hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Kan sulandırıcı iğneden dolayı olmuş damla damla ara sıra olurmuş korkulxak bişey yok dedi doktor kalbide pıt pıt atıyodu yavrumun :)
oy kıyamam ona yesinler kalp atışınıda inşşallah kucağına aldığında ilk gülümsemesinide görürsün inşllahhhh

İnşallah kocaman büyüüüükkk bir değerle karşılaşırsın :)
gebelik testimi bekliorum işte bakalım kısmet 4gün önceki testimde pembe çizgimi gördüm miratech denen testte dün sağlık ocağında kadın yapılan teste negatif dedi kan testimi bekliorum bitek umudum ona kaldı

Çizgiyi gördüysen vardır merak etme :)

Gece biraz kanama gibi leke geldi bizde korktuk hastaneye gittik özele doktor birden bi açtı kalp atış sesini allahım öyle gzel bir ses yok :) çöl sükut bebeğim iyimiş

Bence sende git seninde oluşmuştur kalbi merak etme :)

Kan sulandırıcı iğneden dolayı olmuş damla damla ara sıra olurmuş korkulxak bişey yok dedi doktor kalbide pıt pıt atıyodu yavrumun :)
canım geçmiş olsun korkma gebeliği boyunca kanaması olan ve sapasağlam bebisler doğuranlar var .doktor kontrolünde Allahin izniyle bsi olmayacak
amin inş bn kan testimi bekliorum pazrtesi çıkçak
beklemek nası zordur bilirim ilk gebeliğimde kanamam olunca drum kan testini yenile demişti zor bi bekleyişti..Sabret ve dua et cnm
bugünkü betamız 990 geldi pazartesi bidaha bakıcaklar size de günaşırı beta baktır dediler miii?
cnm doktorlar tarafından şüphelenilen bi durum olabilir mi acaba .tüp bebek ya da aşılama yolu ile mi oldu

cnm Allah yardimcin olsun ..Bu arada neden hamilelik günlüğün yok senin ?
hamile olduğum kesin deilki hamilelik tsstimi bekliorum cnm ztn hemndr günlük yapmam ultrasonda görünene kadar

beta hcg yaptırdım doktor daha cok küçük dedi ultrasonda. 3hafta sonra gel dedidi. bu sure zarfinda beta hcg olctureyim mi dedim gerek yok dedi.Kafam karisti niye olcturmemi istemedi acaba

Gebelik testi yaptim pozitif.daha doktora gitmedim.adet tarihine gore 4+4 gorunuyor.once dusugum olmustu.riskli bir durumum olabilir tekrar.dıs gebelik falan olabilirmi sol tarafimda ara ara giren ince bir sızı var.bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…