- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Merhaba. Benim sat 2 eylül doktora gittim ben de iki gün önce kese büyümüş betahacg 10000lerde. Ama embriyo için bir şey demedi ben de kötü bi şey duymamak için sorasım gelmedi altında kanama alanı varmış 10 rapor verdi progestan 3.1 kullanıyorum. Fitil daha mı etkili acaba. 21 ine doğru tekrar gidicem bakalım ama karsrsızım başka bir doktora gitsem mi. Yatak istirahati ilişki yasağı dedi. Ben ağrılarım için gitmiştim. Benimde dışarıda kanamam yok. Kese kac mm idi acaba.3 eylül benimde son adetim.
Dün doktora gittiğimde 6 haftalık bir kese gördük ve içinde minicik bir embriyo.
Kalp atışı için 1 hafta sonra duyulacagini söyledi.
Yalnız bir sıkıntı var.
Kese şekli böyle sönmüş balon , armut gibi bi şekilde.
Kesenin biraz yanında az bi kanama noktası Var dedi.
Dışarıya herhangi bir akıntı kanama vs olmadı.
Ama bu bir düşük tehditi deyip progestan verdi 100 luk her gece 1 tane fitil olarak kullanıyorum.
Sürekli yat demedi.
Sadece ağır iş yapma yorulma dedi.
Merak ediyorum başına böyle birşey gelen duyan eden var mı
Ben de katılabilirimmKuruldu mu böyle bir grup.
Varsa bende katilirimmm
Kese 14 mm di sanırım.Merhaba. Benim sat 2 eylül doktora gittim ben de iki gün önce kese büyümüş betahacg 10000lerde. Ama embriyo için bir şey demedi ben de kötü bi şey duymamak için sorasım gelmedi altında kanama alanı varmış 10 rapor verdi progestan 3.1 kullanıyorum. Fitil daha mı etkili acaba. 21 ine doğru tekrar gidicem bakalım ama karsrsızım başka bir doktora gitsem mi. Yatak istirahati ilişki yasağı dedi. Ben ağrılarım için gitmiştim. Benimde dışarıda kanamam yok. Kese kac mm idi acaba.
Teşekkür ederim makinesi iyi değildi ben de daha önceden duymuştum bunu. Direk kanama alanı duyunca şok oldum hareketlilik var diyo ben de bi gelişim olmuş sanıyorum meğer onu demeye çalışıyormuş daha çok küçük dedi. Bana yatak istirahati dedi kalkma dedi benim işim normalde ağır bir iş bir günde yordum kendimi nöbet tuttum şu an iyiyim açıkcası kasıklarımda bi baskı hissediyorum ağrı kalmadı. Ama kanamanın olmaması iyiye işaret canım en azından. Tez zamanda iyi haberleri alırız inşallah. Ama ben bu sorunu yaşayan bir çok kişiyle konuştum herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar.Kese 14 mm di sanırım.
Embriyo çok çok minikti ve makine oldukça.iyiydi.
Belki de devlet hastanesine gitsem göremezdi o embriyoyuda.
Bana da aynen o.kanama dan bahsetti. Ve 24 une kalp.atışı için çağırdı.dediği
Kanama kafamı karıştıran şu an. Herhangi bir ağrım da yok yorulmadikca.
İlişki yasağı ve de yorulma ağır iş yapma dedi sadece. Başka bir doktora gitmeli misin bilemedim.
Ama oluşumu görmek için sadece ultrason gelişmiş bir yere gidebilirsin sanırım.
Kaç yüz konuya yazdım kimbilir kimseden de yanıt almamıştım.Teşekkür ederim makinesi iyi değildi ben de daha önceden duymuştum bunu. Direk kanama alanı duyunca şok oldum hareketlilik var diyo ben de bi gelişim olmuş sanıyorum meğer onu demeye çalışıyormuş daha çok küçük dedi. Bana yatak istirahati dedi kalkma dedi benim işim normalde ağır bir iş bir günde yordum kendimi nöbet tuttum şu an iyiyim açıkcası kasıklarımda bi baskı hissediyorum ağrı kalmadı. Ama kanamanın olmaması iyiye işaret canım en azından. Tez zamanda iyi haberleri alırız inşallah. Ama ben bu sorunu yaşayan bir çok kişiyle konuştum herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar.
Canım normalde 21 inde semişti bana ama şimdi rapor alınca 10 gün sonra gel desi bakıcam ben de tekrar arama kısımına yazınca kk da ben de öyle gördüm. İnşallah. Kanamamız yok çok şükür. Seninde benden kalır yanın yok çok yorulmuşun. Zaten tansiyon düşük oluyor kafan dağınık oluyor. Yat dinlen çocuğuna bakanilecek kimsen var mı. Biz önlemini alalım takdir allahtan.Kaç yüz konuya yazdım kimbilir kimseden de yanıt almamıştım.
Bende bir kaç gün hatta şöyle söyliyim. Bayramda başlayan misafir yoğunluğum yeni yeni geçti ve ben ciddi anlamda yorgunum.
Sanırım yorgunluk yaptı.
Cumartesi günü de sağlam bi temizlik yaptımbu ikinci hamileliğim.
3.5 yaşında bir kızım var. Ona hamileligimde hem çalışır hem eve koşar dım zerre sıkıntı yaşamadım. Bu da öyle olacak sandım sanırım
İnşallah sorunsuz haberler alırız bidahaki sefere.
Ne zaman bidahaki kontrolün.
Fitil iyimi diye sormussun yazayim aklinda kalmasin. Ilac zaten hem fitil olarak hem ağızdan alinabiliyormus. Cok yan etkisi olursa ayni ilaci fitil olarak al dedi doktorum banaTeşekkür ederim makinesi iyi değildi ben de daha önceden duymuştum bunu. Direk kanama alanı duyunca şok oldum hareketlilik var diyo ben de bi gelişim olmuş sanıyorum meğer onu demeye çalışıyormuş daha çok küçük dedi. Bana yatak istirahati dedi kalkma dedi benim işim normalde ağır bir iş bir günde yordum kendimi nöbet tuttum şu an iyiyim açıkcası kasıklarımda bi baskı hissediyorum ağrı kalmadı. Ama kanamanın olmaması iyiye işaret canım en azından. Tez zamanda iyi haberleri alırız inşallah. Ama ben bu sorunu yaşayan bir çok kişiyle konuştum herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar.
Fitil iyimi diye sormussun yazayim aklinda kalmasin. Ilac zaten hem fitil olarak hem ağızdan alinabiliyormus. Cok yan etkisi olursa ayni ilaci fitil olarak al dedi doktorum banailac ayni yani
canim gecmis olsun. Benim de sat 4eylul yarin ultrasona giriyorum kasik agrim ayakta kaldikca artiyor ama kanamam yok sana denilenleri okiyunca panik oldum. Insallah saglikla dogar bebislerimiz...Canım normalde 21 inde semişti bana ama şimdi rapor alınca 10 gün sonra gel desi bakıcam ben de tekrar arama kısımına yazınca kk da ben de öyle gördüm. İnşallah. Kanamamız yok çok şükür. Seninde benden kalır yanın yok çok yorulmuşun. Zaten tansiyon düşük oluyor kafan dağınık oluyor. Yat dinlen çocuğuna bakanilecek kimsen var mı. Biz önlemini alalım takdir allahtan.
Panik olacak bir şey yok ben zaten bunu atlatmaya çalılıyorumCan
canim gecmis olsun. Benim de sat 4eylul yarin ultrasona giriyorum kasik agrim ayakta kaldikca artiyor ama kanamam yok sana denilenleri okiyunca panik oldum. Insallah saglikla dogar bebislerimiz...
Bakacak kimsem yok malesef. Var ama yok olan durumlardan :))Canım normalde 21 inde semişti bana ama şimdi rapor alınca 10 gün sonra gel desi bakıcam ben de tekrar arama kısımına yazınca kk da ben de öyle gördüm. İnşallah. Kanamamız yok çok şükür. Seninde benden kalır yanın yok çok yorulmuşun. Zaten tansiyon düşük oluyor kafan dağınık oluyor. Yat dinlen çocuğuna bakanilecek kimsen var mı. Biz önlemini alalım takdir allahtan.
Benimde 3 eylül. İnşallah sağ salim bitiririz bu yolu. Yolunda gitmeyen fazla bişey yok panik olma.hatta hiç kontrole.gitmesek biseyden haberimiz olmucaktlCan
canim gecmis olsun. Benim de sat 4eylul yarin ultrasona giriyorum kasik agrim ayakta kaldikca artiyor ama kanamam yok sana denilenleri okiyunca panik oldum. Insallah saglikla dogar bebislerimiz...
Maşallah sakinse sana yardımcı olur annesi :) Aynı şekilde canım inşallah rabbim büyük ol derse olur ona emanet kafama takmamaya çalışıyorum o zamana kadarBakacak kimsem yok malesef. Var ama yok olan durumlardan :))
Allahtan ki kızım sakin.
Evimizde olalım yeterki o bir şekilde oyalaniyor.
Tedbirimizi aldık artık dediğin gibi takdir Allahın.
Ben 24 ekim cumartesi 9.15 Te gidicem tekrar. İnşallah kalp atışını da duyarsak baya bi rahatlicam
Tesekkur ederim canimmmmm hem bakiyorummmhani mesela benim yazdığım yazıların altında bebegimle ilgili yazılar çıkıyor ya işte o. bak nasıl yapacağını site yönetimi söyle açıklamış
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündekiBebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yılformatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunanwww.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplamasayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
amin canım çok sağollHayır cnm benim Dr 5 haftalikken karindan gördü bazı drlar göremeyince vajinal denemek istiyorlar doğru ama genelde gerek görmüyorlar
hayırlı olsun cnm sen de hamilelik günlüğü oluştursana son regl tarihin ne
anladım cnm büyük geçmiş olsun inşallah çektigin çekeceğin son sıkıntı olmuştur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Çok sevindim canımmm.bugün 5+4 teyiz ve çok şükür kesemiz göründüüü :) betamız da 9439 geldi
Gözün aydin çift yumurta olsa idi şimdi belli olmalıydı diye biliyorum.Kizlar cok sukur kesemizi gorduk:) ikiz gebelik kacinci haftada belli oluyordu bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?