- 1 Haziran 2011
- 1.912
- 202
- 323
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Canım benim kanamam devam ediyor kasığımda ve belimde sancımda oluyor senin kanaman kaç gün sürdüyerleşme kanaması olabilir bhcg 2 günde 2 katına çıkar diye biliyorum testi tekrarlamani isterler ve az daha büyüsün kese diye ileri tarihe randevu verirler bende böyle olmuştu şükür şimdi 17 aylık kızım :)
Bende de kanama alanı vardı ama doktor yok veremem diyo. Sadece gebelik bildirir raporu verdi. Ben derdimle mi uğraşıyım bunların peşinde mi koşayım anlamadım. Devlet hastanesine gidip alıyım diycem ben o hastanede çalıştığım halde ilgilenmeyen doktorlarla uğraşamıyorum. Hastası çok sıra dolu bir ay sonra randevu. Kavga çıkacak gireceksin. Üstelik rahatsızım kanama alanı varken gitmeye korkuyorum. Özel hastanede başka doktora sorsam kendi doktoruma ayıp olacak yani. Demek ki verilmiyor burada. Henüz bebeğimi görmedim. Yakın bi ilin özeline gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim ilginiz için.benim kese içi kanama olunca de şart gördü sanırım bilmiyorum 6 haftalik gebe olan hastamizin gebelik boyunca nöbet tutması sakıncalıdır gibi bir şey yazıyo raporda
benim pembe leke geldi gece .sabaha karşı kahverengiye döndü. ben gittim progestana başladım ilaçtan sonra kırmızıya yakın bi akıntı daha geldi. ikinci ilaç vakti geldiğinde hepsi kesildi progestan sayesinde.Canım benim kanamam devam ediyor kasığımda ve belimde sancımda oluyor senin kanaman kaç gün sürdü
yaaaDeğerim düştü haziran umudum bitti maalesef
dikkat et cnm havalar sogudu üsütmeBu gece icim kiyildi uykudan uyandim ekmek arasi zeytin ekmek yiyim bastirsin dedim yedim 5dk sonra. Cuk cikardim usume titreme girdi cikartinca rahatladim uyuyakaldim sonra siddetli karin agrisiyla uyandim uykudan wc y gidiyorum acaba dusukmu oldu kan falanmi geldi diye afedersiniz ikiniyorum cikmiyo karnim gurulduyordu cir cir olacakmisim meger gaz dan agriyormus cok sukur dedim cok korkmustum iyice pimpirikli oldum cok takiyorum
benim de ayaklarım buzzzzzKızlar ya ben çok üşüyorum tırnaklarım morarıyo resmen başına böyle bişe geln var mı hamileliğinde normal mi bu
Salı günü 1783 bugün 587 ye düştü tekrar kan verdim 4 5 gibi arayacaklar kanamam devam ediyor şuanda kürtajlık bir durum var mı bilmiyorumyaaaçok üzüldüm .bhcg mi yapıldı.canım hakkında hayırlısi ..söylenecek çok şey yok.Rabbim sabrını versin tekrar anneligi en yakın olan en hayırlı zamanda tattirsin insallah..peki kendiliğinden düştü mu.rahim temizlendi mi.kürtaj gerek mi
Saol canim benim bunyem cok nazik benim kapiyorum herseyi hemen sende dikkat et yat dinlendikkat et cnm havalar sogudu üsütme
Canım çok üzüldüm. Rabbim sabır versin umarım kısa zamanda tekrar katılırsın aramıza.Salı günü 1783 bugün 587 ye düştü tekrar kan verdim 4 5 gibi arayacaklar kanamam devam ediyor şuanda kürtajlık bir durum var mı bilmiyorum
Kızlar şükürler olsun sonunda duydum miniğimin pıt pıtları nı. Duymayan arkadaşlar da en kısa zamanda duyarlar inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım. Evet öyle oluyor zaman geçmek bilmiyor ama miniciğini gördün mü dünya lar senin oluyor. İnşallah sende cumartesi görürsün keseni canım. Benim birdaha ki randevum 1 ay sonra. Bakalım nasıl geçecek 1 ay.Gözünüz aydın, ben daha keseyi bile göremedim kontrl cmrtsi ama zaman geçmiyo sanki
Gözün aydın canım ćok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.selam kızlar nasılsınızz? bugün ultrasonda kalp atışlarımızı gördük çok şükür 6+4 teyiz betamız da 36714 geldi :) çok mutluyum hafif bulantılarım olmasına rağmen :)
Ben napacağımı şaşırdım artık iştahımda kapandı zorlaysrak yiyorum şükür durum kötü değil ama ben normalde hiç istifra edemeyen birisiyim o yüzdendir belki de.Selam kizlar asiri bulantisi olan var mi benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?