olduğum kesin deilki hamilelik tsstimi bekliorum cnm ztn hemndr günlük yapmam ultrasonda görünene kadar
ben de en son 1 eylülde regl oldum senle yakınız sanırım cnm Dr bana 13 ekimde kese için gel dedi ben 17 ekimde gideceğim kalp atışı görürüz bebeği görürüz az daha sabredeyim diyorum ikinci bebis olunca daha rahatım sanırım :) Allah tamamına erdirsin inşallah mutlulugumuzu :) az daha sabretcez...beta hcg yaptırdım doktor daha cok küçük dedi ultrasonda. 3hafta sonra gel dedidi. bu sure zarfinda beta hcg olctureyim mi dedim gerek yok dedi.Kafam karisti niye olcturmemi istemedi acaba
Kan testi mi yaptın idrar mi cnmGebelik testi yaptim pozitif.daha doktora gitmedim.adet tarihine gore 4+4 gorunuyor.once dusugum olmustu.riskli bir durumum olabilir tekrar.dıs gebelik falan olabilirmi sol tarafimda ara ara giren ince bir sızı var.bu konuda bilgisi olan var mı?
#satwa sen kaç haftalık hamişsin suandaanladım cnm..ben de daha ultrason için gitmedim dra..insallah mutlulugumuz tamamlanır..iyi gelişmeleri buradan paylaşırız :)
ben de en son 1 eylülde regl oldum senle yakınız sanırım cnm Dr bana 13 ekimde kese için gel dedi ben 17 ekimde gideceğim kalp atışı görürüz bebeği görürüz az daha sabredeyim diyorum ikinci bebis olunca daha rahatım sanırım :) Allah tamamına erdirsin inşallah mutlulugumuzu :) az daha sabretcez...
Kan testi mi yaptın idrar mi cnm
iui düşün iyi olsun bebeğini de strese sokma ilk günler çok hassas etkilenebiliyorlar..sakin ol..benim de ilk bebeğimde de şu anki bebegimde de ağrılarım oldu / oluyor hatta ilk gebeliğimde daha çoktu bagiriyordum bile acıdan ınan..Dr kontrolünu bekle.. bana progestan vermişlerdi hem ağrım hem az lekelenmem var diye ..drun güven..sakin ol cnm..5 haftanın içindeyken kese görünür insallah..dra git..
inşallah cnmanladım cnm..ben de daha ultrason için gitmedim dra..insallah mutlulugumuz tamamlanır..iyi gelişmeleri buradan paylaşırız :)
canım aramızda 1 hafta var senle senin tahmini doğum tarihi 1 haziran benimki 8 haziran.ama sezeryan olacağım için Mayıs'ın son 2 haftası gibi alırlar bebis belki ikizler değil boğa burcu olur :) ilk bebis sezaryen olunca 2.yi de genelde öyle alıyorlar 17 ekimde 6+4 oluyor benim ama ultrasonda bebekler farklı çıkabiliyorlar belki daha geri ya da ileri cikabilir ultrasonda haftasi bu gec dollenme ihtimalinden dolayi sanirim yani hamilelik takvimini baz almak lazim drlar öyle yapıyor hep bakılan şey son regl tarihine göre ayarlanan tahmini doğum tarihi#satwa sen kaç haftalık hamişsin suanda
canım aramızda 1 hafta var senle senin tahmini doğum tarihi 1 haziran benimki 8 haziran.ama sezeryan olacağım için Mayıs'ın son 2 haftası gibi alırlar bebis belki ikizler değil boğa burcu olur :) ilk bebis sezaryen olunca 2.yi de genelde öyle alıyorlar 17 ekimde 6+4 oluyor benim ama ultrasonda bebekler farklı çıkabiliyorlar belki daha geri ya da ileri cikabilir ultrasonda haftasi bu gec dollenme ihtimalinden dolayi sanirim yani hamilelik takvimini baz almak lazim drlar öyle yapıyor hep bakılan şey son regl tarihine göre ayarlanan tahmini doğum tarihi
ilk 3 ay eksili acili zararli degilmisKızlar bişey sorucam acılı şalgam suyu ve çiğ köfte bebeğe zararlı mı ya dayanamafım yedim şalgam suyu 1 lt btrdim offf
ilk 3 ay eksili acili zararli degilmis
ilk uc aydan sonra tuzlu eksi tatlidan uzak kalin diyor doktor. gereksiz kilo alimi yaptigi ve vucudu sisirdigi icin sanirim tatlim. cig kofte zaten bulgur, cig etten olmadigi surece sorun yokİnşallah ya çok pişman oldum bende içince peki 3 aydan sonra ne zararı varmış biliyor musunuz
ilk uc aydan sonra tuzlu eksi tatlidan uzak kalin diyor doktor. gereksiz kilo alimi yaptigi ve vucudu sisirdigi icin sanirim tatlim. cig kofte zaten bulgur, cig etten olmadigi surece sorun yok
evet gitmedim sağlık ocağında kan testi yaptırdım 1 hafta önce beta hcg 491.3 tü o kadarAnladım hiç gitmedin mi peki hastaneye
benim bulantılar 7.haftada başladı cnm bazi gebelik lerde hiç bulantı olmayabilir kasık ağrım benim de var e normal bebek yerleşmeye çalışıyor diyorum kendime:)Idrarda gebelik çıktı.yalniz bugun hic midem bulanmadi bir aksilikmi var diye düsünmeden edemiyorum.kasık agrim devam ediyor.uyuşma seklide.hic hamileymisim gb hissetmiyorum.doktora gidecegim yarin bakalim ne diyecek
canım ne güzel !!aşeriyor olmalısın :) ben de acı biber turşusu yiyorum kaç gündür hatta şimdi yine ağzım sulandı:) stres yapma ben de zararı olduğunu düşünmüyorum alkol sigara değil ki..Tabii ki kararında yemeli :)Kızlar bişey sorucam acılı şalgam suyu ve çiğ köfte bebeğe zararlı mı ya dayanamafım yedim şalgam suyu 1 lt btrdim offf
canım ne güzel !!aşeriyor olmalısın :) ben de acı biber turşusu yiyorum kaç gündür hatta şimdi yine ağzım sulandı:) stres yapma ben de zararı olduğunu düşünmüyorum alkol sigara değil ki..Tabii ki kararında yemeli :)
allah sıhatle kucağına almayı nasip etsinKızlar Merhaba hepinize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyorum. Bende kısmetse haziran annesi olacağım. Bugün Dr.Randevum vardı çok şükür keseyi gördük 10.gün sonra kalp atımını duymak için gideceğim. Çok mutluyum .
evet gitmedim sağlık ocağında kan testi yaptırdım 1 hafta önce beta hcg 491.3 tü o kadar
Aminn canım inşallah hep beraber sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımızaallah sıhatle kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?