hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

ilaç bir aydır ağzıma sürmüom. ıhlamur falan içiorum her gece inşallah bakalım bide doktora gştsemde iyice kesinleşse bebiş dış gebelik yada boş gebelik olmasından korkuorum
Ayni korku bende de var canim. Bu persembe kalp atislarini dinlemeye gitcez insallah duyariz. Allah herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin. Benimde ilk bebisim olcak ve ilk hamileligim

Ayni korku bende de var canim. Bu persembe kalp atislarini dinlemeye gitcez insallah duyariz. Allah herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin. Benimde ilk bebisim olcak ve ilk hamileligim
Hiç korkmayın allahın izniyle sağ salım bebişinizi alırsınız kucağınıza

Amin insallah cnm. Bu benim ilk ya biraz panik yapiyorum aklima kotu seyler geliyo bazen. Ama hersey Allahtan
Yok yok hiç korkmayın bu benim 3 cü evladım olacak allahın izniyle ilki normal ikincisi sezeryan buda öyle olacak allah büyük dert etmeyin benim ikinci oğlum 9 aylık aralarında 1.5 yaş olacak

cnm hayırlı olsun ben de kalp atislarini bekliyorum sabırla

aleyküm selam canım bebisin de hayırlı olsun gebelik takvimin de :)
Ben meraktan duramazdım valla ama sende gitsen kese falan görülür ama galiba sen gidince hem kalp atışı hem bebiş görmek için bekliyosun :)
Aynen cnm ..insallah beklediğimiz gibi olur..2 gündür sağ kasıkta ağrı var.hatta şimdi uzaniyorum.ilk bebeğimde de aynen böyle olmuştu..
inşllh kuzum .. biz bide hasta olduk teyzesi nezle olduk
. gribe çevircek die korkuom bide ağrılarım çok var
parol dışında bsi alma cmm onu da dra sor yine
Merhaba hanımlar bende haziran annesiyim
hayırlı olsun sana da canim :)
bende 5 haftalık hamileyim bir hafta sonra kalp atışlaarını dinlemeye gideceğim
hayırlı olsun cnm ..herkesin derdi heyecanı kalp atışları :) Rabbim yardimcimız olsun..sabır versin insallah

Allah yardımcımız olsun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…