hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Canım benim kanamam devam ediyor kasığımda ve belimde sancımda oluyor senin kanaman kaç gün sürdü

benim kese içi kanama olunca de şart gördü sanırım bilmiyorum 6 haftalik gebe olan hastamizin gebelik boyunca nöbet tutması sakıncalıdır gibi bir şey yazıyo raporda
Bende de kanama alanı vardı ama doktor yok veremem diyo. Sadece gebelik bildirir raporu verdi. Ben derdimle mi uğraşıyım bunların peşinde mi koşayım anlamadım. Devlet hastanesine gidip alıyım diycem ben o hastanede çalıştığım halde ilgilenmeyen doktorlarla uğraşamıyorum. Hastası çok sıra dolu bir ay sonra randevu. Kavga çıkacak gireceksin. Üstelik rahatsızım kanama alanı varken gitmeye korkuyorum. Özel hastanede başka doktora sorsam kendi doktoruma ayıp olacak yani. Demek ki verilmiyor burada. Henüz bebeğimi görmedim. Yakın bi ilin özeline gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim ilginiz için.

Kızlar Merhaba inşallah herkes iyidir. Kanaması olan arkadaşlar bol bol dinlenin ve stres yapmayın inşallah herşey düzelecek. Bende yarın miniciğimin kalp atışlarını duymaya gideceğim çok heyecanlı yım inşallah duyarım pıt pıtları ve sorunsuz gelirim

Kızlar ya ben çok üşüyorum tırnaklarım morarıyo resmen başına böyle bişe geln var mı hamileliğinde normal mi bu

Bu gece icim kiyildi uykudan uyandim ekmek arasi zeytin ekmek yiyim bastirsin dedim yedim 5dk sonra. Cuk cikardim usume titreme girdi cikartinca rahatladim uyuyakaldim sonra siddetli karin agrisiyla uyandim uykudan wc y gidiyorum acaba dusukmu oldu kan falanmi geldi diye afedersiniz ikiniyorum cikmiyo karnim gurulduyordu cir cir olacakmisim meger gaz dan agriyormus cok sukur dedim cok korkmustum iyice pimpirikli oldum cok takiyorum

Canım benim kanamam devam ediyor kasığımda ve belimde sancımda oluyor senin kanaman kaç gün sürdü
benim pembe leke geldi gece .sabaha karşı kahverengiye döndü. ben gittim progestana başladım ilaçtan sonra kırmızıya yakın bi akıntı daha geldi. ikinci ilaç vakti geldiğinde hepsi kesildi progestan sayesinde.
10 gün kullandim progestani ama ağrılar geçmeyince 10 gün daha devam et dedi dr ve toplamda 20 gün kullanmış oldum.
Bu arada bi akrabam in gebeliği boyunca kanaması oldu.iğne ve ilaç kullandı.onun da kızı şimdi 2 yaşında.masallah var..Dr kontrolünde Rabbimin de ömür vereceği varsa buyuyorlar.bsicik olmuyor Allah izniyle.Allaha birak isin sonunu.tevekkül et.tedbiri alip duanı et.druna güven.ilacını al .inşallah bsi olmayacak

Değerim düştü haziran umudum bitti maalesef
yaaa çok üzüldüm .bhcg mi yapıldı.canım hakkında hayırlısi ..söylenecek çok şey yok.Rabbim sabrını versin tekrar anneligi en yakın olan en hayırlı zamanda tattirsin insallah..peki kendiliğinden düştü mu.rahim temizlendi mi.kürtaj gerek mi

dikkat et cnm havalar sogudu üsütme

Salı günü 1783 bugün 587 ye düştü tekrar kan verdim 4 5 gibi arayacaklar kanamam devam ediyor şuanda kürtajlık bir durum var mı bilmiyorum

Salı günü 1783 bugün 587 ye düştü tekrar kan verdim 4 5 gibi arayacaklar kanamam devam ediyor şuanda kürtajlık bir durum var mı bilmiyorum
Canım çok üzüldüm. Rabbim sabır versin umarım kısa zamanda tekrar katılırsın aramıza.

Kızlar şükürler olsun sonunda duydum miniğimin pıt pıtları nı. Duymayan arkadaşlar da en kısa zamanda duyarlar inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar şükürler olsun sonunda duydum miniğimin pıt pıtları nı. Duymayan arkadaşlar da en kısa zamanda duyarlar inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah.

Gözünüz aydın, ben daha keseyi bile göremedim kontrl cmrtsi ama zaman geçmiyo sanki

Gözünüz aydın, ben daha keseyi bile göremedim kontrl cmrtsi ama zaman geçmiyo sanki
Teşekkür ederim canım. Evet öyle oluyor zaman geçmek bilmiyor ama miniciğini gördün mü dünya lar senin oluyor. İnşallah sende cumartesi görürsün keseni canım. Benim birdaha ki randevum 1 ay sonra. Bakalım nasıl geçecek 1 ay.

selam kızlar nasılsınızz? bugün ultrasonda kalp atışlarımızı gördük çok şükür 6+4 teyiz betamız da 36714 geldi :) çok mutluyum hafif bulantılarım olmasına rağmen :)

selam kızlar nasılsınızz? bugün ultrasonda kalp atışlarımızı gördük çok şükür 6+4 teyiz betamız da 36714 geldi :) çok mutluyum hafif bulantılarım olmasına rağmen :)
Gözün aydın canım ćok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…