- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Neden kanama oldu canm
oy kıyamam ona yesinler kalp atışınıda inşşallah kucağına aldığında ilk gülümsemesinide görürsün inşllahhhh
Kan sulandırıcı iğneden dolayı olmuş damla damla ara sıra olurmuş korkulxak bişey yok dedi doktor kalbide pıt pıt atıyodu yavrumun :)
oy kıyamam ona yesinler kalp atışınıda inşşallah kucağına aldığında ilk gülümsemesinide görürsün inşllahhhh
amin inş bn kan testimi bekliorum pazrtesi çıkçakAmiiinnn inşaallah ya isteyen herkes için geçerli :)
amin inş bn kan testimi bekliorum pazrtesi çıkçak
gebelik testimi bekliorum işte bakalım kısmet 4gün önceki testimde pembe çizgimi gördüm miratech denen testte dün sağlık ocağında kadın yapılan teste negatif dedi kan testimi bekliorum bitek umudum ona kaldıİnşallah kocaman büyüüüükkk bir değerle karşılaşırsın :)
gebelik testimi bekliorum işte bakalım kısmet 4gün önceki testimde pembe çizgimi gördüm miratech denen testte dün sağlık ocağında kadın yapılan teste negatif dedi kan testimi bekliorum bitek umudum ona kaldı
inşallahÇizgiyi gördüysen vardır merak etme :)
inşallah
tamam cnm veririmHaber ver mutlaka pazartesi
Iki gunde bir canmm faha once lac cikmistibugünkü betamız 990 geldi pazartesi bidaha bakıcaklar size de günaşırı beta baktır dediler miii?
perşembe 425 gelmişti ondan önce de salı 213 gelmişti, önümüzdeki pazartesi tekrar bakıcaklarmış. anlamadım neden bu kdar sık bakıolar.Iki gunde bir canmm faha once lac cikmisti
Dis gebelik icinperşembe 425 gelmişti ondan önce de salı 213 gelmişti, önümüzdeki pazartesi tekrar bakıcaklarmış. anlamadım neden bu kdar sık bakıolar.
Gece biraz kanama gibi leke geldi bizde korktuk hastaneye gittik özele doktor birden bi açtı kalp atış sesini allahım öyle gzel bir ses yok :) çöl sükut bebeğim iyimiş
Bence sende git seninde oluşmuştur kalbi merak etme :)
canım geçmiş olsun korkma gebeliği boyunca kanaması olan ve sapasağlam bebisler doğuranlar var .doktor kontrolünde Allahin izniyle bsi olmayacak
Kan sulandırıcı iğneden dolayı olmuş damla damla ara sıra olurmuş korkulxak bişey yok dedi doktor kalbide pıt pıt atıyodu yavrumun :)
beklemek nası zordur bilirim ilk gebeliğimde kanamam olunca drum kan testini yenile demişti zor bi bekleyişti..Sabret ve dua et cnmamin inş bn kan testimi bekliorum pazrtesi çıkçak
cnm doktorlar tarafından şüphelenilen bi durum olabilir mi acaba .tüp bebek ya da aşılama yolu ile mi oldubugünkü betamız 990 geldi pazartesi bidaha bakıcaklar size de günaşırı beta baktır dediler miii?
üzüldüm cnm.. evet zor ama allah sabrınıda verio..beklemek nası zordur bilirim ilk gebeliğimde kanamam olunca drum kan testini yenile demişti zor bi bekleyişti..Sabret ve dua et cnm
cnm Allah yardimcin olsun ..Bu arada neden hamilelik günlüğün yok senin ?üzüldüm cnm.. evet zor ama allah sabrınıda verio..
hamile olduğum kesin deilki hamilelik tsstimi bekliorum cnm ztn hemndr günlük yapmam ultrasonda görünene kadarcnm Allah yardimcin olsun ..Bu arada neden hamilelik günlüğün yok senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?