- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Aynen :) hele ki onların gözlerinin içine bakacağımiz anları düşününce göğsümüz sevinçle doluyor di mi :) günler hemen geçsin istiyoruzzzsağol canım cvp verdiğin için gerçekten çokk zor ama güzellikleri daha ağır basıyor :)
Nöbet tutamaz raporunu diyorum onuda mı oradan aldınız scaba ben de bugün istedim özel hastaneden ama vermedi kendi doktorun vardı işin içinde sürekli bir de verilmiyormuş falan dedi.hayır özel hastane
2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş Böyle olup gebeliği devam eden var mı
Nasil verilmiyor ki benim doktorum verdi bana? Özel hastane benimde.Nöbet tutamaz raporunu diyorum onuda mı oradan aldınız scaba ben de bugün istedim özel hastaneden ama vermedi kendi doktorun vardı işin içinde sürekli bir de verilmiyormuş falan dedi.
Ya ben sağlıkçıyım ya durum farklı mı bilmiyorum ben özel muayenehanesine gidiyordum ama özel hastanenin doktoru orada yazdırıyor raporları ne yazıyo acaba tam olarak raporunuzda biliyo musunuz ben kendi tanıdığıma da yapamadım onu konuşarak halledin bir sürü şey demiş eşime öncesindede bana bahsrtmişti ben de bıraktım kafa yormaktan napıyım anlamıyorum bu insanları.Nasil verilmiyor ki benim doktorum verdi bana? Özel hastane benimde.
Benim raporumda çalısabilir raporu yaziyor en üstte . Altindada düşük tehditi yaziyor tarih yazıyor. Kesin ıstirahati uygun görülmüştür diyor kase ve imza var.Ya ben sağlıkçıyım ya durum farklı mı bilmiyorum ben özel muayenehanesine gidiyordum ne yazıyo acaba ram olarak raporunuzda biliyo musunuz ben kendi tanıdığıma da yapamadım onu konuşarak halledin bir sürü şey demiş eşime öncesindede bana bahsrtmişti ben de bıraktım kafa yormaktan napıyım anlamıyırum bu insanları.
Yok danım ben nöbet tutamaz raporunu diyorum. İatirahat raporunu ben de öyle aldım.Benim raporumda çalısabilir raporu yaziyor en üstte . Altindada düşük tehditi yaziyor tarih yazıyor. Kesin ıstirahati uygun görülmüştür diyor kase ve imza var.
Onuda aynı sekilde verdi ikiside var bende. Ondada hamilelik süresince 15 dk süreden uzun ayakta duramaz riskli gebelik diyor.Yok danım ben nöbet tutamaz raporunu diyorum. İatirahat raporunu ben de öyle aldım.
Anladım teşekkür ederim. Ben de böyle bir rapor istedim ama veremeyeceğini söyledi bir tane özel hastane var vermiyolar haberleri mi yok anlamadım ki ben bu işi. Başka bir yere gitme şansım olsaydı keşke.allah allah.Onuda aynı sekilde verdi ikiside var bende. Ondada hamilelik süresince 15 dk süreden uzun ayakta duramaz riskli gebelik diyor.
hayır özel hastaneDevlet hastanesinden mi aldınız raporu acaba.
cnm hayırlı olsun öncelikle çok fazla stres yapma zaten vajinal ultrasonda gorunmus küçük olduğu için karında görünmemis olabilir kadının deri ve yağ yapısı dokusu bile etkiliyor ilk keseyi görmeyi ayrıca Dr bana idrara sıkışık gel rahat görelim demişti zayıf insanlarda daha rahat gorunebiliyormus daha az yağlı oldukları icin içini rahat tut sabret mide yanma da bulantim da 7.haftada başladı diyebilirim kişiden kişiye değişebilir belki deKızlar günaydın.
Ben 1 seneyi geçkindir evliyim. Uzun süredir çocuk istiyordum, eylül ayında da çok çoook istedim. Eşim istemiyordu ama, sonra eylül ayının sonunda tahmini ovulasyonumun son anlarında eşimin de gaza gelmesi ile sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadık. Allaha şükür o bir kereden de hamile kaldım. Benim son adet tarihim 13 eylül. 5+4 haftalık hamileyim galiba. Bhcg değerim dün 12500 idi. Çok güzel yükseliyor. Kesemi de pazar günü akşam vajinal ultrason ile gördüm, biraz olsun içim rahatladı.
Dün de çalıştığım yerden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Çok sevindim gerçekten, çünkü bir yıldır uğraşıyorlardı.
Son adet tarihimiz aynı imiş. Dün onun betahcg 14000 idi. O benden az önce döllenme oldu o halde.
Hastanede çalıştığımız için kendimiz ultrason yaptık, onun kesesi karından göründü, benimki görünmedi. Ben de çok üzüldüm. Betahcg değerim düzenli yükselirken ve 10000 i geçmişken neden karından görünmedi diye. Acaba mesanem dolu diye mi?
Yarın doktora gitcem. Kesem gene karından yapılan ultrasonla görünmeyecek diye çok korkuyorum.
Allahıma o kadar şükrediyorum ki anlatamam. Ben çok isterken hiç bekletmeden verdi bana bu miniği, şimdi sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimi de kucağıma almak istiyorum. Olmazsa da yapacak bir şey yok, Allahıma şükürler olsun, isyan edecek değiliz.
Bir de bulantılar için erken mi?
Benim bulantım değil de mide yanmalarım var.
yerleşme kanaması olabilir bhcg 2 günde 2 katına çıkar diye biliyorum testi tekrarlamani isterler ve az daha büyüsün kese diye ileri tarihe randevu verirler bende böyle olmuştu şükür şimdi 17 aylık kızım :)2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş Böyle olup gebeliği devam eden var mı
eğer hem kese hem bebek hem kalp atışı göreyim diyorsan 6.haftayı bitir ve gitMerhaba arkadaşlar bende dun aldım beta hcg sonucumu 1803 çıktı. Ama daha Dr A gitmedim kontrole sizce nezaman gitmeliyim. Bu ikinci hamileliğin ama her şeyi unutmuş gibiyim :)
evet ben şu an istirahatteyim raporluyum 1 hafta vajinal fitil kullanıyorum nöbetin ardından yaşanınca kese içi kanama, drum ben demeden kendi yazdı var böyle hakkın dediNöbet tutamaz raporunu diyorum onuda mı oradan aldınız scaba ben de bugün istedim özel hastaneden ama vermedi kendi doktorun vardı işin içinde sürekli bir de verilmiyormuş falan dedi.
benim kese içi kanama olunca de şart gördü sanırım bilmiyorum 6 haftalik gebe olan hastamizin gebelik boyunca nöbet tutması sakıncalıdır gibi bir şey yazıyo rapordaYa ben sağlıkçıyım ya durum farklı mı bilmiyorum ben özel muayenehanesine gidiyordum ama özel hastanenin doktoru orada yazdırıyor raporları ne yazıyo acaba tam olarak raporunuzda biliyo musunuz ben kendi tanıdığıma da yapamadım onu konuşarak halledin bir sürü şey demiş eşime öncesindede bana bahsrtmişti ben de bıraktım kafa yormaktan napıyım anlamıyorum bu insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?