- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
geç kalmadan başka bir doktora gidip teyit ettirmenizi öneririm kalp atışı yok denip de kalbi atan bebek duydum ama kesenin içinde bebek oluşmayınca sonradan oluştuğunu duymadım. teselli verir mi bilmem ama içinde bebek oluşmayınca aldırdığınız sadece kese oluyor yani içinde bir can yok ve sonrasında kısa sürede tekrar sağlıklı bir bebeğiniz olur.Merhaba,
6 haftalık hamileyim en başından beri hafif hafif aralıklarla kahve rengi kanamam geliyor. İlk doktora gittiğimde kese çizgileri düzensiz dedi.
İkinci gittiğimde kesenin içinde kan pıhtısı var sağlıksız gebelik kürtaj yapmamız gerekli dedi. He birde şu seçeneği sundu istersen bekle kanamam aktifleşince gel dedi. Şuan 6 haftalık ve kanama daha az ve lekelenme şeklinde. Ve doktor aynı şeyleri tekrar ediyor. İçinde bebek oluşmamış kan pıhtısı var ve sağlıksız gebelik. Kaç gündür kafam sürekli olarak bunula meşgul her an kanamam gelecek ve düşük olacak korkusu. Yarın başka bir doktora gideceğinim. Kan değerlerim yüksek çıkıyor ve bir yenisini yapınca daha yüksek çıkıyor. Ve kesenin bugün büyüdüğünüde söyledi. Bu durumu yada benzerini yaşayan varmı?
canım evet ben arayı çok açmak istemedim drum da 1 buçuk yaş iki çocuk arası için ideal dedi ya da ikinci ideal olan seçenek 5 yaşti ve 30 yaşındayım ertelemek istemedim Rabbim de nasip etti bekletmedi hamd olsun ilk bebegimi 1 sene beklemistim tedavi ile olmuştu Allah her isteyene nasip etsinBen 4+6 da keseyi karndan gördüm hayrlı olsun bu arada kızın daha küçükmüş isteyerek mi yaptınız :)
ben haftaya prs ye randevu aldım o zamana kese görünür de Allahin izniyle, bebek kalp atışı olmaz heralde yaaa kafam karıştı şimdi ben de mi ertelesemmgünaydın kızlar..
satwa ben henüz gitmedim ,ilk gebeliğimde erken gidip vajinal usg zorunda kalmıştım , geç gidip kese ve bebeği birlikte görmeyi düşünüyorum nasipse.. 7 haftadan önce görünmez onlar da..
canım evet ben arayı çok açmak istemedim drum da 1 buçuk yaş iki çocuk arası için ideal dedi ya da ikinci ideal olan seçenek 5 yaşti ve 30 yaşındayım ertelemek istemedim Rabbim de nasip etti bekletmedi hamd olsun ilk bebegimi 1 sene beklemistim tedavi ile olmuştu Allah her isteyene nasip etsin
Meraba arkadaslar bende hamile oldugumu 3 gün önce ogrendim 9 haftalik hamileyim. Ama bir haftadir kahverengi lekeler geliyo netten arastirdim ama tatmin olmadim korkmalimiyim acaba. Yoksa genelde olan biseymi gerci ilk hamileligimde olmamisti bana bilgi verin doktora acil mi gitmeliyim randevuyu mu bekliyim
Hamile oldugumu yeni ogrendigim icin adet baslangici sanmistim ama surekli kahverengi lekelenmeler oluyo birazda bel agrisi var tabi. Ben en iyisi erken gidiyim doktora sagol cnm ins bi sıkıntı cikmaz. Dış gebelik olabilir mi
Benim zaten gecikmelerim oluyodu bide araya tatil girmisti 1 ay. Onemsemedim. Daha dogrusu hamile kaldigimi ogrenmekten korktum. Ki ogrendimdeamaaann hayirlisi artik. Ozellikle test almadim yani
Valla ben okadar dayanamazdım yapardım test iyi dayanmıssın :) hayırlısı olsun ya
ne biliyim yaa 1 oglum var ondan rahat davrandim galiba bide bayram zamaniydi kalabalikta aklima bile gelmedi. Amaaan oldu bitti boyle daha iyi ne kadar gec ogrenirsem okadar tez gecer zaman ilk cocukta ilk hafta ogrendik sanki zaman gecmiyodu
ne biliyim yaa 1 oglum var ondan rahat davrandim galiba bide bayram zamaniydi kalabalikta aklima bile gelmedi. Amaaan oldu bitti boyle daha iyi ne kadar gec ogrenirsem okadar tez gecer zaman ilk cocukta ilk hafta ogrendik sanki zaman gecmiyodu
tedavi mi oldun 2 sene içinde ? benim ilki klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi..fln olmuştu..5 haftalikken keseyi görmüştük.6+4 te de hem bebeği hem kalp atışını gördük ama 10 haftalik olmadan kalp atışını dinlemeyi uygun görmedi drum 10 haftalikken dinlemistik bu bebegimde haftaya prs 6+1 yani 7.hafta başı oluyor sanirim bebeği görürüz kalp atışını duymasak da görürüz umarım.. sen 17 ekimde gideceksin sanırım kaç haftalık olacak kalp atışı için mi gideceksinBeraber büyürler ozaman allah sağ saglım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne gzel beklememişsin hemen hamiş kalmıssın bende 2 sene bekledim
Bu arada evde mi doğum yapmayı düşünüyor sun
tedavi mi oldun 2 sene içinde ? benim ilki klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi..fln olmuştu..5 haftalikken keseyi görmüştük.6+4 te de hem bebeği hem kalp atışını gördük ama 10 haftalik olmadan kalp atışını dinlemeyi uygun görmedi drum 10 haftalikken dinlemistik bu bebegimde haftaya prs 6+1 yani 7.hafta başı oluyor sanirim bebeği görürüz kalp atışını duymasak da görürüz umarım.. sen 17 ekimde gideceksin sanırım kaç haftalık olacak kalp atışı için mi gideceksin
Bilmiyorum simdilik düşünüyorum ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Yarin hastaneye gidecez. Ben dış gebelikten supheleniyorum. Bazen kahverengi bazen koyu siyaha yakın kahverengi lekelenme oluyo her tuvalete cikmamda. Karnimda agriyo göbek kismi. Hayirlisi inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Kizlar ben cuma gunu kan yaptrmistim negatifti dun idrar yaptim ikinci çizgi silik pembe cikti yarn doktora gtmeyi dusunuyrm tahminnce gec dollenme 5+3 gundeym sizce yarn keseyi gorebolirmiyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?