Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bu konu da tavsiye öneri istedim.
Eşim doğum günümde hediye olarak bana hamur yoğurma makinesi almak istedi .
Benim yok ondan.
siz hangi markayı önerirsiniz memnun kaldığınız oldumu ?
Schefer kesinlikleeee hamurun kıvamını aşırı iyi yapıyorrr geçenlerde çiğköfte yaptık o kadar güzel oldu ki komagene gibi olduuu ben aşırı memnunum fiyatı vs uygun performansı iyiii
Schefer kesinlikleeee hamurun kıvamını aşırı iyi yapıyorrr geçenlerde çiğköfte yaptık o kadar güzel oldu ki komagene gibi olduuu ben aşırı memnunum fiyatı vs uygun performansı iyiii
Karaca Multichef. Kıyma aparatı da var. Lahmacun için et ve sebze çekiyoruz onda aynı zamanda. Kıyma makinen yoksa ondan almanı tavsiye ederim. Gerçi sen Anteplisin, kesin vardır ahshsh. Yoğurması da iyi, motor gücü yeterli.
Karaca Multichef. Kıyma aparatı da var. Lahmacun için et ve sebze çekiyoruz onda aynı zamanda. Kıyma makinen yoksa ondan almanı tavsiye ederim. Gerçi sen Anteplisin, kesin vardır ahshsh. Yoğurması da iyi, motor gücü yeterli.