- 28 Kasım 2013
- 153
- 47
- 28
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz ama bence evde doğum hem senin için hemde bebek için çok riskli hastane daha güvenli ama sen bilirsin ynede
Yoo illa evde yapacam demiyorum nasip diyorum. Cesaretimi toplamadan boyle biseye kalkisamam zaten. Neyse canim hayirlisi once bebegimin saglikli olup olmadigini yada dis gebelikmi degilmi onu ogrenmeliyim. Bakalim yarin ne olacak dr. ne dicek
Allah yardimcin olsunKizlar kan vermeye gidiyrum dualarinizi bekliyrum
sanırım ben de 6+4 te yani 17 ekim de gideceğim ilk bebeğimde o zaman kalp atışı görmüştük belki bu yavrumda da aynısı olur aradım drun programına uygunmus buradan yazariz artık gelismeleri cnm inşallah sen de duyarsın kalp atislariniHayır tedavi ilaç hic birşey kullanmadım kendiliğinden oldu evet 17 ekimde 7+3 olmuş olucak şuan 6+1 iz gecen gittiğimizde küçük olduğu için kalp atışını görememiştik biz inşallah buseger görürüz
sanırım ben de 6+4 te yani 17 ekim de gideceğim ilk bebeğimde o zaman kalp atışı görmüştük belki bu yavrumda da aynısı olur aradım drun programına uygunmus buradan yazariz artık gelismeleri cnm inşallah sen de duyarsın kalp atislarini
benim Dr o gün nobetciymis mecburen 7 den sonra randevu veriyorlar senden daha erken bekliyorum gelişmeleri :) hangi şehirdesin bu aradaAynı gün gidicez ben saat 11 de gidicem yazarım sanada inşallah gzel haberi :) sende duyarsın inşallah
benim Dr o gün nobetciymis mecburen 7 den sonra randevu veriyorlar senden daha erken bekliyorum gelişmeleri :) hangi şehirdesin bu arada
Merhaba.doktora kacinci haftada gorunmek lazım ilk gebe oldugunu ogrenince sizce?
canım 5-6 haftalikken çağırıyor Dr genelde keseyi görmek için ilk muayneye beni 5.hafta sonunda çağırdı drum ama henüz gitmedimMerhaba.doktora kacinci haftada gorunmek lazım ilk gebe oldugunu ogrenince sizce?
ben bursa :) ya zaman geçtikçe daha garip hissetmeye başladım bazen gebe olduğumu unutuyorum bazen inanamıyorum bu bi hafta nası geçecek bakalım ilk muayneyi epey erteledik ama Hayır olsun sonu insallahTamam ozaman hangmz daha erken girerse muayeneye :) İstanbul sen
bende halsizlik var ama grip oldum ilaç da alamıyorum bebis sebebiyle yani gribin de etkisi olabilir Parol bile almıyorum kendimi zorluyorum daha çok yeni gebelik Allah korusun bazen iştahsızlık ve mide yanması oluyor ama çok nadir ilk bebeğimde 7.haftada bulantılar başlamıştı 14.haftaya dek sürmüştü drum genelde 12.haftada biter bulantılar senin uzun sürdü demisti bu bebegimde ne olacak bilemiyorum belki daha rahat geçer :)kizlar ben de surekli uyku hali var sizde durumlar nasil
ben bursa :) ya zaman geçtikçe daha garip hissetmeye başladım bazen gebe olduğumu unutuyorum bazen inanamıyorum bu bi hafta nası geçecek bakalım ilk muayneyi epey erteledik a
ma Hayır olsun sonu insallah
Aaaaa nasıl :) dayanamayip sağlık ocağına mi gittin doppler cihazı ile mi yoksaaaKalp atışını duydum mmmmmmm 10 dk önce :)
Aaaaa nasıl :) dayanamayip sağlık ocağına mi gittin doppler cihazı ile mi yoksaaa
ben bursa :) ya zaman geçtikçe daha garip hissetmeye başladım bazen gebe olduğumu unutuyorum bazen inanamıyorum bu bi hafta nası geçecek bakalım ilk muayneyi epey erteledik ama Hayır olsun sonu insallah
geç döllenme bir hafta grriden takip eder 4+3 olabilirKizlar ben cuma gunu kan yaptrmistim negatifti dun idrar yaptim ikinci çizgi silik pembe cikti yarn doktora gtmeyi dusunuyrm tahminnce gec dollenme 5+3 gundeym sizce yarn keseyi gorebolirmiyz
Neden kanama oldu canmGece biraz kanama gibi leke geldi bizde korktuk hastaneye gittik özele doktor birden bi açtı kalp atış sesini allahım öyle gzel bir ses yok :) çöl sükut bebeğim iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?