- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
iştahsızlık ve ilk uyandığımda bulantı var yakinda başlar benim bunlar hep habercibenim mide bulantıları başlamadı sizinkiler ne durumda kızlarr
Bende istanbuldan :))Hira34 sen istanbul mu bursa mi
ben daha dra gitmedim cmt gideceğim :) muhtemelen bana da folik asit başlatırdoktor bana sadece folik aside devem et dedi başka ilaç falan vermedi siz neler kullanıyrsnz hanmlar
Bende folio kullaniyorum ve doktor ek olarak progestan verdi bana. Sizede verdimi??doktor bana sadece folik aside devem et dedi başka ilaç falan vermedi siz neler kullanıyrsnz hanmlar
Cnm folik asite hamilelikten uc ay once baslamaliydin aslinda. Bende iki ay oncesinden baslamistimben daha dra gitmedim cmt gideceğim :) muhtemelen bana da folik asit başlatır
Bnm ilkim oldugu icin artik kulaktan dolma bilgiler var sadece bende :). Kanamam yok benim ama yinede progestani verdi bana doktorilk gebeliğimde 1 yıl öncesinden baslamistim biliyorum cnm faydalarını ..ilki biraz bekletmisti bizi . bu bebis sürpriz oldu biraz bize :) ben de başlarım yakinda :) progestani kanamam ve ağrım var diye vermişti ilk gebelikte Dr 20 gün kullandim
bnmde ilk kuzum inşllah alırız sağ sağlim kucağımızaaAyni korku bende de var canim. Bu persembe kalp atislarini dinlemeye gitcez insallah duyariz. Allah herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin. Benimde ilk bebisim olcak ve ilk hamileligim
saolasın allah razı olsun darsı tüm isteynlerin başına cnm bnmaleyküm selam canım bebisin de hayırlı olsun gebelik takvimin de :)
evet cnm aşılama ile oldu.canım geçmiş olsun korkma gebeliği boyunca kanaması olan ve sapasağlam bebisler doğuranlar var .doktor kontrolünde Allahin izniyle bsi olmayacak
beklemek nası zordur bilirim ilk gebeliğimde kanamam olunca drum kan testini yenile demişti zor bi bekleyişti..Sabret ve dua et cnm
cnm doktorlar tarafından şüphelenilen bi durum olabilir mi acaba .tüp bebek ya da aşılama yolu ile mi oldu
hmmm anladım yani beta yükselmezse dış gebelik mi var demek oluyo?Dis gebelik icin
cnm gebelikte ıhlamur adaçayı içmeyin diolar diye biliorum.ilaç bir aydır ağzıma sürmüom. ıhlamur falan içiorum her gece inşallah bakalım bide doktora gştsemde iyice kesinleşse bebiş dış gebelik yada boş gebelik olmasından korkuorum
cnm benim bildiğimde ıhlamur içilir ama çok sınırlı sayıda. ama adaçayı kessinlikle içilmez diye biliyorummcnm gebelikte ıhlamur adaçayı içmeyin diolar diye biliorum.
ıhlamura bişi denmioda adaçayı evet adet söktürücü olur kendisi :)cnm gebelikte ıhlamur adaçayı içmeyin diolar diye biliorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?