• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamleyim boşanmak istiyorum

Aksam aksam icim buruldu. Cok uzgunum su an. Insanlar nasil boyle zalim olabiliyor anlamiyorum. Melek o ya... Bir daha gorursen bizim icin de saril o melege. En guzel dileklerimi sunuyorum ona ve onun gibi annesiz, korumaya muhtac yavrulara.

Konu sahibinin boyle tiynette bir insan oldugunu bilmiyordum. Ciddi bir sebebi olmaksizin evladini birakmayi dusunebilen kisiler canavar bence. Insan olamazlar. Cocuk yaninda kalsa da kim bilir nasil davranir? Ufff.

çocuk anne den başka kelime söyleyemediği için herkese anne diyor. kız kardeşime öğretmenim demek yerine anne diyor. o gün bana da bi şey uzatıp anne dedi. çocukların psikolojisinin bozulacağını düşünmesem orda ona sarılıp ağlardım. çok üzüldüm gerçekten. zeka geriliği var ama geldiğinden beri birazcıkta olsa yol katetmiş, mesela kağıdı önüne koyup ''bunu çöpe at'' dedim, aldı ve çöpün yanına gitti, çöp kutusunu açamadı ama oraya gitmesi gerektiğini anladı. bence sabırla ve iyi eğitimle baya yol katedebilir.

Hamileyim ve hayretle konuyu uzaktan takip ettim ilk üzüldüm durumuna konu sahibinin ama suan bebeğe içim. Acıdı sadece doğuştan insanda şans olucak ne bahtsiz bebek ki böyle bu anneye düşmüş yazık çok yazık Rabbim boyleleri ne değil yana yakıla arayip bulamayanlara versin evlat

Tatlım mı :kusmuk:

Git Allahına isyan etmeye devam et sen
Anneliğimi sorgulamak daha anne bile olamamış birine mi kaldı
İnan senden daha çok anne ruhuna sahibimdir;) hayatta bir vasfı bile olmayan bir insansın anneliği de beceremeyceksjn belli ki!

Hamileyim ve hayretle konuyu uzaktan takip ettim ilk üzüldüm durumuna konu sahibinin ama suan bebeğe içim. Acıdı sadece doğuştan insanda şans olucak ne bahtsiz bebek ki böyle bu anneye düşmüş yazık çok yazık Rabbim boyleleri ne değil yana yakıla arayip bulamayanlara versin evlat
aminn ccanimm

Canim kimsenin senin bebegine dedigu yok sana akil verecek te degilim ama milete bedua etme kendine dua et belki böyleyiz diye allah vermiyor demissin yazik cocukta allahin vermese de cok şükür onun intihami cok sukur burda sana destek olmaya calistik anlayacagin konuyu saptirma niyetindesin sana anlatmak istedim hormonel olarak ta böyle olabilir bazi insanlari kararatmis olabilirsin sadce bedduA etme din kardesine o zaman biride de sana sen iyi degilsin yuvan huzursuz deye neyse allaha emenet ol emin ol senin icin duaedecem allah yardimcin olsun canimm

kız kardeşim anasınıfı öğretmeni. sınıfında bi çocuk var, ben de gidip vakit geçirdim geçenlerde biraz o çocukla.
çocuk, engelli demeyeyim de zeka geriliği var, yaşıtlarına göre çok geride.

konuşamıyor, her söylediğini anlamıyor, çok az kısmını anlayıp uyguluyor, sadece ''anne'' diyebiliyor, onu da okulda öğrenmiş zaten.

ve bu çocuğun annesiyle babası ayrıymış, annesi başkasıyla, babası başkasıyla evlenmiş hayat kurmuşlar.

ikisi de çocuğu istememiş, yanlarına almamış. çocuğa şuan dedeyle babanesi bakıyor.

çocuğun annesi çocuğu bırakıp gitmiş ama çocuğun tek söyleyebildiği kelime ''anne''.

ben o gün çocuğu ilk kez gördüm, yemek saatinde pek bi şey de yediremedik, yemiyor, bir kase yoğurtla bir parça ekmeği zor yedirdik. ve o gün tüm gün aklım onda kaldı, ''sonradan yedi mi? o yoğurtla nasıl doyacak? acıksa söyleyemez bile''...

hala da aklımdan çıkmıyor.

konu sahibi sana söyleyeceğim tek şey: ister boşan, ister barış, ister çek git, ister kal, ama yavrunu bir an bile yanından ayırma. o sadece sana muhtaç, babasına ya da başkasına değil.

Çok ağladım ben çocuğa. O kadar üzüldüm ki. Allah yardımcısı olsun

çocuk anne den başka kelime söyleyemediği için herkese anne diyor. kız kardeşime öğretmenim demek yerine anne diyor. o gün bana da bi şey uzatıp anne dedi. çocukların psikolojisinin bozulacağını düşünmesem orda ona sarılıp ağlardım. çok üzüldüm gerçekten. zeka geriliği var ama geldiğinden beri birazcıkta olsa yol katetmiş, mesela kağıdı önüne koyup ''bunu çöpe at'' dedim, aldı ve çöpün yanına gitti, çöp kutusunu açamadı ama oraya gitmesi gerektiğini anladı. bence sabırla ve iyi eğitimle baya yol katedebilir.
Kesinlikle iyi egitim ve ilgi alaka cok cok buyuk degisim yaratiyor boyle cocuklarda. Ben sahidim buna. Benim tanidigim cocuklar var bu sekilde. Yardim almaksizin markete gidip alisveris yapabiliyorlar, sakalasiyorlar, hobi edinebiliyorlar. Zekalarinin bizden geri olmasi bir sey basaramayacaklari anlamina gelmiyor kesinlikle. Sadece bizden biraz daha farklilar. Yardima, sabra, ilgiye ihtiyaclari var. Bunlar saglandiginda cok sey basarabiliyorlar.

Ooo konu sahibi kocişe bağlamış. Beyinler keyifler gıcır demekki. Çocuğunu bırakmayı da düşünüyor musun hala

Hamile hemcinslerime hep merhametle yaklaşmaya çalışmışımdır. Çünkü hamilelik zor bir dönem.
Hormonlar insanın dengesini bozuyor.

Ama sen konu sahibi, sen hormon mağduru falan değilsin. Senin kalbin çürümüş.
O kadar mutsuzsun ki herkes mutsuz olsun istiyorsun. Kırıp dökmekten zevk alır hale gelmişsin.
Senin sinirlerin bozuk diye herkesin bozulsun istiyorsun. İnsanlara verdiğin cevaplardan bu gayet net anlaşılıyor.

Bunu okuyunca bana da ağzından köpükler saçarak cevap yazarsın. İstediğini yazabilirsin.
Ama bu seninle ilgili gerçekleri değiştirmeyecek.

Masum yavruna üzüldüm sadece. Keşke daha iyi bir yuvaya gözlerini açacak olsaydı...

Boşanmak istiyorum
Bebeğide babasına bırakıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum
Nefret ediyorum eşimden
Kadina siddete karsiyim hemde cok ama rahat batan otu oku bahane edip ilginin iyisi kotusu olmaz diyip bu tarz seyler soyleyen kadini kara ıncir sopasiyla kovalayasim geliyor. Rahat mi batti totona birak ya birak cocugu babasina birak sende yellen dur ilgi gostericek birileri muhakkak cikar ama sana degil o masuma!!!

Benim hayatımı yargılamadan önce ;
Benim ayakkabılarımı giy,
Benim geçtiğim yollardan,sokaklardan,
Dağ ve ovalardan geç.
Hüznü,acıyı ve neşeyi tad.
Benim geçtiğim senelerden geç,
Benim takıldığım taşlara takıl,
Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git,
Benim gittiğim gibi...

Ancak ondan sonra,
Beni yargılayabilirsin !

Bob Marley

İnsanlığımdan dişiliğimden utandım!
O yorumlar ,kesilmiş cezalar ,peşin hüküm yargılar ,kin kusmalar nedir öyle?
Bu ne hadsizlik bu ne acımasızlık bu ne seviyesizlik !!
Ülkemde kadınlar kadınlara böyle mi destek oluyormuş ? Başka düşmana gerek yok o zaman...

Konu sahibini tanımıyorum,
konu sahibi veya başkası olsun,
düşüncesine katılırım -katılmam,
yanlış bulurum - doğru bulurum,
ama "SAYGI" duyarım.
Hangi kitaba inanırsanız inanın,
İster ateist ,ister!şaman ,isterseniz pagan olun,
her öğreti önce "hoşgörü"der.
Hepinize saygılar,

Anneligin yasi olmaz daha kucuksunuz sanirim ondan boyle dusunuyorsunuz diyen olmus. ben doğum yaptığım da 19 yaşındaydım ve şimdi 21 yaşındayım en iyi anne benim diyenlere taş cikartirim. cocugumu tek basima büyüttüm ilk aylarında itibaren internet sayesinde büyüttüm allaha şükür . her sorumlulugu benim üzerimde. elin memleketlerine tedaviye bile götürüyorum elimde valiz bir başıma. Son Edebiyat Son Edebiyat inanır misin ben senden kat kat fazlasını çektim benim esim de aileci. Dayakta yiyorum aileme hakarette bir kaynana var allah dusmanima vermesin korkudan cope gidemiyorum bana parke taslariyla saldiriyor. Herseye ragmen evladuma sariliyorum cunku onun benden baska sahip cikan kimsesi yok ve yasama sebebim. aklını başına al dua et evladinin sevgisi herkesinkine bedel gelir Kocanı takmassin bile haa hala ben yapamam diyorsan ver babasına . Bu yazdıklarını görse o da seni anne olarak istemezdi. tedavi ol dua et. Allah yardımcın olsun

kendinizi iyi bir örnek gibi anlatmissiniz
ama değilsiniz hatta bayagi kötü bir orneksiniz
sizin yaptığınız konu sahibinin düşüncesinden daha kötü bile isteye çocuğa cehennem gibi bir hayat yasatiyorsunuz

Her türlü canımı acıtıyor
Bana kötü davranıyor
Ailemi sevmiyor
Kendi ailesi sürekli dibimde
Beni hırpalıyor
Çok canım yanıyor
Bebeğini de istemiyorum ondan olan bebeğide istemiyorum
Çocuğun günahı ne?
Madem boşanacak gücünüz vardı neden hamile kalmadan önce yapmadınız bunu?
Babasının onu sevmediğini dile getirmişsiniz,siz bırakıp gidince mi sevecek?
Yapmayın gözünüzü seveyim. Eşinizi sevmeyebilirsiniz,size dünyayı dar etmişte olabilir,adinin biride olabilir ama çocuk size birşey yapmadı,ondan almayın hırsınızı. Siz olmayınca neler yaşayacak hiç düşündünüz mü?
Normal düşünemiyorsunuz yardim alın muhakkak.
Bakın eşim rahatsızlandı bir dönem,tam 9 gün hastanede kaldım,kızıma bakmak için annem geldi benim evimde kaldı,hastaneye geliyordu kızım,bir bakıyordum saçını taratmamış,darmadağınık,üstü başı uyumsuz, tuhaf ki annem inanın çok sever kızımı,bir dediğini iki etmez kötü davranmaz hatta abartıp ağzının içine bakar,o derece şımartır ama yinede ben hastanede oturdum her gün hüngür hüngür ağladım o halini görünce kızımın,içime birşey oturdu kahroldum inanın. Ki biliyorum saçını sadece bana taratırdi yavrum,giysilerini kendi seçmek istiyordu ben ikna ediyordum buda çok güzel yakışıyor sana diyerek,öyle anlaşıp gidiyorduk ama iyi bakıldığını bile bile boğazımda birşey düğümlenir kalırdı,çığlık atmak,bağıra bağıra ağlamak isterdim onu öyle görünce,şu an bile aklıma geldi ağlıyorum. Siz nasıl bakılıyor bebeğinize hiç bilemeyeceksiniz,o sevmediğiniz kayınvalidenin eline,insafına bırakacaksınız,hiç kolay olmaz inanın. Ben kendi canıma,anneme emanet ettim ufacık şeylere oturdum ağladım,kalbim sıkıştı,siz asla huzurlu olamazsınız inanın.

Son düzenleme:
Konu sahinin ne yaşadığını kimse bilemez. Önce çok iyi olupta sonra dan karısının burnundan getiren erkek yokmudur yani.!
Ben seni gayet iyi anlıyorum canım karnındaki bebek eşinden değilmi gibi davranılması çok can yakıcı bir durum. Bile isteye yapıyorlar sonrasında insan insan muamelesi yapmıyorlar.
Konu sahibinin eşiyle sorunları olabilir ayrılmak isteyebilir ve ya da şu an da çoçuğu babasına verip başını alıp gitmek te isteyebilir.
Nedir bu öfkeniz kadın çoçuğu sokağa bırakıp atıcam dememiş ya, şu anki psikolojisi bozuk belli üzerine gelmek yerine zamana bırak demek daha doğru olmazmı?
Ayrıca anne olamayan arkadaşlarımın da öfkesini hiç anlamıyorum. Benimde 3 senedir korunmadığım halde olmuyor ama başkasının anneliğine de laf atmam.
Yarın sakinleşir normale döner düşünceleri değişir kim bilir. Böyle ağır ithamlarda bulunmayın sizin kızgın ateşi DHA da yükseltiyorsunuz..!
Ne yaşadıysa yaşadı herkes yaşadığını bilir.
Son Edebiyat Son Edebiyat uzaklaş kimseyi dinlene sakinleş..
konuşmak istersen özelden yaz.. sen onun annesiysen oda onun babası ama öfkeyle kalkıp zararla oturma.

Benim hayatımı yargılamadan önce ;
Benim ayakkabılarımı giy,
Benim geçtiğim yollardan,sokaklardan,
Dağ ve ovalardan geç.
Hüznü,acıyı ve neşeyi tad.
Benim geçtiğim senelerden geç,
Benim takıldığım taşlara takıl,
Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git,
Benim gittiğim gibi...

Ancak ondan sonra,
Beni yargılayabilirsin !

Bob Marley

İnsanlığımdan dişiliğimden utandım!
O yorumlar ,kesilmiş cezalar ,peşin hüküm yargılar ,kin kusmalar nedir öyle?
Bu ne hadsizlik bu ne acımasızlık bu ne seviyesizlik !!
Ülkemde kadınlar kadınlara böyle mi destek oluyormuş ? Başka düşmana gerek yok o zaman...

Konu sahibini tanımıyorum,
konu sahibi veya başkası olsun,
düşüncesine katılırım -katılmam,
yanlış bulurum - doğru bulurum,
ama "SAYGI" duyarım.
Hangi kitaba inanırsanız inanın,
İster ateist ,ister!şaman ,isterseniz pagan olun,
her öğreti önce "hoşgörü"der.
Hepinize saygılar,
Alıntı yapmamın tek sebebi bu yorumu daha çok insanın okumasını istemem. Ekleyecek bir şey yok, kelimesi kelimesine katılıyorum.

Back
X