- Konu Sahibi gel bebeqim
-
benim ilk bebeğimde 6+4 te hem kalp atışını hem bebeği gördük.yanıp sönen beyaz bir lekeydi kalbi :) ama sadece gördük .Dr 10.haftaya yeni bir kontrol tarihi verdi ve 10 haftalik olmadan dinletmedi.bebek dağa küçük çoook küçük olduğu için 7.haftada dinletmedi yani cnm.benim bu aksam 7 gibi muayne var.ilk Dr kontrolü:)dua et..satwa merhaba sana bişi sormak istiyorum 6.haftadan itibaren kalp atışları duyulmuyor mu?
sen neden kalp atışı için gitmedin?
benim sat 3 Eylül pazartesi doktoora gitmeyi düşünüyorum kalp atışı duyuulur mu acaba?
Benimde 3 eylül son adet.satwa merhaba sana bişi sormak istiyorum 6.haftadan itibaren kalp atışları duyulmuyor mu?
sen neden kalp atışı için gitmedin?
benim sat 3 Eylül pazartesi doktoora gitmeyi düşünüyorum kalp atışı duyuulur mu acaba?
Nasıl geçti kontrolllllKızlar saatler kaldı ilk randevu ya ..heyecan bastı..günler geçti ama saatler gecmiyor..dua edin nolur
Olsun dinlendinmi hiç bişey kalmaz inşallah.Bu arada gebelik şu anda 6+1 dedi kese haftası ile uyumlu dedi embriyoyu yani bebeği ve yolk kesesini gördük hatta bu haftada bu beklediğimiz bir şey değil ama kalp atışı bile var dedi şükür
amin canım çok saolOlsun dinlendinmi hiç bişey kalmaz inşallah.
Minik bir kahve çekirdeği canlanmış bile :) sağlıkla devam edelim.inşallah
saol cnm bogazlarim Aft olmuş ateslendim bir de..üst üste geldi..parol ve gargara dışında bir şey yapamiyorum..bir de Aft kremi verdiler.sancılar 2.fitilden sonra epey azaldı..Rabbim bebislerimizi korusun..Gecmis olsun dinlen biraz yat surekli uzulme hayirlisiyla biraey olmaz
canım ben de şükür ve tövbe arasında gidip geliyorum bir bu bebis en güzel emanet şükür sebebi deyip hamd ediyorum bir ağrılarım bulantılarım başlıyor ınliyorum Ağlıyorum Allah dayanamıyorum diyorum sonra isyan olmadı inşallah deyip tövbe ediyorum hep şükür ile tövbe arasındayim nice kadın kaç yıl bekliyor kaç milyari doktor kapılarında umut arayarak geciriyor.sukretmemiz lazim.acılara da sabretmemiz lazim.zaten musluman acisina sabreder nimet geldiginde de sukreder.iki halde de kazanan musluman olur.Rabbim salihlerden salihalardan eylesin bizleri de bebislerimizi de insallah .şifa sabır güç versin tüm gebelere ..Aminn bende rogestan kullaniyorum 1 ay sonra biracakmisim bu arada inanilmaz halsilik uyukusuzluk (dun araliksiz uyudum hala uykm var)asiri mide bulantilarim var gercekten hersey bebeklerimiz icin ama mahvolmuus durumdayim hayatim durdu sanki cok kotu bi duygu esim destek oluyor ama o benim isime yaramiyor mide bulantilarimi gecirmiyor insallah gecer ne zamana kadar boyle surcek belirsiz depresyona giricem ben ya Allahim yardim et bana
haklısın bazen dayanamıyor insan ama Ya Şafi Ya Sabr de canim istifa var mı sende belki rahmin ettiğinden daha erken biter en kötüsünü dusunmeyelimAmin innalsallah dayanamiyorum iyice moralim bozuldu ya
mrb cnm genelde 7.haftada başlıyor 8.haftada tam yerleşiyor Dr bi arkadasa bulantı döneminde aç kalmamaya çalış demiş yani bir kurukayisi bir iki tuzlu cubuk kraker 1 brdk ayran vs.. bu ve benzeri gidalari 2 saatte bir azar azar ye ve ana yemek vakitlerinde de sofradan tam tıka basa doymadan kalk demismerhaba kızlar yazdıklarınızı okudum bende 6. haftaya giricem ama ne zaman başlıyor bu bulantı ve ağrılar :/
Devlet hastanesinden mi aldınız raporu acaba.Kızlar dün aksama doğru şiddetli kasik ve bel ağrılarım başladı cuma günü nöbette okulda kendimi çok yormustum ve cok ayakta kalmıştım dra gittik kese içinde kanama oluşmuş bende de. Dr progestan 200 luk fitil verdi sancı belime yayıldı kasıklarda bitti ama hala gecmiyor rapor verdi artık gebeliği boyunca nöbet tutamaz diye yarın da 1 haftalik rapor yazdıracagim dinleniyorum dua edelim birbirimize Rabbim tüm gebelere sağlıklı hayırlı gebelik,doğum ve evlat versin Amin
haklısın bazen dayanamıyor insan ama Ya Şafi Ya Sabr de canim istifa var mı sende belki rahmin ettiğinden daha erken biter en kötüsünü dusunmeyelim
mrb cnm genelde 7.haftada başlıyor 8.haftada tam yerleşiyor Dr bi arkadasa bulantı döneminde aç kalmamaya çalış demiş yani bir kurukayisi bir iki tuzlu cubuk kraker 1 brdk ayran vs.. bu ve benzeri gidalari 2 saatte bir azar azar ye ve ana yemek vakitlerinde de sofradan tam tıka basa doymadan kalk demis
hayır özel hastaneDevlet hastanesinden mi aldınız raporu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?