hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Kızlar bende Alanya dan bana sadece vitamin verdi Dr. Başkasına gerek yok şimdilik dedi. Benim ikinci hamileliğim 8 yaşında bir oğlum var. Ama inanın ilk hamileliğim kadar heyecanlı ve paniğim.
canım ben de mutluyum çok seninkilerin arası epey varmış biz napcaz bakalım iki küçük bebisle :) kızım 17 aylık benim :) Rabbim yardimci olur inanıyorum O rızkıni da yardımını da verir..

evet cnm aşılama ile oldu.
anladım cnm benim de ilk bebis aşılamaya gidiyordu nerdeyse ama ilaç iğne yumurta takibi fln.. o süreçlerden geçtik olmuştu..tüplerimde tıkanıklık var mı diye film cekilecekti aşılama öncesi hatta..Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar versin sağlıklı ve hayırlı hepimize inşallah..

Evet canım baya var araları ama oğlum çok istedi kardeş Rabbim yardımcı olur elbet şimdi bu kadar beklediğim e pişman oldum ama bunda da vardır bir hayır.

amin cnm inşallah. bana yumurtlama tedavisi ile aşılama yapıldı hemen başka hiçbişey denemediler tedavi anlamında. 5 aylık evliyim zaten 3 ay kendiniz deneyin dedi olmayınca direk aşılama yaptılar. şükürler olsun tuttu hemen :)

Arkadaslar 4+ 4 hamileyim.daha dr a gitmedim.bugün bir hamilelik testi daha yaptım.cizgi nin rengi azalmisti.mide bulantim ve halszligimde azaldı sizce neden

Arkadaslar 4+ 4 hamileyim.daha dr a gitmedim.bugün bir hamilelik testi daha yaptım.cizgi nin rengi azalmisti.mide bulantim ve halszligimde azaldı sizce neden
cnm az daha sabret şu an 5.haftanın içindesin eğer 2 -3 gün daha sabredebilirsen muhtemelen kese daha net görünecek bırak idrar testi yapmayı direkt kan testine ve Dr a ultrasona git bence
Evet canım baya var araları ama oğlum çok istedi kardeş Rabbim yardımcı olur elbet şimdi bu kadar beklediğim e pişman oldum ama bunda da vardır bir hayır.
neden pişman oluyorsun ne güzel oğlun destek olacak bezini biberonunu taşıyacak kardeşinin yardimcin hazir her işte vardır bir hayır ..
ne kadar az beklemisler 1 yıl bekleniyor normal yoldan gebe kalınır mi diye genelde özelde mi yaptirdin yaş sebebiyle mi beklemediler yaşın kaç cnm

neden pişman oluyorsun ne güzel oğlun destek olacak bezini biberonunu taşıyacak kardeşinin yardimcin hazir her işte vardır bir hayır ..

Canım yanlış anlamış sın ben bebeğim için pişman değilim. Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder. Ben sadece bu kadar ara verdim ve bekledim diye pişmanlık duyuyorum keşke birkaç yıl önce yapsaydım diye .Ama bundada vardır tabiyki bir hayır. Hiç bebişim için pişman olurmuyum şu 8 ay nasıl geçer bilmiyorum çok heyecanlı yım.

Hayır hayır ben senin ne dediğini anladım canim oğlunla aralarında yaş farkı olmasi iyi bir şey bir yandan bak oglun ne kadar büyük olcak minik meleginden ona abilik yapacak biberon bez taşıyacak sana yardimci olacak bu yaş farkı belki de senin islerini yükünü azaltacak demek istedim :) güzel cümle kuramadim belki ben kendimi anlatamadım demek

Merhaba arkadaßlar.cevaplarınız icin tesekkürler.haftaya carsambaya doktora randevu aldim 5+5 olacak son adet tarihime gore.kalp atisi vajinal ultrasonlamı bakılır?

7 . Haftadayim Minnak bebegimin kalp atislarini duydum gup gup gup cok hizli atiyordu yawru fasulyem cok sukur Allahim doktorum simdilik bi sikinti yok dedi 1 gun ilerden gidiyormus bide Sag salim kucagma alirim insallah

ben bir buçuk yıl önce pkos ameliyat oldum 26 yaşındayım. ameliyatımı yapan hocam beklemek istemedi. özelde yaptırmadım canım üniversite hastanesinde yaptırdım.

Merhaba arkadaßlar.cevaplarınız icin tesekkürler.haftaya carsambaya doktora randevu aldim 5+5 olacak son adet tarihime gore.kalp atisi vajinal ultrasonlamı bakılır?
Hayır cnm benim Dr 5 haftalikken karindan gördü bazı drlar göremeyince vajinal denemek istiyorlar doğru ama genelde gerek görmüyorlar
7 . Haftadayim Minnak bebegimin kalp atislarini duydum gup gup gup cok hizli atiyordu yawru fasulyem cok sukur Allahim doktorum simdilik bi sikinti yok dedi 1 gun ilerden gidiyormus bide Sag salim kucagma alirim insallah
hayırlı olsun cnm sen de hamilelik günlüğü oluştursana son regl tarihin ne
ben bir buçuk yıl önce pkos ameliyat oldum 26 yaşındayım. ameliyatımı yapan hocam beklemek istemedi. özelde yaptırmadım canım üniversite hastanesinde yaptırdım.
anladım cnm büyük geçmiş olsun inşallah çektigin çekeceğin son sıkıntı olmuştur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Saol canim benim o hamilelik gunlugu nedir en son adet tarihim 24 agustos

Saol canim benim o hamilelik gunlugu nedir en son adet tarihim 24 agustos
hani mesela benim yazdığım yazıların altında bebegimle ilgili yazılar çıkıyor ya işte o. bak nasıl yapacağını site yönetimi söyle açıklamış
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündekiBebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yılformatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunanwww.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplamasayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

3 eylül benimde son adetim.
Dün doktora gittiğimde 6 haftalık bir kese gördük ve içinde minicik bir embriyo.
Kalp atışı için 1 hafta sonra duyulacagini söyledi.
Yalnız bir sıkıntı var.
Kese şekli böyle sönmüş balon , armut gibi bi şekilde.
Kesenin biraz yanında az bi kanama noktası Var dedi.
Dışarıya herhangi bir akıntı kanama vs olmadı.
Ama bu bir düşük tehditi deyip progestan verdi 100 luk her gece 1 tane fitil olarak kullanıyorum.
Sürekli yat demedi.
Sadece ağır iş yapma yorulma dedi.
Merak ediyorum başına böyle birşey gelen duyan eden var mı

Bence whatsapp grubu kuralim hamile anneler olarak bende haziran annesi olucam Allahin izniyle . Konusuruz herseyi bilgi alisverisi olur bence herkes konusacak birilerini ariyordur benim gibi mutlaka :) ozelden numaralarinizi atarsaniz grubu kuralim

Kuruldu mu böyle bir grup.
Varsa bende katilirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…