hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

7 - 12 . haftalarda bulantı olur demişti bana Dr ilk gebeliğimde her kadında olmuyor tabii

doktor bana sadece folik aside devem et dedi başka ilaç falan vermedi siz neler kullanıyrsnz hanmlar

ilk gebeliğimde 1 yıl öncesinden baslamistim biliyorum cnm faydalarını ..ilki biraz bekletmisti bizi . bu bebis sürpriz oldu biraz bize :) ben de başlarım yakinda :) progestani kanamam ve ağrım var diye vermişti ilk gebelikte Dr 20 gün kullandim

Bnm ilkim oldugu icin artik kulaktan dolma bilgiler var sadece bende :). Kanamam yok benim ama yinede progestani verdi bana doktor

Ayni korku bende de var canim. Bu persembe kalp atislarini dinlemeye gitcez insallah duyariz. Allah herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin. Benimde ilk bebisim olcak ve ilk hamileligim
bnmde ilk kuzum inşllah alırız sağ sağlim kucağımızaa

Kızlar bende Alanya dan bana sadece vitamin verdi Dr. Başkasına gerek yok şimdilik dedi. Benim ikinci hamileliğim 8 yaşında bir oğlum var. Ama inanın ilk hamileliğim kadar heyecanlı ve paniğim.

evet cnm aşılama ile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…