hangi anlarda aşkını anladınız?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.500
54
118
35
İstanbul
bazen öyle anlar olurki,söylediği bir sözle,yaptığı bir davranışla jestle,size aşık olduğunu anlarsınız.size değer verdiğini hissedersiniz,içiniz erir,çok mutlu olursunuz...

bu anları,bu sözleri paylaşalım kızlar..

mesela sevgilim benim aç olduğumu anlayıp beni kendi elleriyle doyurması,hasta olduğumda bana bakması..o zamanlarda beni ne kadar sevdiğini anlıyorumopuyorumnanaktan

çok yorulduğumu bildiği için yoğun günlerimde işlerimin bir kısmını benim haberim olmadan halletmesi ya da ben yorulmayayım diye ve aileme çok düşkünüm diye babamla doktora gidip tahlil ilaç falan gbi herşeye koşturup babamla ilgilenmesi. birçok şey yapar böyle. aklıma ilk gelenleri yazdım yerimseniben

iş yerine gitmiştim yemek yemedigimi biliyordu...
yemek söylemiş. yemek yedigim yerde arada gelip ayran içirirdiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok hoş bi duyguzemuszemus

gözlerimin içine baktıgında her an aşık olduğunu hissediyorum..ve bende bu adama aşığım yaa diyip duruyorum :asigim:

seviyorum ben aşkımı yaaaaaaaaaaaa :asigim:

ilk çıkmaya başladığımızda hakkımda çok dedikodu vardı,kimselere inanmadan ilk önce gelip bana sordu ve ben ne anlattıysam inandı,bir tek benim dediklerime inandı..
tamam dedim bu cocuk seni seviyor :))))

seninle herşeyi paylaşmak,dolu dolu yaşamak istiyorum dediğinde anlamıştım

birde hiç unutmam arkadaşlar..

sokakta kaybolmuş cins bir köpek bulduk,tasması da vardı,çok oyuncu ve hareketliydi kendini çok sevdirdi bana...sevgilim ''bırak o evinin yolunu bulur'' dedi ama ben bırakmadım ''lütfen ben eve gittikten sonra benim için bak ona'' dedim,köpeği besleyip paklayalım sonra ya ben sahiplenirim ya da sahibini buluruz diye kararlaştırdık.ben çok heycanlıydım besledik köpeği falan sonra benim gitme vaktim geldi..o da köpeği temizleyeceğini söyledi,ben sandım ki sadece yıkayacak,hiç aklıma gelmedi başka şeyler..

meğer aşkım sırf benim için almış eline cımbızı ilacı falan,tek tek köpeğin kenelerini çıkarmaya başlamış,o kadar çokmuş ki yorulmuş ertesi güne bırakmış..ertesi gün ben geldim keneleri gördüm şokk oldum tabi kendime çok kızdım böyle bişey yapmasına sebep olduğum için..hemde kırım kongo olaylarının zirvede olduğu dönemlerdi..o zaman beni ne kadar sevdiğini üzülerek anladım..

Küçücük bir şey ama beni çok mutlu ederdi ya
Eskiden çayı tek şekerli içerdim çayıma şekerimi atıp karıştırması beni çok mutlu ediyordu nedenseopuyorumnanaktan
Şimdi şekersiz içiyorum bana seni mutlu edeceğim bir şeyden beni mahrum bıraktın der dururkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

çok güzel kızlar yaa allah bozmasın..

bizde bir kere onun arkadaşlarıyla topluca yemeğe çıkmıştık,arkadaşı yemekte ''herkese kola söyleyelim'' demişti,bende itiraz etmedim kola içmem ama geldimide içmemezlik yapmam yani.

sevgilim arkadaşına dönüp ters ters ''mydecember kola içmez bi kere...ayran alcam ben ona..'' dedi,canım da ayran çekiyordu heekaydirigubbakcemile3

beni tanıması neler sevdiğimi bilmesi çok hoşuma gidiyor..

ben de yolda yürürken elimin içinden öpmesinden anlardım..
yani heryerimden opebilir yanağımdan saçımdan falan filan ama elimin içinden öpmesi hep çok farklı gelirdi..

ay bende hastaydım hastanede tek kaldım aradım 1 saatlik yolu 30 dk da gelince anlamıştım terkan içindeydi bide ilaçlarımı gece gece nöbetçi eczane bulup kapıma kadar getirdi canım benim yaaa

bir gün iş cıkışı sinemaya gitmek için sözleştik
ama bozuguz buzları eriticez sinemada
neyse sinema salonunda buluştuk onda yüz bi karış bende yüz bi karışkaydirigubbakcemile3

kalabalıktı baya hadi gidelim dedi cıktık ordan
yolda yürümeye devam ettik konuşmuyoruz
elimi tutan adam tutmayı verdi o an onada tigirlendimmi bi güzelkaydirigubbakcemile

bende hiç o yanımda yokmuş gibi vitrinleri izlemeye koyuldumsempatiksalakcinni
bu karşıya gecmeye calışıyor banada şşşş pişttt diye bagırıyor
aldırırmıyım hayatta:dilcikar:
şşş pişttt değil benim adım
sinir küpü oldum resmen bişi dese o dakka ümüğünü sıkıcam yani o derece
ben duymamazlıga verip yoluma devam ettim
hızlı hızlı yürüyüp yolumun üzerindeki parktaki banka oturdum
arkama baktım hiç kimse yok :çok üzgünüm:
beni tek bırakıp gitti. hemde akşam akşam...
agladım aglıcam gözlerim doldu:çok üzgünüm:
bi baktım karşımda:asigim: sevindim içten içe ama hiç yüz vermedim.
geldi oturdu yanıma bi süre sesizlikten sonra konuştu.
bende hala tepki yok. o ha bire konuşuyor.
en son dayanamadım bagırdım ben şşş pişt miyim haa dedim
nası hitap şekli bu nası bi cagırış şekli dedim
özür diledi...ben hala yelkenelri indirmedim dikmişim inmiyolarkaydirigubbakcemile3
havada soguk kış günü o parkta oturtmaya mahkum ettim onu.
hadi kalk üşüdüm ben gidelim bi yerlere diyo
ben sen gidebilirsin ben burdayım şşş pişşt demicen kişilerle git diyom bide:roflol:
tabi gıcık gıcık gülüyo
kalk gidelim yok gitmem diye diye bi süreyi gecirdik
en son bu ayaga kalktı
önümde durdu yapıştıgı dudagıma kaldırdı beni:asigim::asigim:
ne öpücükdü hala dadu damagımda:roflol::asigim:
o gün daha bi başka anladım beni sevdigini...
ve bir gün sonra ikimizde grip:roflol::roflol:

baya uzun oldu ama:tomato:

Benim sevgilim hiç romantik değildir bnde aksine ruhumu okşamasını isterm bi gün kültür parkta oturuyoruz 11. ayımız o gün 1. yılımızda ne yapcaz dedim bilmem dedi romantk bişiler bekliyorum bn bişi demeynce uyuz oldum ya tamam dedim hiç bi kötü alışkanlığın yok hiç kötü huyun yok bana bi zararın yok duygusal olsan ruhumu okşasan bni mutlu etsen daha ii olur dedi trip yapıyorum baika tarafa döndm ses yok bunda 1/2 dkka başka yöne baktm hala ses yok bi döndüm gözleri dolmuş hafiften yaş geliyoo yavrumdannnmafoldumben nolduuuu dedimm bn romantik değilim seni mutlu edemiyorum die bni bırakırsan bn ne yaparım snsiz dedi ayyyyyy dedm bnde başladım ağlamaya bi güzel sarıldımmm ahhh yavbrm özür dilerm her kız ister dedm bunları bırakmam bn sni oğlum dedm öptüm yanaktan kocamann o da bnm alnımdan öptü göz göze bakıştık koynuna yattm işte o zmn dedm sevgilimmm bniii çkkkkk seviyooo:)

sürekli alnımdan öper sonra gözümün içine bakar beni otobüse bindirdikten sonra uzun uzn arkamdan bakar el sallar..üşümiyim diye hep önümü ilikler çocukmuşum gibi :kedi: sonraaa bazen ben ona darılınca ya da küsünce hiç beklemediğim anda karşıma çıkar sürpriz yapar :asigim: gerçi şimdi farklı şehirlerdeyiz çok özlüyorum onu ama napalım idare etmeye çalışıyoruz :çok üzgünüm:

bi ara ev arkadaşım yoktu tek kalıyodum çok kötü hastalanmıştım.ateşim var.
aşkım da çok hastaydı ateşliydi.:çok üzgünüm:
hasta hasta geldi yanıma sabaha kadar gözünü kırpmadan baktı bana, ateşimi düşürmeye çalıştı, yemek yedirdi.
o zaman anlamıştım beni çok sevdiğini.:asigim::asigim:

bir de alnımdan öptüğü zaman çok hoşuma gider.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…