- Konu Sahibi hatice1717
-
benimde bugun bi hafta oldu.fotoraf çekiyorum habire etkisini görebilmek için. tam bi ay olunca aydınlatacağım herkesi.
evet 2 3 ay önce yanlışım olmasın havalar soğumadan kullandım. sinemaki yağını kendi imkanlarımla zeytinyağı içinde sinemaki yapraklarını güneş gören balkonumda bekleterek 15 gün boyunca, elde ettim onu kullandım . bir süre görüşmediğim insanlar saçımın uzadığını söyledi mutlu oldum şimdi tekrar kullanmaya başladım havalar soğudu ama olsuntavsiye ederim ayrıca ben bioblas sarmaşık özlü şampuanı kullandım çok saçımı döktü ama onunda katkısı olduğunu düşünüyorum.
aynen bende hem yağı hemde sarmaşık özlü bioblastı kullanıyorummm.... 2 hafta kaldı sonra fotograf eklicem
kızlar ben bu sinameki yağını ilk kez duydum (neredeyse 1 yıldır saç bakımı yapmadığımdan olsa gerek)
yağı mı daha etkili olur yoksa suyu mu kafam karıştı ona göre alacağım aktardan:44:
yağını ben hiçbir yerde bulamadm.. sinameki yapraklarını zeytinyağında bekletip elde edenler var...suyunu kullanmıştım bi ara.fakat uçlarını çok kuruttu.sonradan öğrendim ki diplerine uygulamak lazımmış.sonuç almıştım sinameki suyundan.
Sinameki yağı ben bulamadım varmı aktarda benimkide ayda 0,5 cm ya uzuyo ya uzamıyo ben aradım bayan kesin dedi ama etkili dedi ama yinede okadar ürün kullanıp sonuç alamayınca güvenemiyor insan...
sağolasın cevap verdiğin için canım bende az önce aktara gittim sinameki yağı dedim kim uydurdu bu yağı anlamadım bu ara herkes onu soruyor yalnız sinameki yağı diye birşey yok işlem görmüş veya başka yağla karışmış halidir satılanlar dedi.
bana otunu tavsiye etti en doğalı bu madem doğal bakım yapıyorsun bunu kullan dedi.
birde saç bakım yağı ve keratinli şampuan aldım barcelino kullanıyordum hep ama bu sefer başka bir karışım aldım içinde buradaki yağların hepsi var extradan başka yağlarda var ve fiyatıda uygun geldi. bakalım kullanayım nasıl olacak.
şimdi ben şişenin üstüne bakıyorum da.sinameki yağı olarak geçmiyor,sinameki extract olarak geçiyor...ayrıca bu şişe bir ay anca yetecek gibi..20 gündür kullanıyorum..evet uzuyor ama eğer propolisle sinameki özünü bulabilirsem diğerlerini de ekleyip kendim evde elde edeceğim..her ay bunu sipariş etmekle uğraşamam açıkçası...propolis ve sinameki özünü bulmak mesele.diğerleri her yerde var zaten...bir de şunu belirtmeliyim ki gerçekten saçtaki değişimi hissediyorsun.şimdi yiğidi öldür hakkını yemedipten gelen saçlar öyle güzel görunuyorlar ki... bu arada fotoraf ekleyeceğim..10 gun kaldı... şişenin üstünde yazanları aynen yazıyorum : sinameki extract,propolis extract,baobab yağı,çörekotu yağı,hint yağı,tatlı badem yağı,susam yağı,ceviz yağı,saf zeytin yağı, jojoba yağı bu arada yılan yağını bikaç kişiden duydum,ayrıca hindistan cevizi yağı ve avokado yağını da söyluyorlar...youtube da (ingilizce) saç uzatma videolarında hindistan cevizi yağı çok geçiyor kızlar..keşke bu kadar kimyasal kullanmasaymışım. doğal şeylerin iyi geleceğine hiç inanmazdm ben. önemli olan düzenli , devamlı kullanmakmış.
toplam 21 gün oldu....ben pek bi fark göremedim saçımda.evet çok yumuşak ve parlak oldu belki...ama öyle ahım şahım bi uzaman yok.uzun zamandır kesmıyordm saçlarımı bu akşam kesicem oyüzden 21 gunluk sonucu sizlerle paylaşıyorum... dalgalı olan 18 şubatta çektim. düz olanı da bugün çektim...
çok belirgin değil şimdilik dalgalı olan sanki daha uzun duruyo gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?