Ben sana annemle aramdaki sorunları anlatsam nasıl yaşıyorsun dersin pislik konusunda da annem çığır aşmış bir kadındır ama hayatta atamadığın,idare etmen gereken insanlar var imtihan bi nevi anneme çocukluğumdan beri hiç bağlı olmadım bi ablam var o bana baktı hâlâdâ her ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapar iste BN yıllardır bebeklikten beri bi evladın annesinde duyduğu bütün duyguları onda buldum ve bebeklikten beri halada ona anne derim belki de annem bni bu yüzden üzüyorTek bir konuda degil ama her konuda boyle annem
Bugun attigim seylerin keske resmini cekseydim ya, kuflenmekten kapagi acilmiycak seyler, kac ay once bitmis bal tenekesini oylece balkona koymus ya lazim olur diye
Simdide abim geldi odaya beni cagirdi neden gelmiyosun falan dediAhh o tai
Ben sana annemle aramdaki sorunları anlatsam nasıl yaşıyorsun dersin pislik konusunda da annem çığır aşmış bir kadındır ama hayatta atamadığın,idare etmen gereken insanlar var imtihan bi nevi anneme çocukluğumdan beri hiç bağlı olmadım bi ablam var o bana baktı hâlâdâ her ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapar iste BN yıllardır bebeklikten beri bi evladın annesinde duyduğu bütün duyguları onda buldum ve bebeklikten beri halada ona anne derim belki de annem bni bu yüzden üzüyor
Benim arkamda olabilicek biri yok. Abim var o hic takmaz zaten boyle seyleri. Ablam yada kardesimde yolBen diyorum takma kafana. annen saysin dursun ,hic birsey olmaz sen pis kotu esyalari yavas yavas at gitsin, annen evde yokken, inan tecrubeyle sabit, bir sure sonra ses cikaramiyorlar, yanina aileden bir destekci bulursan daha iyi, mesela ben gecen sene annemin evini tasirken o kadar cok sey attim ,aslinda annem cok otoriter biridir, ama biraz isi delilige vurdum .annem 10 sene icinde 3 kere taşındı her sefer biz attik o almis. 2 ay sonra boya yaptiracak o zaman bir daha girisicez. biz de babamda ben attikca kotu oluyor ama ses cikaramiyor cunku kardeslerim arkamda
Zor bi durum cnm aynılarını defalarca yaşadım yaşıyorum ama emin ol geçicek ilerde bu fertlerin olmicak ve hep halimize şükredelim annesi babası olmayanlar,annelerimizin ailelerinden ne gördü ki bize onu yapacaklar üniversiteye gitme imkânın var benim gibi değilsin hayal et mutlu günler pek yakındaromeoCNN post: 40111781 .!.:Simdide abim geldi odaya beni cagirdi neden gelmiyosun falan dedi
Gebersin insallah o diye arkadan bagirdi annem
Bende bagira bagira o ettigin beddualari unutmiycam, universite tercihlerime istanbulu yazmiycam bile dedim
Artik elimden hicbisey gelmiyo, yatagimda agliyorum. Benimde sinirlerimi bozuyo
İnanin suan tek temennim o
Ailede bir bana karsi boyle, abime falan asla dedigini duymadim
Ya insanlarin kizlari temizlik yapar, annesi nasil sevinir, kizina sarilir oper. Annesiyle beraber cop olan seyleri atarlar. Ben inanin boyle ailelere cok özeniyorum
Evimizi bir gorme ihtimaliniz olsa ya keskee
Ranzalarin altinda gereksiz posetler
Kapali bolkanda zaten adim atilicak yer yok
Odalarda televizyonlarin ustunde camasirlar
Evde hicc bos yer yok hic
Ben zaten staj, okul, dershane hic bos kalmiyorum. Boyle temizlik yapip evi bosaltincada yemedigim laf kalmiyor
yatak nerde demedi mi kvBak sana bir şey anlatayim gul biraz .birgun evde ki eski bir yatagi atmam lazim. ama kayivalidem evde ,napiyim ne ediyim dedim .neyse dedim sen komsuya gec .o komsuya gecti ,ama apartman kapisindan nasıl cikaricam cunku ya komşular gorur soylerse ,sonra dedim ben bunu arka pencereden atayim biz 3. Kattayiz pencereden attim atmasina ama gitti 1. Katin pencere korkuluguna takildi ordan oylece sallaniyor ben evde korkudan dört donuyorum cunku komsu vok aksi birisi ayrica aksi olmasa bile o an hakli olacak durumda allahtan kasin evde degildi ogluna söyledim indirdi oradan oradan aldim bagaja koydum 3 km ileriye goturup attim oh be kurtuldum o yataktan..
Ayni bizdeki durum ya. Babam 300 tlden asagi bir gomlek bile almaz, anneme gel alisverise cikalim biseyler alalim desek olayi buyuturde buyutur. Benim kiyafetlerim var, bana karismayin demeye basliyo. Evimiz zaten copluküzgünüm ama anneniz hasta, yani hastalık bu, çöp biriktirme hastalığı haberlerde de görmüşsünüzdür, kadın nasıl zengin ama çöp evde yaşıyor sokaklardan çöp topluyor vs bir gün bi ölüyor banka hesabında 2 trilyon parasiz temizlemeye devam edin o da beddua etmeye devam etsin, nitekim temizlik imandan gelir derler hem Allah böyle bir sebeple edilen bedduaları geri çevirir korkmayın size bi şeycik olmaz. benim de annem böyle kızar haksız yere beddua eder kalbimi kırar bi bakarım kendi başına gelmiş.. kaç kere oldu
Canim ya, gercekten agir, sinir bozucu ama boyle seyler dedigine ve topladigi cer cope bakalirsa ruh hali hic de saglikli bir insan degil annen.Cok konustum annemle bu konu hakkinda, her beddua ettiginde karsisina gecip anlattim. Ama her seferinde "sende beni sinir etme " diyor
Ahahhaha sizin kayinvalide de ayni benim annem gibi desenizeBak sana bir şey anlatayim gul biraz .birgun evde ki eski bir yatagi atmam lazim. ama kayivalidem evde ,napiyim ne ediyim dedim .neyse dedim sen komsuya gec .o komsuya gecti ,ama apartman kapisindan nasıl cikaricam cunku ya komşular gorur soylerse ,sonra dedim ben bunu arka pencereden atayim biz 3. Kattayiz pencereden attim atmasina ama gitti 1. Katin pencere korkuluguna takildi ordan oylece sallaniyor ben evde korkudan dört donuyorum cunku komsu vok aksi birisi ayrica aksi olmasa bile o an hakli olacak durumda allahtan kasin evde degildi ogluna söyledim indirdi oradan oradan aldim bagaja koydum 3 km ileriye goturup attim oh be kurtuldum o yataktan..
Ayni bizdeki durum ya. Babam 300 tlden asagi bir gomlek bile almaz, anneme gel alisverise cikalim biseyler alalim desek olayi buyuturde buyutur. Benim kiyafetlerim var, bana karismayin demeye basliyo. Evimiz zaten copluk
Ama yani takmamaya duymamaya calisiyim diyorum da ne kadar devam edebirim ki buna. Yarin bir gun istemem olucak. Bu eve o kadar insan sokmaya inanin yuzum tutmaz ev resmen cingene evi, arkadaslarimi getirmeye utaniyorumCanim ya, gercekten agir, sinir bozucu ama boyle seyler dedigine ve topladigi cer cope bakalirsa ruh hali hic de saglikli bir insan degil annen.
Takmamaya, duymaya calis. Bir kulagindan girsin digerinden ciksin. Hic uzerinde durmadan farkli seylere odaklanmayi becerirsen sen de bu kadar uzulmezsin. Okulunu kazaninca uzaklasirsin da evden. Sen sabret, Rabbim mukafatini versin insallah.
Babam eskiden cok kizardi at bunlari ne bunlar diye. Artik o da alismis durumda, ama ben alisamiyorumDispozofobi diye yaz arat. Hastalık bu yani, psikolojik bir rahatsızlık ve ilerde hayatı zindana döner annenin de babanın da yaşlılıklarında. Önlem alınmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?