- 12 Ekim 2015
- 40
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Ben yarın kontrole gideceğim bakalım nediyecek bende 5 haftalık hamileyimbende 5 haftalık hamileyim bir hafta sonra kalp atışlaarını dinlemeye gideceğim
Ayni korku bende de var canim. Bu persembe kalp atislarini dinlemeye gitcez insallah duyariz. Allah herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin. Benimde ilk bebisim olcak ve ilk hamileligimilaç bir aydır ağzıma sürmüom. ıhlamur falan içiorum her gece inşallah bakalım bide doktora gştsemde iyice kesinleşse bebiş dış gebelik yada boş gebelik olmasından korkuorum
Canım bana mı yazdın? Bana yazdıysan 5 haftalık mış :)amin canım benimde ilk bebeğim ve çok heyecenlıyım seninki kaç haftalık
Hiç korkmayın allahın izniyle sağ salım bebişinizi alırsınız kucağınızaAyni korku bende de var canim. Bu persembe kalp atislarini dinlemeye gitcez insallah duyariz. Allah herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin. Benimde ilk bebisim olcak ve ilk hamileligim
Amin canım ilk kontrole gittinmihayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inş
Amin insallah cnm. Bu benim ilk ya biraz panik yapiyorum aklima kotu seyler geliyo bazen. Ama hersey AllahtanHiç korkmayın allahın izniyle sağ salım bebişinizi alırsınız kucağınıza
Yok yok hiç korkmayın bu benim 3 cü evladım olacak allahın izniyle ilki normal ikincisi sezeryan buda öyle olacak allah büyük dert etmeyin benim ikinci oğlum 9 aylık aralarında 1.5 yaş olacakAmin insallah cnm. Bu benim ilk ya biraz panik yapiyorum aklima kotu seyler geliyo bazen. Ama hersey Allahtan
BurdaaaaKizlar nerdensiniz bu arada haziran annişleri :)
cnm hayırlı olsun ben de kalp atislarini bekliyorum sabırlaKızlar Merhaba hepinize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyorum. Bende kısmetse haziran annesi olacağım. Bugün Dr.Randevum vardı çok şükür keseyi gördük 10.gün sonra kalp atımını duymak için gideceğim. Çok mutluyum .
aleyküm selam canım bebisin de hayırlı olsun gebelik takvimin de :)SELAM...
Aynen cnm ..insallah beklediğimiz gibi olur..2 gündür sağ kasıkta ağrı var.hatta şimdi uzaniyorum.ilk bebeğimde de aynen böyle olmuştu..Ben meraktan duramazdım valla ama sende gitsen kese falan görülür ama galiba sen gidince hem kalp atışı hem bebiş görmek için bekliyosun :)
parol dışında bsi alma cmm onu da dra sor yineinşllh kuzum .. biz bide hasta olduk teyzesi nezle olduk
. gribe çevircek die korkuom bide ağrılarım çok var
hayırlı olsun sana da canim :)Merhaba hanımlar bende haziran annesiyim
hayırlı olsun cnm ..herkesin derdi heyecanı kalp atışları :) Rabbim yardimcimız olsun..sabır versin insallahbende 5 haftalık hamileyim bir hafta sonra kalp atışlaarını dinlemeye gideceğim
Allah yardımcımız olsun hanımlarcnm hayırlı olsun ben de kalp atislarini bekliyorum sabırla
aleyküm selam canım bebisin de hayırlı olsun gebelik takvimin de :)
Aynen cnm ..insallah beklediğimiz gibi olur..2 gündür sağ kasıkta ağrı var.hatta şimdi uzaniyorum.ilk bebeğimde de aynen böyle olmuştu..
parol dışında bsi alma cmm onu da dra sor yine
hayırlı olsun sana da canim :)
hayırlı olsun cnm ..herkesin derdi heyecanı kalp atışları :) Rabbim yardimcimız olsun..sabır versin insallah
Kizlar nerdensiniz bu arada haziran annişleri :)[/QUOTE
bursa :)
Bendede yok valla herşey pskolojik içinizi rahat tutunbenim mide bulantıları başlamadı sizinkiler ne durumda kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?